TAKE ME BACK TO THE 90s!

Ta mig tillbaka till 90talet..... De var ett årtionde utan problem som existerar nu.. Sen vi kom in i 2000 talet har allt blivit sämre och sämre... Asså ääärligt .. Jag saknar alla tv program som visades på tv under 90talet.. Ja bjuder på några utav mina favorit barnprogram, reklamer och serier, riktig nostalgi känsla, vill tillbaka...


Ååååiiiiyeee flygplan åååiiiyooo flygplan, upp i luften över stan kommer bara flygplan :D




Björne och Snigel <3 Lyssna och skäll inte på Hugo.. ahahahahahha




Minns ni denna låt =)




Varje dag på sommarlovet på fritids kollade man på deeeeeeenna







Pinguuu hahaha de va en av mina favoriter ååå..














Fofinha

Brazilian Blow out/Frizz out

Igår hann jag inte skriva.
På dagen åkte jag, Bitterfittan och B och käka sen så kom Emma förbi åxå, vi körde en sväng förbi djuraffären och köpte massa gott till våra söta hundar och avslutade de men en Rusta
Vi velade fram och tillbaka om vad vi skulle hitta på, jag och Emma började tvätta kläder och tänkte att de bästa vore om vi bara kolla på film. B tjatade om stand by me som inte gick att ladda ner vi försökte och försökte hur länge som helst men till slut så fick vi kolla på en annan film som verkade bra men va hur dålig som helst, Repo Men kolla inte på den, man tror att den ska vara bra men den är långt ifrån de.

Innan de åkte jag och Emma snabbt förbi Ikea och Bauhaus för att köpa massa ljus och lampor. Vi hann med mycket jag hann fan städa och diska på en timme., jag tar tag i saker så fort jag vet att folk ska komma hit. Kanske dags att börja bjuda över folk hit så jag kan städa utan att tycka att de är jobbigt.

Nu har jag duschat och plattat håret wohoo jag tog tid och med föning och plattning tog de typ lite mindre en tjugo min, VARFÖR GÖR JAG INTE SÅNT HÄR VARJE GÅNG??
Jag ska försöka släppa taget om min fula toffs, har iallafall varit duktig i nån vecka nu :P

På talan om hår så ska jag kanske göra en Brazilian Frizz Out det är exakt som Brazilian Blowout De ena är bara Braziliansk företag och de andra Amerikansk företag, har varit ute efter de ett bra tag nu men de är så Fucking dyrt, men så himla underbart ju..
De är en behandling man gör utan starka kemikalier, först tvättar man håret men en speciell shampoo sen lägger man på medlet slinga för slinga, torkar håret och plattar de slinga för slinga sen tvättar du håret och fönar bara igenom de och poff så har du världens vakraste hår, glansigt, lent, rakt och helt underbart.
Den varar i 3-6 månader du behöver inte ens klippa topparna eller nått för de där keratinet skyddar ditt hår plus att den gör så att håret växer snabbare..

Fan va jag behöver den här behandlingen efter all stryk mitt hår fått ta på senaste tid, de är så slitet och fuuuuuult jag vill verkligen göra de..
Och ni andra som är intresserade så har jag en kompis som gör sånt.
Alla kändisar i USA gör de här
Juste glömde säga att även fast de regnar på håret så är de fortfarande rakt och frizz fritt,

Nu måste jag skynda mig för jag ska ha ett möte med min advokat.

 

Tara

Hey Baby

Igår fastnade jag, B och Dey's på låtar och en utav dom va den här.. vi levde i våra egna världar i typ en timme, hahahhahhahahhha
Var och en i sin egna värld.. jag började tänka på sjukt mycket saker som hänt, bra och dåliga jag såg allt som en film framför mig.. jag satt och funderade på vad som kommer att hända med mig i framtiden, vad jag ska göra och hur de kommer att se ut.. sorligt som fan!




Tara

Vill bara sova!!

Jag dööör, är så trött. De va ett rent helvete att gå upp idag. Fröös ihjäl. Och nu är jag i skolan. Jag sover, är som en zombie. Ååååh va jag hatat dessa människor i min skola. De skrikeeeer när jag är så trött. Sitter utan för frisörsalongeb och så går de förbi några snorungar och Skriker massa skit grejer. Hahaha paniiik. Ååh vill bara hem till min säng. Sova sova sova! Är så hungrig också. Har inte ätit frukost än, hann ju inte de. Jag är bara negativ idag. Negativ negativ negativ. Måste ha mat och lite bara liiite sömn. Hörs senare när jag är på bättre humör. Just nu är mitt liv skit!! Haha jag vet är så bitter. ///Emma

Du behöver ro!!!

Samtal mellan Fofinha å BitterFittan i bilen påväg hem från Willy's.

BitterFittan: Jag kokar!!!
Fofinha: Du har ingen ro i din själ.
BitterFittan: Nej det har jag inte!!!
Fofinha: Jag tycker att du ska börja gå i kyrkan BitterFittan.
BitterFittan: Hahhahahahahahahah!!!!

Såg en grej idag i mina "viktiga" papper.
 
hahah redan då 1998 hade jag skrivit



Söt ja va redan som liten hahaha

BitterFittan

<3 Andas in å andas ut!!

Igår var det den värsta dagen på länge... :(

Middagen hos mormor började underbart, men NEJ! NEJNEJ!!!?? Får sånt här hända =( ??

Ta hand om era nära och kära, de kan ta slut så fort. Har aldrig känt en sån panikkänsla!!! Alla i huset bara sprang runt och skrek, jag fattade NOLL!!! Några grät, andra kollar på varandra med uppspärrande ögon.
Emma tar alla barn å kramar om dem medans hon skakar å gråter, en pers sprang ut å skulle visa vägen för ambulansen. Katastrooof!! De va där på NOLLTID! Skönt att alla kunde hjälpas åt i en sån kris-situation. Jag stod och kollade sen sprang jag fram å började med HLR. Lär er den utbildningen!!!!!!

Ringde Tara å pratade med henne undertiden ambulanspersonalen gjorde sitt jobb. Jag rökte nog ett helt paket cigg under den tiden. :(

Ta hand om varandra, gå å besök era mor/far-föräldrar, det kan ta slut när som helst! Som tur är var det inte hans tid att lämna oss! =)

Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig å luncha med syrrans man, Frej.

Kram så länge!!!

BitterFittan




När solen skiner..

Idag hade jag ett ärende att ta tag i, så fint väder de va men så kallt att jag bara längtade hem till min säng igen, att få ligga där under täcket med Akilla och kolla på mina serier som släpptes ut idag.. tänk att jag längtade hem så mycket till serierna.

B sa nått till mig igår som jag blev skit glad över, för jag tänkte själv inte på att de va så
"kul att höra att du är på fötterna igen"
Och de är så sant, jag håller på och lämnar mitt förflutna bakom mig men helt och hållet är inte de rätta ordet, utan snart när allt annat är klart åxå.



De va länge sen jag hade så kul, länge sen jag va glad, längesen jag skrattade.. men den här helgen vände upp och ner på allt.. jag vart en ny människa!

B kommer att göra fler sånna fester och vi ser fan i mig fram emot de!!

Jag har precis kollat klart på 90210 och varit ute med Filippa en sväng, så nu tänkte jag kolla på Desperate Housewives och sen Gossip om jag inte somnar tills dess..

