TACK B!!!! =)

Äntligen är man hemma efter en Sjukt lång och jobbig dag, den började med att vi skulle ut me hundarna på en promenix, men vart stoppade av en person, inga namn nämda, han tog Akilla ifrån oss. :(

Nää de va sjukt jobbigt, vi var tvungna att ringa vår pappa å be honom stänga jobbet tidigare för att plocka upp lite smått rädda tjejer. Pappa var där på två minuter (vår hjälte). Sen var jag tvungen att ringa ett samtal för att prata med en person som skulle kunna hjäpa oss ur den här obehagliga situationen.
HAN är verkligen en underbar människa. Vi har inte haft någon kontakt på sjukt läänge. De känns verkligen. Men jag vet att han alltid ställer upp för han är så godhjärtad.

Sedan Plockade vi upp Tara från Jakanstation, och åkte runt och pratade om det som hade inträffat. Vi sa inte så mkt i bilen utan vi bara rökte en massa å väntade på ett samtal. Sen drog vi till jakan en snabbis, sen till Kallhäll å tog tillbaka Akilla som var helt utmattad. Hon la sig i baksätet där hon vart inlindad i en filt. Underbar!!!


Lång historia kort. Så löste sig vårt torsdagsDRAMA. Nu kommer vårt tackinlägg till B.

TACK, tack igen du är verkligen en människa med hjärta utav guld! VERKLIGEN!!! Vi uppskattar allt du gjort idag till max. Vet inte hur vi ska kunna tacka. Kanske genom en middag, som ska lagas av TARA hihi? Näää Vi väntar på att du ska komma HALLÅÅ!! Vi ska ut på en promenix nu... TACKTACKTACK!

Du vet att vi har våra hem å hjärtan öppna för dig vad som än händer!



     ♥BitterFittan           ♥Tara             ♥Emma


HAHAHAHAHAHAHA sååå tuffa är vi :P


Kommentarer
Postat av: Mallesplace - Go My Own Way

vilka söta apor! Haha

2010-09-09 @ 21:32:49
URL: http://mallesplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0