Sen är jag sjukt glad över alla som står vid min sida, och chockad över att vissa om inte ens behöver vara de är de.. men jag lovar jag har bara varit för snäll och gjort allt jag kunnat göra för den där människan de är just därför alla står på min sida nu, för de jag gjort är inget fel alls utan jag hade all rätt i världen som många säger, och nu snackar jag inte om mina tjejkompisar utan andra människor som känner oss båda.
Mina kompisar är diamant värda inget snack om saken, ni vet vilka ni är ;)

Nu får ni ha en trevlig tisdag kväll



Tara

Hatar att gå och lägga mig på natten, men älskar att sova... De går ej ihop. (:

Duktig som jag var försov jag mig... Tara messade mig på morgonen och sa att hon inte kommer komma. Då tänkte jag "jag kan sova vidare då ju, nån halvtimme". Aaa,, och de gjorde jag också. till klockan 10, då min mamma ringer och väcker och frågar vart jag är. Hatar att vara sen. men men, va ska man göra, man är ju bara en människa.
Jag är ju trots allt ingen Cullen-familjemedlem hur mycket jag än vill, så blir de bara inte så. HAHA




Nu sitter jag hos min baba igen, väntar på att maten ska bli klar. haha. Tjockis-Emma.
Sen när jag ätit så ska jag åka och hämta min syster så ska vi åka och lämna in våra bilar för lampbytning. Haha de är skitsvårt ju. De går verkligen inte att byta lampa på min bil, helt sjuk. Har försökt och försökt ett antal gånger. Men jag kan fylla på spolarvätska iallafall :$ *stolt*

Efter de så ska jag nog hem och fräscha till mig lite, ser ut som... en tjej som har ätit en giftig svamp så hennes ansikte och ögon svullnat upp. haha ingen vacker syn iallafall :P
Så ska vi nog hämta upp tjejerna! (:


Åååh, va jag längtar till vår kryssning... snart snart snaaaart! Shit va vi ska ha kul och dansa. Älskar den där känslan när man är klarfixad och allt är i sin ordning i rummet, man har redan handlat spriten och så... Och när man höjer musiken och fyller på de små vita muggarna från toan med sprit och utblandning. :D åååh längtar längtar!


Emma

Du gråter i tystnad igen, med alla häxor i huset.

Nu sitter jag hemma hos BitterFittan, medans hon ligger här bredvid mig i soffan och spelar på din mobil, nått jäävla zoo-spel som låter något väldigt störande. Haha.

Idag va vi i Kista galleria och shoppade. Japp de var vi, PMS-brudarna! ;) Sen kom min lillebrorsa Isak förbi också. Hittade ett par skiiiiitsnygga strumpbyxor och lite till, men de va de där strumpbyxorna som var speciella. Woho skitglad! :D Ni får se dom imorrn, ska kanske ha på mig dom, hmm. eller får se. Äh nu ska jag sluta skriva de som kommer upp i huvudet. HAHA

Nää sen skulle vi åka hem. KAAOOS! Vi satt 5pers i min lilla bil. Om man säger såhär, den är anpassad till två småbarn där bak och tjejer där fram... korta tjejer. Så BitterFittan, Jag och Tara satt där bak, heeeelt inmosade. HAHAH shit va vi skrattade, och långa Isak där fram. hahah stackaren han kunde inte ens svara på sin mobil när de ringde för att han satt så mosad mot rutan, hahahha hans hand satt fast. Och Fofinha ville inte trängas där bak så hon fick köra. HAHA, De händer aldrig att någon annan kör min bil, jag är ett sånt kontrollfreak när de gäller körning, litar inte på någon, eftersom jag är en sån grym förare. Mohaha
Men Fofinha är duktig hon med, hon håller hastigheten osv. haha duktig flicka*
De blev tjaffs också om musiken jag har i bilen. Ångest arabisk musik och turkisk. HAHAHAHHA

Tara: Höööj Fofinha Hööj!
Fofinha: Driiiver ni,, jag kan inte lyssna på sånt här. Jag kör! Jag bestämmer.
Emma: Neeej, ISAK ISAK HÖÖJ! De är min bil, jag bestämmer!

Fofinha låter oss lyssna en liten stund sen kommer den där panik rösten: Nej asså jag e portugis, de går inte. Hur sätter man på radion?

Bitterfittan var bara tyst och halvsov med huvudet mot sätet som va intryckt mot hennes ansikte. HAHAH

Nää nu ska jag hem till mig och sova ska upp vid halv 8 imorrn eller idag. Tara kommer vänta vid bilen kvart över 8, så jag får iiiinte komma försent, som jag alltid gör. haha :P



Här kommer en låt som bara är vår!
Bara Emmas, Taras, BitterFittans och Fofinhas! :D




Emma

Fler bilder ((:


Jag och mitt hjärta Tara


Jag och Halil


McDonalds-killen och McDonalds-stammisen HAHA


Jag och Min klasskamrat Shaqi


Känner mig cool bland grabbarna, HAHA


Tittut! HAHA Min vackra syster!

Emma


Dunderbart

Helgen var hel perfekt och felfri från allt skit ;) vi hade så himla kul och man träffa på massa folk man kände.
Tydligen är vi Pmsbrudar väldigt kända i jakan, en efter en fråga om de ena och de andra, men dom flesta frågade vem Bitterfittan och Fofinha va.. höhö
Vi hade en perfekt kväll tack så mycket B, du är bäääst och de vet du!!













Finns fullt med bilder på min Facebook ;)

Efter en skön kväll på PG med Labyrint så drog vi alla vidare till Mp och kvällen kunde inte bli bättre, shit fyfan de går inte att förklara hur kul vi hade jag är helt taggad nu och vill fortsätta festa..
Och de hände massa saker åxå hahahaha asså bra grejer.

På söndagen va jag helt slutkörd orkade inte göra nått så jag la mig jätte tidigt.
Idag har jag varit på ett möte sen drog vi till Kista och fastnade på Food Court i flera timmar haha tiden ba försvann, Tjejerna skulle shoppa och jag och Fofinha drev bara med import fulingar, vi hade ett jävla gäng som följde efter oss vart än vi gick fett läskigt men jag kunde inte sluta skratta för dom va såå fula.

Vi svängde förbi Jakan och mötte upp B innan vi drog hem, men fan va Kallt de va måste jag säga.
Sen måste jag tilläga att jag mår bra och är fett glad, den där helgen behövdes jag är på ett helt nytt humör nu.
Och Bitterfittan är ju bara för skön med sitt inlägg hahahahaha

Nu känner jag mig helt stressad måste ringa ett samtal sen ska jag fortsätta skriva på den andra bloggen, lite mer detaljerat om saker och ting ;)

Pussssss



Tara

Rispat!

Dom fann henne där i helvetets förgård
Då var hon så skör, så illa däran
Du fann henne där du själv en gång varit
Hon såg du förstod då när ni såg varann
Så hörde hon klockor, dom hördes först då
Det finns klockor som klingar
Först när någon vill förstå
När nån vill begripa nåt obegripbart
På mörkaste botten fann du tydligt och klart


Hon vet alltför väl det ger ingenting
Att kasta en sten hon har nog nu med sitt
För nu har hon hört klockor
Dom hördes dit ner
Till botten där ingen syns eller ser
Så började hon stiga mot ytan och upp
Orden vidare vidare, ljöd för nu skulle hon upp

BitterFittan



You try to hide it, I know you do!

Okey, min dag har varit sjukt konstig :S

Satt tidigare idag framför datorn och väntade på ett sms :P, nää men då ringde det på luren. Jag svarade å då vare en snubbe som ringde från ett företag som skulle typ ha nån utfrågning om försäkringar haha, ja fattade NOLL! Men snubben är sköön, hahha han la in egna frågor under tiden vi pratade. Hahahha vart ett 20 minuter långt samtal. Hahaha. Sjukt kul att man kan prata med någon person å känna att de är ens kompis. haha. nää ja trodde de va nån som drev men jag hörde att det inte var det när han läste frågorna. Sen frågade hans kollega vem det var han pratade med, han var ganska nyfiken. :P

Sen pratade vi tjejer en massa om hur man ska prata med killar, när man ska svara på sms, ringa? mm, nää vi alla är sjukt enade om att man ska leka sjuuukt svår. Men såfort man kontrar med en händelse så finns de alltid ett undantag varför man var tvyngen att skicka ett sms mm.
Lätt att ge råd, men sjukt svårt att följa dem själv. Jag orkar inte bry mig längre!! Sårad eller inte , FUCK YOU!!!! Jag skiter i spel *skoja*, så länge jag har lagt känslorna åt sidan så finns det inget som kan bita på mig :P:P. Jag älskar att jag å Tara är på samma nivå när de gäller det där :P:P ;)

Tara hon är sjukt skööön, jag frågar henne om saker som jag vill göra som andra skulle vara negativa till. Tara svarar alltid, gör så BitterFittan det är ditt liv!!! Sen lägger hon en sån där tyst, men du vet BitterFittan att han är inte bra.
Hahahha Emma skriker bara, NEEEEEJ!!! Du är dum, korkad du vet vad du ger dig in på, nu har Fofinha börjat eka också.

Visst de finns vissa som man inte ens behöver tänka en extra gång ifall man ska träffa, men kom igen är alla rykten sanna????? Näääääää skulle inte tro de. För tänk om allt vi skulle höra om folk skulle stämma, fyyyfaaan va trist å otäck världen skulle vara. Säger inte att vår värld är underbar precis, men komigen!!!!!

Man får höra saker om sig själv som jag bara garvar åt.

Hahahha EN FUCKING FRÅGA KILLAR??? Hur faaan kan man säga att man har haft sex med en tjej när man inte har det. Det är lite läääskigt!!! hahahahah jag blir faaan röd bara av att tänka tanken om att man hittar på en sån grej hahahhaah :S

Förresten så köpte jag en sjukt fiiin Adidas-tröja i Kista ida å strumpbyxor å smycken :D Va bara tvungen att skriva ner hur lycklig jag är nu :)

Tara älskar glass!


BitterFittan


Ser du inte alls?



BitterFittan

låt allt bli som förr

Ååh, va jag e nöjd med den här helgen. suupernöjd! Hade de underbart med mina tjejer i Lördags. Fan va kul vi har de med varann, mina älsklingar. Fofinha är ju bäst, hon skulle inte ens ut. hahah Men de blev en lång natt. Klockan 7 tror jag vi var hemma och hon var med oss. ;) PUSS*

Nu är jag sliten och sen till skolan. Sitter hos min pappa och käkar kycklinggryta med ris. Mmm, så gott! fast jag äter inte kycklingen :$ :P haha Fått sån avsmak av kyckling efter Turkland, då jag sprang till toan efter jag käkat de på restaurangen och... aaa... fick upp allt. Hahaha

Vi hörs senare då! ((:

Puss och krams*

Emma


Underbara lördag/söndag

Gud så läängesen jag la in ett inlägg. :)

Kommer ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig :P

Min lördag var underbar!!!! Kan inte beskriva hur lycklig jag var den lördagen... Vet inte varför men faan va den va bra...
Började på Pergola, där Labyrint uppträdde, väldigt duktiga. De var en sån skön atmosfär på PG, så himla kul att Fofinha kom förbi :) hon skulle inte ens ut den kvällen, men det går inte att säga nej till Mig Tara å Emma hihi. Drack en massa såå jaaa var ganska full redan där, sjuuuukt skööönt.
Tack B för kvällen den va grym!! Sen drog vi till MP, de va lika kul där. Hade så underbart sällskap :)





Vart lite chockad över mitt beteende men de är ingen fara ;)

Sen drog vi till några killar i Hallonbergen. Sjukt bra grabbar, de var super trevligt!!!

Ida vaknade jag upp me en halv baksmälla, fick ett sms av mamma, där det stod att hon hade lagat min älsklingsrätt å att vi skulle skynda dit. Drog me mig Emma å Fofinha, käkade massa kanske lite för mkt.
Efter de drog vi tillbaka till grabbarna i Hallonbergen, spelade Alias-spelet i 4 timmar hahhaha

Så nu har jag kommit hem, precis tvingat i Donna mat å sin medicin.

Ut på en promenix, sen ska jag slockna...

Juste måste visa mina snygga leggings :)



Pusselipuss!

BitterFittan

Får jag luta min panna, mot ditt trygga bröst

Ligger i sängen här. Vill bara fortsätta sova, men har för ont i magen för att göra de. Är också så förbannad. Att man aldrig kan vakna upp i harmoni. Tänk va underbart, om du skulle vakna av att de doftar nybakat bröd. Du går in till köket och ser din frukost framdukad. Sån där god arabisk frukost. Mmmm. Sen så ser du ett paket på stolen. Och i paketet så hittar du en klänning som du kan ha till ikväll, eftersom du inte hittat något som du ska ha på dig till ikväll, då de blir feeeeeeeeessst!! Klänningen sitter shit nice. Hehe. Men sååå är de inte nu. Mitt liv suger. Ska lägga mig i soffan nu och glo tv. Hörs senare! PS.Igår köpte vi biljetterna till kryssningen, ska bli såå skoj. ((: puss och kram //Emma

Tålamod? ehm va är de?

Nää jag har fått abstinens på mat, shit jag sökte efter bilder på tigerräkor och hittade en bild som fick mig att bli tusen gånger hungrigare.. kan inte vänta mer vill bara att tiden ska flyga, eller som Bitterfittan sa: "Jag vill bara sova och vakna så tiden går snabbare", haha jo de vill jag med..
Nu har jag iallafall bokat bord.



Snälla blir ni inte sugna eller?? asså tänk va gott med massa citron på.. eller havssalt...muuuuuums!
Bitterfittan och Emma kommer att spy när dom ser bilden... dom klarar inte av havsmat haha.

Vi har varit ute på 2 timmarspromenad, Jakan fram och tillbaka fatta! och de här vädret är ju bara för underbart.

Nää nu ska jag ta och vila en stund, hörs senare

Tara

Ps. Jag har dödat den här och min andra blogg med massa inlägg helt jävla sjukt vart jag får allt ifrån..

En tyst minut

Jag och Bitterfittan kom precis hem från Spånga Kyrkogård..kolla hur mycket kl är..03.00 men de gjorde inget först va jag lite nojig men sen tänkte jag varför inte.
Har hört från mina nära att de är jätte skönt att åka dit på kvällarna, att man rensar tankarna och känner sig lugn och de hade dom rätt i.
Vi lyssnade på en låt påväg dit som passade verkligen in, gick runt och hälsade på några.
Det kändes skönt måste jag säga.. så sjukt att gå förbi massa gravar och tänka att dom där människorna har åxå levt en gång, haft ett jobbigt eller lyckligt liv, det kunde ha varit jag tänkte jag men de är inte dags än.



It's only when we truly know and understand that we have a limited time on earth, and that we have no way of knowing when our time is up that we will begin to live each day to the fullest, as if it was the only one we had.

Tidigare inatt satt jag hemma och kollade runt efter restauranger till imorn som vi ska gå och käka på, hittade ett de blir nog New Peking City på Östermalm, har varit där tidigare med idioten och dom har jätte god buffe om jag kommer ihåg rätt.. vi brukade alltid gå på asiatiska buffeer så jag blandar ihop alla, men dom gör iallafall maten framför ögonen på dig och bäst av allt så ingår de friterad banan med glass till efterätt ;) jag och Bitterfittan va sjukt sugna på de häromdagen hehe =)
Så när jag pratar med henne i telefon och förklarar maten för henne så säger hon att hon börjar bli hungrig haha jag vart de åxå, inte hungrig direkt men så himla sugen på nått så innan vi skulle lägga på för att sova så föreslog hon om att åka till Mc Donald's, varför inte tänkte jag :P så vi åkte dit och gissa vem som kom in när vi höll på beställa? Polisen som räddade oss igår natt, han som hade varit hemma hos mig i mars då de inträffade nått annat... jag vart helt röd i ansiktet när han fråga hur allt har gått så pratade vi lite om mötet jag hade haft idag.. han berättade åxå att han en timme innan varit på Termo för att kolla läget... fatta va gullig :D helt sjukt asså hahah att vi ska träffa på honom idag en dag efter en kaos natt hahaha

Jag vill gifta mig med en polis!!



Tara

Ännu en tröttis dag

Jag hur fan ska man börja nu då?
Somnade kl 7 imorse om inte senare, hade tänkt sova ut lite och ta tag i dagen lugnt, men neeeeeeeej mitt möte i Solna dröjde och dröjde de tog flera timmar och stackars Emma och Bitterfittan fick vänta hur länge som helst.
Jag hade inte ens ätit frukost fatta hur slut i hjärnan jag va efter 2 olika möten.. herregud de är bara för jobbigt att sitta och prata med olika människor hela tiden och massa skit och massa minnen..

Jag är stark jag ångrar inget och jag mår inte dåligt utan de är bara jobbigt att få behöva gå igenom de hela och de kommer att vara en lång resa och en sjukt jobbig process.. men jag får väll ta dagen som den kommer och hoppas på att få ett slut på de hela snart.
Jag är tacksam över att ha ett iskallt hjärta och inte känna något alls, känner inte att jag ångrar jag tror mest att jag hade ångrat att inte göra de här om några år och då skulle de vara jätte jobbigt bara och försent.. tiden går ändå så snabbt så snart är allt över som vanligt.... man tror att de alltid ska vara på ett visst sätt men de går snabbt, och då tänker man shit va skönt att de är över, hur kunde jag må si och så?!

Har varit med om värre innan så de här är inget jämfört med allt annat för nu är jag mer van och har kommit över de värsta..
Jag är så tacksam över alla jag har vid min sida och runt omkring mig, ni vet vilka ni är och jag vet inte hur jag ska tacka er... jag hade inte kunnat orka med dagarna om inte ni fanns.. ni har inte låtit mig känna mig ensam en enda sekund ni har bara funnits och de är så skönt.
Jag älskar verkligen er och ni är min familj, ser inte er som vänner längre. Bara familj!
De viktigaste som finns är familj och vänner inte din pojkvän eller flickvän, kom ihåg de!!!

Imorn har vi planerat att ta minst 2 timmars promenad sen fixa oss inför en mysig middag ute på stan.. vi har gått igenom sjukt mycket dom senaste veckorna och istället för att gå ut har vi bara hängt hemma och de är absolut inte bra nu kör vi på nytt, och på lördag ska vi ha sjukt kul fyfan va jag längtar de va så längesen.. jag kommer jobba så de kommer att bli så stressigt för mig men vad ska man göra..

Livet är för kort!





Tara


A message to you

Mama, just killed a man
Put a gun against his head
Pulled my trigger, now he's dead
Mama, life has just begun
But now I've gone and thrown it all away
Mama, ooh
Didn't mean to make you cry
If I'm not back again this time tomorrow
Carry on, carry on as if nothing really matters

Too late, my time has come
Sends shivers down my spine
Body's aching all the time
Goodbye, everybody
I've got to go
Gotta leave you all behind and face the truth
Mama, oooooooh
I don't want to die
Sometimes wish I'd never been born at all



♥Tara


Trött som en... ääähm hittar inget som rimmar på trött. är för trött för att tänka. HAHA

Shit vad jag är trött! Inte sovit ett skit! Däckade igår, framför datorn. Glömde sätta på väckarklocka o allt! Men vakna av mig själv som tur var. (:

Shit vilken natt. Ni har ju läst redan allt som hände igår eller inatt. Själv stod jag uppe på min balkong och höll utkik på bilarna som åkte till och från Termo. Ringde Syrran och Tara o varnade hela tiden. Var beredd på att springa ner när som helst. Ville vara med dom, men vi kom överrens om att vi skulle gå hem och eftersom jag skulle sova själv så följde de med mig... Orolig som en jag vet inte vad, var jag iallfall. Gick fram och tillbaka som en galning hemma hos mig. ((:



Nu sitter jag hos min pappa på hans jobb, stötte på häxan här också. Ååååh va jag hatar henne, hon e sååå ful i sitt äckliga svinto hår och hennes dinosaurieliknandeansikte. Jag spyr!

Snart börjar jag skolan igen, har kundpass. Skoj! ((: Sen ska jag Klippa Fofinha och BitterFittan. ((:

Nää nu ska jag prata lite med min kära far han ska få översätta lite arabiska låtar som jag laddat ner. :P haha
Visst, jag förstår litegrann, men inte allt. va ska man göra Min arabiska SUGER!





♥Emma


Fortfarande vakna och helt pigga, men stackars Bitterfittan hon är skit trött

Vi åkte snabbt till Jakan och plockade upp B som kom hit och höll oss sällskap.
Han pratade om Grekland och visade oss massa underbara bilder... han berättade om alla roliga saker de finns att göra där... tror ni inte vi blev sugna på att åka dit eller?
De kanske blir en tripp dit under jul och nyår haha vem vet :P

Jag och Bitterfittan va helt inne i våra spel på mobilerna medans B chattade med sin kusin som han drev med hahaha..
Akilla och Djina lekte för fullt och busade massor, fettt söt Djina är asså.. jag vill åxå ha en liten valp.. Bitterfittan är helt besatt av henne.

Nu har dom åkt iväg snart kommer Bitterfittan hem igen och då ska vi sooooova ut för de behöver vi verkligen efter all skräck drama som inträffade innat..

Jag har ALDRIG i mitt liv varit så rädd som jag va idag fyfaaan va läskigt måste jag säga.. asså de bara rann vatten från kroppen, så varm vart jag... jag trodde jag skulle bli bortrövad eller nått... eller att nån skulle komma bakom mig och slå sönder mig när jag sprang för livet.. hahah asså nu skrattar jag för när jag tänker på de hela så garvar man verkligen ihjäl sig.. önska att nån hade filmat oss för de såg helt sjukt ut alltihoppa.. och människorna som bor i mittengården har nog sett årets oscars film ;)

Tara: Duckaaaaaaaa
Bitterfittan: Spriiiiiiiiiing
Och jag springer med mobilen i ena handen och kopplet i den andra ner för trapporna, fatta hur de såg ut..



Tara

Det här tog priset! Skräckfilm!!!!!

Jag trodde att den här kvällen skulle vara lugn å avkopplande, men nejnejnejnej å återigen NEJ!

Vi gick ut för att ta en nattcigg innan vi skulle lägga oss för att sova. Sen började Akilla kolla åt ett håll och hon lät väldigt orolig. Vi trodde såklart att det var ett SPÖKE, men nej de va de inte. Hon drog åt ett håll å vi följde efter, då hörde vi det där ljudet. Tara å BitterFittan stelnade till å Emma började springa å skrek att vi skulle springa efter. Vi började springa in till skogsområdet där vi bor. Ljudet följde efter oss. Vi sprang längre in för att gömma oss. men Ljudet omringade oss. Väldigt aggressivt körande ljud. Vi pratade om flyktvägar Emma ville att vi skulle gömma oss i skogen, men nej de skulle vara för riskabelt. Vi väntade tills ljudet slutade låta å började gå mot Emma för att lämna av henne. Emma l'ämnade oss och sprang hysterisk till källaringången. Tara å BitterFittan står kvar helt skräckslagna och stirrar på varandra. Våra tankar gick i 780km/h. Sedan tog vi upp mobilen. Vi rör oss mot mittgården. Där vi plötsligt hör de där ljudet igen.

Polisen sitter i tel då Tara plötsligt skriiiker.

TaraBitterfittan ducka!!!!!!!!!!
BitterFittan: Tara spriiiiiiing!!!!!!!!
BitterFittan kollade på en skräckslagen Tara och sitter i buskarna med Akilla intill henne.
BitterFittan skriker igen: Taraa Spriiiing!
Polisen: HAAAAAALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!! SVARA FÖR FAAAAN!!!! VAAAAD HÄÄÄNDER?????
Stackars, polisen sket på sig mer än oss.

Vi började springa fort som fan, det kändes som att händelsen var tagen ur en skräckfilm.

Vi gömde oss hemma hos BitterFittan, släckte ner belysningen och tog fram batongen, Tara trodde att jag skulle ta fram en sopkvast hahah :)
Vi springer in i Bitterfittans sovrum, då ser vi plötsligt hur en bil står rakt framför fönstret med helljus. vi kollade genom persiennerna och blir bländade av de starka ljuset. Emma finns då på tel och håller utkik från balkongen och berättar vad som händer.
Polisen kom på 4 minuter. Han var underbar!!! Han följde oss hem, äntligen "trygga". Nu sitter vi här å skrattar av nervositet. Hahahha Shiiit vilken natt!




Nattinatti!!!

TaraBitterFittan ♥Emma

Jag är en främmande fågel!

Sitter i Emmas kök och målar tavlor. Min tavla kommer bli sjukt vacker. Emmas, jaaah du ja vet inte riktigt hur den kommer bli! Limm, tidningpapper, trådar, sand, Jesus???? Jaaa hon har tappat den röda tråden man måste ha när man målar!

Finns en plats där inte alla måste tänka likadant.

Helt slut faktiskt, dansat frigörandedans till Lisa Ekdahl.. Underbart! Känner mig som en fri trasdocka.

Lyssna på låten å njuuut!


Här kommer lite bilder innan vi satt i gång me målandet :)


Emmas konstverk, ej klar!




Den flickan är en främmande fågel
Vingklippt och sårad men omöjlig att bura in
Den flickan är en främmande fågel
Hon sjunger bara den sång hon kalla sin
Det var som om hon flög, mot en rutas fönsterglas
Slagen föll hon ner i sin egen världs extas

BitterFittan


Livet är så konstigt, dagarna fylld med överraskningar

If we crawl
Till we can walk again
Then we'll run
Until we're strong enough to jump
Then we'll fly
Until there is no end


Idag har jag inte hunnit skriva för att jag la mig i sängen på morgonen, va uppe till skit sent sen så ringde de på min telefon med dolt nr kl nio på morgonen, herregud tänkte jag, jag trodde att de va väckarklockan för att jag ska upp och jobba.. tänkte men gud är de lördag redan? Nej utan de va polisen som ringde och ställde några frågor som jag inte kunde hjälpa dom med.. tydligen så hittade dom de dom leta efter fick jag höra.. sjukt !
Somnade om igen och vakna efter några timmar och ville inte sova bort hela dagen så jag tog min morgon promenad och lämnade tillbaka några kläder och hämtade ut ett paket med en jätte fin klänning.. sjukt fin för vardag eller fest men den va för stor så jag hoppas på att dom har en mindre st som jag kan byta ut den till..
Faan nu såg jag att dom inte har den i mindre st men jag kommer iallafall behålla den, kan sy in den istället för jag vill verkligen ha den för den va så fin.


Idag blir de en seg kväll för mig själv, har varit hos min pappa hela dagen och nu har jag precis duschat och ligger nu i soffan med tända ljus så himla avkopplande.. jag vill fan åka utomlands.. tänk att vara i Maldiverna nu, herregud de är så vackert och fridfullt där.. jag skulle behöva åka dit just nu.. knäpptyst, varmt, avkopplande, rensa tankarna från skit och komma bort från helvetet.. de behöver jag juuuust nu nu och bara nuuuuu







Tara


Hej Doktorn! Har du någon medicin till mig? Har ont i hjärtat! Alvedon hjälper inte. :(

Nu drar Jag, BitterFittan och Fofinha iväg till stan, vill bara göra något. vill ut!!
Ska köpa mina grejjer till målningen. ;) tihi.


Va skulle jag göra utan mina fina vänner.
Man märker verkligen vilka som är dina äkta vänner...
Visst kan man ha kompisar, men de är inte dina vänner.

När en "vän" börjar ta dig för givet, är de tecken på att hon/han inte bryr sig tillräckligt om dig...

En vän ska inte skita i dig!
En vän ser på dig att du mår dåligt utan att du säger de,
En vän ska inte tänka på sin egen vinning när den ska göra något
En vän ska inte trycka ner dig
En vän ska inte säga elaka saker till dig
En vän ska alltid finnas där med öppna armar
En vän ska inte få mig att känna mig utnyttjad, efter allt man gjort för dig *ett samtal skulle inte skada något*
En vän ska inte vara som DU!!!

En gång var du min vän, som jag gjorde allt för. Men du uppskattade det inte.
Men nu har jag förstått. Att vänner kommer och går, bara de äkta består ;)

Visst att jag engagerar mig i att skriva detta om dig,, men du har verkligen sårat MIG!!!
Tror knappast att det känns hos dig, för hos mig har det slutat kännas, bara jag tänker på den tiden vi alltid umgicks, hur mycket du tryckte ner mig och gav mig psykisk misshandel får mig att må illa. 

Hur som helst, skulle de vara någonting så vet du ändå att jag finns här, jag är ju trots att ETT SAMTAL ifrån dig...



PUSS och KRAM*

Emma



Vill till värmen och solen!!! ... Bort från ångestlandet!

Ta de inte fel jag ÄLSKAR SVERIGE! Men ibland så vill man bara bort härifrån....


Bilder från vår resa till Egypten 2009.












Åååh va jag vill utomlands!! :(


Inatt gör det väldigt ont!

Kan de göra så fucking ont??? Aaaa de kan det!!!!! Så känner jag nu efter ett avsnitt av Gossip :'(

Dåsa, de fattades bara de, nu ska jag ringa Tara å ta en cigg.



Vet du att de räcker nu, jag måste andas ny luft, blir bara svagare av att vara instängd i mig själv.

Så från och med inatt ETT NYTT LIV!!! (Tara inspirerade mig)

BitterFittan

Salt med Angelina och peppar med Tara

Assåå folk folk folk ni måste se den filmen med Angelina min gudinna, SALT! hon är så sexigt vacker och så himla grym jag älskar hennes flipp roller som hon alltid får, hon ä så grym och filmen är sjukt spännande.
Bästa bästa bästa!!

Evelyn Salt (Angelina Jolie) är en CIA-agent som har svurit en ed om trofast tjänstgöring och att kämpa för sitt land. När hon blir anklagad för att vara en rysk spion flyr hon för att rentvå sitt namn och för att en gång för alla visa att hon är en sann patriot.



Nu ska jag ta och kolla på mina 2 avsnitt med Gossip och 90210

ciaoooo

♥Tara

Tack T och S

Kom precis hem, ligger i sängen bredvid min älskling. Imorgon efter skolan har jag bestämt mig för att åka till panduro och köpa vita canvastavlor, så att jag kan börja måla igen. Mår så bra utav de. ((: Ska bara komma på vad jag ska måla. Hmm de är så svårt att hitta på något. Men jag har en idé. Tror att de kommer bli grymt.
Måste köpa nya penslar också. ((: längtar* Att sitta där och måla med lugn musik i bakgrunden kan de bli bättre.

Tänk hur roligt livet skulle vara om man för varje dag gick på olika sätt. Typ imorgon ska jag gå som en tant, på fredag känner jag för att gå som en fullis. Haha. Kul!

Nu ska jag mysa med Donna tills jag somnar.

Puss på er!!

Emma

Killar!!



Cuz If She Catch Me With You
She Gon Kill Us

I Be With Her Thinkin Of You
I Be With You Thinkin Of Her

Im Livin Two Different Lives
One Girl In The Day
You At Nite

Tara

Vinkväll byttes ut till en filmkväll med Äppelpaj =)

Hej på er glada som läser vår blogg dagligen, vi har en snitt på 75 personer dagligen och 300 sidovisningar, de är helt sjukt att samma personer läser och följer den dagligen, det är sååå himla kul =)

Bitterfittan
ville att vi skulle dricka ikväll men jag bangade för att jag hade tvättid plus städning som jag ville ta tag i, så vi åkte till Hemköp och köpte massa gott istället och nu har vi bakat en äppelpaj och tänker kolla på Salt med Angelina Jolie =) hon är så underbar och så himla vacker hur än hon ser ut, visst?

Duschade Akilla idag, Bitterfittan asgarvade när jag börja skrubba och torka henne med hårtork haha men hon blir så mycket renare när jag duschar henne med svampen och pälsen blir så fin när man torkar dom med hårtork :P





På torsdag har jag ett viktigt möte med en kvinna på Solna polishuset, får se vad hon kan erbjuda hoppas på de bästa ;)
Och de har vari sjukt skönt dom senaste dagarna, lugn och ro kallar jag de för.

Människor snälla skaffa er ett liv, lugna ner er, varva ner!!

Nu bjuder jag på en goding ;)



♥Tara

HAHAHHAAH

Tara: Emma vill du prata?
Emma: NEJ!
Tara: Vet du ta en alvedon, de blr mkt bättre jag lovar.
BitterFittan Spärrar upp ögonen
Emma: Nejtack
Tara: Jag brukar alltid ta alvedon när jag mår dåligt och har gråtit.

Härligt! Tara Alvedon hjälper inte mot att man har ont i hjärtat, men de är ändå gulligt! hahahah

ALVENDON! hahahaha



BitterFittan


...




Man borde uppskatta allt man har i livet, tänk på de som går igenom värre saker. Men de är lätt o säga.
När man mår dåligt, så är de bara skitsaker som snurrar runt i huvudet.

Förlåt för att jag inte svarat på er som ringt idag... Har inte varit på topp precis.

Har ni någonsin känt er så ledsna att ni inte ens orkar gråta mer och när man gråter så vet man inte riktigt varför man gråter. Man bara gråter. När nån frågar varför jag gråter så står man bara där tyst och inte kan svara på frågan. För jag vet bara inte. eller jag vet lite...

Vill bara bort. Vill bila ensam till ett annat land. Fan va skönt de skulle vara. Har så mycket i min fucking hjärna. AAAAAAAAAAH blir galen snart!!!


Jag vill till en spåkvinna, en duktig sån. Nån som vet någon som e bra? Som kan ge mig svar på mina frågor. För jag verkar inte få några svar när jag ber till han där uppe...


Emma


Tragiskt!

Att SD kom in i rikdagen är inget annat än tragiskt! Klicka på Bilden och medverka..Vi som Gillar OLIKA!
Vi gillar olika!


Fofinha

Övning ger färdighet!

Ska fixa en skrivare till datorn så att jag kan skriva ut bilder på de personer jag ogillar hahha å tejpa på ansiktet på dockan hihi, övning ger färdighet. sen äre bara att slååå ååå sparka å sparka :P


BitterFittan


Vinterkänslor <3

Dåå var kryssningen fixad! Woohooo, snart snart snart! Fan va kul vi ska ha :)

Sen börjar jag längta lite efte snön, haha snälla hata inte, men ni förstår inte va jag menar. Hellre är det snö, än sånt här kyligt väder. De blir så himla mkt mysigare med snö. :D Tänk er alla mörka gator blir inte lika mörka å de flesta läskiga människor som man ska akta sig för sitter säkert innomhus :D
Sen så ska vi tjejer dra till Sälen, underbart!!!! Jag längtar till de kvällarna då vi tar me skridskor till Kungsträdgården och åka runt och lyssnar på den där romantiska musiken/sorgliga hihi, nää men de finns mkt kul att göra vintertid :P

Å så längtar jag till att jag ska fylla år :) hahha SKOJA!!! Fyyy äldre å äldre... ska bli 23 :( Jag vet att de inte låter så gammalt, men kom igen de kändes som att de va en månad sen jag fyllde 22. Ska hinna med så mkt innan jag fyller 27 :( Aja de får fan ta den tiden de tar.....

Idag, va ska man göra idag... Hmmm... Näää Ida ska jag äta något hemlagat, kolla på nån film hmm.. kanske dricka lite vin? Mmm... Aaa fan ja vill bli lite lullig, ska kolla om Tara hakar på idag *Hoppas!*



:D

♥BitterFittan


It's the morning after and now all the laughter is gone



Åhhh vilken låt, jag får rysningar den får mig att tänka på en kall regning kväll som ikväll.. med massa tända ljus och en snygg mulatt vid min sida såklart.. im in luv!

Kom precis hem, vi skulle ju till Jakan för att träffa B, plockade upp Kosaj på vägen men dom två va tvugna att åka iväg så vi mötte upp Lollo och vi hade 2 hundar och en valp, men Alex, (B's bror) kom och hämtade lilla valpen (Nikita) så drog jag, Lollo, Bitterfittan, Akilla och Sonja (B's hund) på en liten promenad men satte oss ner i riddarparken till slut för att prata om alla SKIT KILLAR som finns i Jakan, fy på er asså ni kan suga av er själva, okeey nu menar jag absolut inte alla men ni andra vet vilka ni är.. ni är vidriga haha pay back time kommer snart ;) jag njuuuuter :D
Shit idag när jag tog av mig mössan la jag direkt märke till min hårfärg som har blivit en aning ljusare, jag är fett nöjd skit fin ;) ska alltid ha den färgen, vi säger väll så hehe

Sen drog Lollo hem, jag och Bitterfittan gick vidare till Seven/11 för att köpa en korv men de fanns inga korvar haha så vi åkte till Mc Donalds istället med Kosaj och B, plockade upp Emma påvägen som hade typ somnat, Min lilla bebis hon mår dåligt och säger inget, nu får du skärpa dig och prata när du mår dåligt, du är underbar!


Akilla och Sonja

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på serier ;)

Tara

Vad händer med mig?

Men guuud jag bara sover och sover hela tiden, vad är de som händer??
Idag drog jag och Bitterfittan till stan på en mysig promenad och en sen lunch på ett underbart ställe och åt massa god mat tills vi sprack..
Sen åkte vi till Kallhäll för att avsluta några ärenden och hem igen.. hemma tänkte jag typ städa och plocka undan lite men sängen ropade på mig så jag sprang och la mig där med min mobil som jag är besatt av, finns sjuka spel som man blir helt fast vid.



Nä nu ska Vi dra till jakan och träffa B, vi ska ta en mördarpromenad ;) de är tråkigt att gå i Kallhäll för de finns bara massa sniglar och små grodor, helt stört men så sant.
Plus att inget kan hända i Jakan för vi har vår underbara B :P

Hjärta Tara puuuuuuuusssssssssssssssss

Vart är kärleken?

Ensamheten är fin! Se hur de ligger där, de sover, de sover djupt att de är i himlen. Där är problemen borta, de lämnar allt, allt skit som finns i den här hemska världen. Och börjar flyga, de flyger högt så att man aldrig får se dom mer. De dom lämnar efter sig är en plats i allas hjärtan och en plats under gräset. Kroppen vilar där, de är så fint här, så fridfullt och vackert. Och väldigt sorgligt. En plats som har stor respekt!! Va gör vi egentligen här i helvettet, vill prova på livet i himlen, bara en dag eller två. Tar eländet aldrig slut? Hur mycket mer ska man orka. Vart finner man hoppet igen? Vem ska man vända sig till.



Önskar att det fanns en fe, en god fe som Askungen har, som kan trolla bort mig till den dag då jag var liten och skrattade, då allt var lätt. Men sånna dagar har jag inte ens haft, ni vuxna förstörde allt. Fick oss små att känna skuld, få skuldkänslor... För vad? För vad? Säg mig för vad? För mycket hat i den här världen. Trodde att de enda de vuxna bråka om eller de största problemet jag kunde tänka mig då, var för att jag inte ville äta upp min mat, eller dricka upp min mjölk. De va de värsta en liten brunhårig flicka trodde att de vuxna kunde bråka över!! Men nu har man blivit en av dom... En av de vuxna. Vill bara se ljuset... Ljuset i mitt liv. Vill bara känna lycka.

Emma

Vill nån vara min sms kompis?

Jag vill ha en sms kompis :) nån villig? 0760501625 hahahahaha jag vet att de här är sjukt mobbat men jag är så jäääääävla uttråkad! //Tara

Next stop Sveavägen, Lollo here we come

Idag blir de mys pys på stan med Bitterfittan, vi tänkte sätta oss på nått skönt ställe, käka och prata massor.
De är så skönt att byta miljö. 

Igår ringde grannen mig och sa att hon inte kunde komma in i min lägenhet när hon skulle lämna Akilla efter att hon varit ute med henne. De va nått fel på låset någon idiot hade försökt ta sig in när den märkte att nyckeln dom hade inte fungerade. Din jävla cp idiot du kommer inte långt med de här kan jag säga. Vänta bara ;) 
Efter flera timmar så slutade jag äntligen och gick direkt hem till grannen för att vänta på att järfällahus jouren skulle komma... Medina och Akilla lekte för fullt med varandra ett tag sen vart de dags för mig att gå ner igen så dom kunde få upp dörren, Tjejerna kom precis i den stunden och till slut efter ett bra tag så vart jag insläppt i min egen lägenhet.
Fick ringa några samtal angående det sen softade vi framför tvn. 
Katja ville göra ett inlägg på våran blogg som gästbloggare haha men Fofinhas svar till henne va "fuck u de är våran blogg" hahaha hon kommer inte ens ihåg att hon sa fuck u. 
De va bara tjaffs om datan mellan Fofinha och Katja, den ena skulle beställa kläder den andra skulle kolla på fotbollsgrej... Så höll de på hela tiden och ni som känner Katja och Fofinha vet exakt hur dom är tillsammans, de är krig de är diskutioner, debatt, gap och skrik som barn haha ne men de är alltid lik kul att titta på dom som teater. 

Jag har haft skit konstiga drömmar idag, snuskiga, läskiga, förvirrande....  Nää men nu måste jag faktist hoppa in i duschen

Hörs sen

♥Tara

Bryt din negativa tanke FORT!!!

Sorry, har inte skrivit något på länge.

Så nu blir det ett kort inlägg innan jag lägger mig.

Emma var super duktig idag, sjukt stolt syster. Hon hoppade fallskärm. hihi'
Hämtade brorsan för en stund sen från Bromma, woohoo nu får jag sällskap här hemma. Det är juh sjukt trist att vara ensam. Hittade en bok som jag läste för ca. 2 år sen idag. Ska ta å läsa om den. Rekommenderar alla som är intresserade av psykologi å vill förbereda sig inför höstdepressionen :P Älskar verkligen såna böcker.



Ska lära er en grej nu. Vet ni hur ni kan bli intresserade av den killen/tjejen ni vill bli intresserad av, genom ett lätt knep. De där lät konstigt, men ibland hittar man en bra kille/tjej, de börjar bra. Man har stort intresse ibörjan, sen börjar man leta fel. Sen vill man inte ha personen längre. Såå här kommer ett tips till er som är som jag.
-Så fort en NEGATIV tanke dyker upp i huvudet om något som rör personen i fråga, sätt stopp för den FORT som fan inom 1minut.Annars blir tanken permanent i din hjärna. Så så fort du kollar på något som du stör dig på, tänk positivt och bryt den tanken.(tyyp, han/hon har de där konstiga sakerna för att blablabla, nej han sa så för att han blablabla eller Han är fin, de där som jag stör mig på är något som är charmigt. osv). Sjukt mkt ytliga saker hihi. Men de gäller personligheten också. :P

Tro mig det funkar, gjorde faktiskt ett test på en kille
jag var tillsammans med å tillslut vart jag kär hihi :P:P Jag vet att jag låter som en psykopat! Men jag gillar att testa psyket :P:P



Pusselipuss :P

BitterFittan

TACK BITTERFITTAN FÖR DEN BÄSTA PRESENTEN. ÄLSKAR DIG!!

ÄNTLIGEN HEMMA!!

Har varit en superdag. Var faktiskt och hoppade fallskärm. SHIT vilken upplevelse!! Kan inte beskriva känslan. heeeelt sjukt! Ni måste prova på de säger jag bara. Nu kan jag bocka av en till grej på min "att göra innan jag dör-lista". HAHA

NÄSTA BUNGY JUMP!!!

Här kommer lite bilder, tihi






Lycklig sådära! hahahha


På hemvägen åkte vi förbi Godisparadiset :P *Ett måste*
Shit va mycket godis vi köpte. har ätit såååå mycket. blää ja spyr. haha de e inte ens lördag :O moahah



Fofinha i godisparadiet



Lovade ju er att sätta upp bilderna från bröllopet. här kommer, vasegööda!



BitterFittan Blåser såpbubblor


Isak och BitterFittan


Jag och min kusin Kevin


BitterFittan på Vodkahumör


Min kusin Jennifer och jag


Isak och jag


BitterFittan och mamma



De va kanske lite för mkt bilder, men jag vet att ni gillar det :P

Nu ska jag sova God natt

Emma




Kärlek

Nu ligger jag i sängen efter en härlig kväll. Har dansat som en gaaalning idag med min fina familj. Jag har verkligen en underbar familj. Älskar er! Haha bitterfittan vart så full idag, hon orkade inte ens gå från bilen. Haha skriver mer imorgon. Och så kommer de komma upp lite fräscha bilder från bröllopet. ((: min dag är fullspäckad imorgon. Ska vakna klockan 11 och gå och rösta med syrran min. OM hon kommer upp, eller jo ska tvinga henne upp. Moderaterna behöver hennes röst. Haha. :P sen ska vi iväg. Jag, bitterfittan, fofinha och S. Säger inte vart än, imorrn får ni reda på de. Hehe. ;) hoppas på fint väder. "Snälla Gud i himlen, om du tycker bra om mig, sluta gråta. För de får inte regna imorgon eller idag (efter 12)." Haha puss och kram på er alla fina. Nattinatti! //Emma

Player's Prayer

Girl I'm on my knees
I promise I'll be good
And I will never do it again
On my knees
I can't get over you
All I need is one more chance
I was just playin wit them girls
I was gonna get right back
I was trippin yo love is where it's at
I'm on my knees
Lord please show me some love
And answer this player's prayer


Fan de har aldrig kännt så skönt att bara komma hem och bara va..
Ska njuta av min underbara kväll =) Fofinha ska på Birthday Party i höjden och systrarna är på bröllop, själv ska jag bara vara hemma och vila för imorn blir de jobb igen ;)

Idag började de en ny tjej på jobbet och shit hon va fett skön och grym och fett snäll.. skönt att ha en ny som lärt sig så pass snabbt.. tiden gick sjukt snabbt på jobbet och de va helt underbart.
Jag vart upplockad av Underbara E idag och sen sjutsade hon mig till sumpan där hon skulle hem till en kompis, jag fortsatte hemmåt och grannen mötte upp mig vid dammen med min söta prinsessa som hade varit ute hela dagen och lekt med Medina (grannens pitbull).. nu ligger hon och sover va skönt för jag orkar inte gå ut  på långpromenad idag utan de blir nog en snabb promenad senare.. får se om systrarna kommer hem tidigt ikväll ;) dom måste ju berätta om gårdagens sjuka händelser haha :P

Idag ringde Sofia (morbrors fru) mig och va sjukt orolig över allt som hänt, de enda hon vet är de hon läst på min privata blogg och jag kan förstå att folk blir nyfikna och oroliga.. pratade lite snabbt med henne men va tvungen att hoppa in i baren och jobba.. skulle ringa henne efter jobbet men har inga baterier kvar så telefonen är på laddning, så du vet Sofia!! Jag är ledig nästa vecka tror jag vi kan ses då ;)

Min mamma ringde och jag berättade för henne om hennes lägenhet i Jakan som ska bli bostadsrätt.. så får se om hon vill köpa den till mig istället för den kommer att va sjukt billig.. kommer tjäna pengar på den om nått år åxå så de är en bra investering... hoppas hoppas hon kan köpa den till mig vill verkligen :D SNÄLLA GUD! JAG FÖRTJÄNAR DE VERKLIGEN!

Nästa vecka ska jag ringa ett annat samtal och påskynda en hemlig grej, känns som om gud är med mig nu.. efter all skit man går igenom så får man tillbaka ett bättre liv, jag menar att alla ska gå igenom helvete, man går igenom jobbiga tider ofta men ibland blir de hårdare tider för alla nån gång i livet..
Jag har lärt mig att tänka att den dagen kommer då jag kommer ha de bra, må bra då allt löst sig för mig..
Jag har verkligen gått igenom ett helvete i 2 år fyfan vill spy bara jag tänker på de, jag har varit sjukt dum och naiv men jag skulle aldrig blivit den jag är idag, stark! om inte jag hade gått igenom allt.. och i framtiden kommer jag att luta mig bakåt stolt och tänka shit jag klarade skitet och kolla hur bra jag har de nu, de vet jag.. för den tiden kommer för alla en dag.

Jag har lärt mig nu att inte inte fastna på en grej utan gå vidare för du lever bara en gång och de finns bättre killar men jag behöver verkligen ingen just nu.. vill bara leva mitt liv och tänka på mig själv och underbara människor som finns runt omkring mig..
Jag lovar jag ska bli bättre på att träffa vissa personer och höra av mig oftare.. så fort allt ordnat sig.. de är svårt när man inte mår bra.




♥Tara




Ännu mera shopping!!! Japp Japp Japp

Cissi Dress SEK 229, Club L - NELLY.COMCissi Dress SEK 229, Club L - NELLY.COMVera Dress SEK 299, Jeane Blush - NELLY.COMSatin Button Back Dress SEK 439, Rare Fashion - NELLY.COMLace Cut Out Dress SEK 399, Elise Ryan - NELLY.COMSacramento Rugby Cardigan SEK 259, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COMScare LS Long Cardigan SEK 259, Vero Moda - NELLY.COMCollens Dress SEK 795, Svea - NELLY.COM


Tara å ♥BitterFittan Shoppar loss på Nelly :P

Lägg pilen på bilderna så kan du se märke och pris, klickar du på bilden så kommer s fram till NELLY'S hemsida

VILL HA, VILL HA!!



Har varit och kollat inne på nellys sida. Kolla va fina grejjer ja hitta! klicka på bilderfna så kommer ni direkt till varan, för att komma till hemsidan kan ni även klicka på texten. ((: Shit ja vill göra en beställning till. men de blir lite för mycket. Mina senaste best'llningar med 3 dagars mellanrum var först på 2000kr och den andra 4000kr. Pappa kommer döda mig. För de e ju han som är min plånbok. ;) hahaha

Candy Skirt SEK 199, Jeane Blush - NELLY.COM
Emmy Mini Skirt SEK 139, Jeane Blush - NELLY.COMElano Tube Scarf SEK 129, Pieces - NELLY.COMMilano Scarf SEK 69, Nelly Accessories - NELLY.COMJenny Scarf SEK 299, Monrow - NELLY.COMRice Scarf SEK 1899, Stylein - NELLY.COMBad 8 Hair Day SEK 69, Rut m.fl. - NELLY.COMKamikaze SEK 649, Barts - NELLY.COMHelen Handwarmers SEK 199, Rules By Mary - NELLY.COMLyon Glove SEK 99, Rut m.fl. - NELLY.COMEdmonda Belt SEK 299, Rules By Mary - NELLY.COMBeauty Belt SEK 199, Vila - NELLY.COMJewellery Help SEK 249, Exerro - NELLY.COMDaydream Leggings SEK 199, Vogue - NELLY.COM



Emma

Hyenor sågs smyga runt kring mitt hus idag

Godmorgon godmorgon!

De va ett jäävligt bra tag sen jag la upp ett inlägg. Så nu var de dags känner jag, ska passa på nu när systern min har sin dator hemma hos mig. Ligger fortfarande i sängen med Donnisen bredvid mig och BitterFittan bredvid Donna. Som en liten familj. Emma = Mamma, BitterFittan = Pappa, Donna =Barn. HAHA





Drömde två jättekonstiga drömmar idag. hehe, de va helt tokiga. Drömde om att jag hittade en femhundring på toaletten i MP (en "klubb" i Jakobsberg, med häääärligt folk... NOOOOT!!  :P) När jag tog upp sedeln och skulle sedan visa den för mina vänner, kom en ful tjock vakt (hatade honom i min dröm) fram till mig och ryckte min femhundring ifrån mig. Taskigt! Hahahah... Min andra dröm handlade om en ring. Jag tappade min ring som jag hade på mitt ringfinger. Minns inte om den föll av eller om den bara försvann. Men ledsen blev jag... Ska kolla upp vad de drömmarna betyder... hmm... Hittade en sida som beskriver ganska väl vad mina drömmar betyder...
http://hem.passagen.se/medi/dream.htm

Hm, stod inget om att hitta pengar, men jag förlorade ju trots allt min upphittade femhundring.. eller?

PENGAR: Förlorar du pengar i drömmen ska du bli bedragen av din hjärtevän och misslyckas med något som ligger dig varmt om hjärtat.

RINGAR: Drömmer du att en ring faller av ditt finger är det ett varsel om ondska, fångenskap och död. För en havande kvinna betyder det att hennes barn ska få ett motigt och långt ifrån lyckligt liv.
En flicka som har denna dröm bör se upp med sin hjärtevän som planerar att utnyttja och sedan överge henne. När en kvinna drömmer att någon sätter en ring på hennes finger får hon tur i kärlek. Att drömma att man ger bort en ring är ett varsel om fara.

Ääähm,, Läskigt ju. Usch!! Ska vara på min vakt. äh de e bara en dröm... eller?



Igår va de en jättemysig kväll. Vi åkte in till stan klockan vid 22-tiden, parkerade bilen och promenixade med våra högklackade skor som Fofinha tvingat oss ha på oss. hahahha gillade hur BitterFittan går i sina klackar, HAHAH. Se bilden nedan så förstår ni. hahaha.
Aja, vi drog till Fridays. Efter vi beställt vår drink, gick vi ut för att röka. Då kände vi att de inte var så kallt ute, så vi fortsatte sitta ute. :D
Sen åkte vi tillbaka till Jakan, kära Jakan för att käka. Drog till Stäket Mcdonalds, den Mcdonaldsen är den bästa. Så gott! Maten är så perfekt gjord, pommesen är helt underbara, hamburgaren också. *TUMMEN UPP* Im lovin it! Hehe ;)






På väg dit stötte vi på en kissekatt. ((:

 


Idag ska jag på bröllop!! kul va? En släkting till mig gifter sig med en halv grek/halv svensk tjej, så jag hoppas på lite grekisk musik med. :D Älskar de.
Ska ha på mig en blå lång klänning som min kära mormor sytt till mig. Älskar den.. Den är sååå fin. Heeelt kär. Vet inte än vad jag ska göra med mitt hår, men jag hittar nog på något. (: blir nog utsläppt och lockigt. :D


Kommer fler bilder imorrn eller överimorrn från bröllopet! :D



Nää nu gör min mage ont som min rygg gör för att BitterFittan tog alla kuddar. BITCH! Ska äta lite frukost nu.

CiaoCiao

Emma


The end i think?

Okej förlåt för att vi inte gjort nått inlägg, ni vill inte ens veta hur våran natt varit, de räckte med ett samtal och de va dags att ta i hårdhandskarna och ringa ett samtal så va bilen påväg, och vi har haft sällskap av vissa personer inatt som jag har pratat med i flera timmar dom skrev en bok... fick absolut ingen sömn, skulle sova nån timme hos Bitterfittan men stackars Akilla va så nervös från all händelse så hon kissade på sig hela tiden så vart vi tvugna att gå till mig vilket vi igentligen inte fick göra eftersom mina nycklar va på vift..

Hemma hos mig kunde vi inte heller sova så de vart inte så mycket sömn, tidiiiigt på morgonen fick jag ett samtal av dom här personerna som sa att dom hade pratat med den högre personen och att allt skulle ordna sig, jag får hålla tummarna och hoppas på att de blir som jag vill att de ska bli..

Påväg till jobbet ringde jag Järfälla hus för att få en annan grej fixat och jag vart tyvärr tvungen att vända hem för att dom ville ha mitt underskrift.. så jag missa jobbet helt enkelt..

Efter att järfälla hus kom och fixa de ena så åkte vi till Jakan till deras kontor för att fixa en annan sak och när vi va klara åkte vi förbi Stadium i Ikea för att kolla om min jacka hade kommit vilket den inte hade gjort så vi bestämde oss för att äta på Ikea... mums... Köttbullar såklar ;)

Åkte förbi och hämtade mina fina Converse och vidare på ett möte,
Om du får ett samal angående de som hände i somras så skulle jag vara tacksam att du berättar exakt hur de va, sen är de upp till dig om du vill neka de..

Hämtade upp mina klänningar som jag hade beställt, behåller dom här
Vad tycks????



Fofinha kom på en dunder ide om att vi skulle dra till stan ikväll och bara sitta och ha de trevligt på Fridays men nu vart de ändrade planer för mig, vi deckade ju såklart efter allt spring fram och tillbaka och nu känner jag mig sjukt seg och orkar inte gå ut plus att jag ska jobba skit tidigt imorn så tjejerna drar istället ;)

Sen har vi varit sjukt oroliga för B, hans mobil har typ varit avstängd sen igår när jag försökte ringa han några gånger.. och samma sak idag men Bittefittan kontaktade hans bror och då låg han tydligen och sov, tur för man vet aldrig med den människan hehe :P

Nu får alla ha en underbar fredag ska hoppa in i duschen snart ;)

Tara


Helvetesnatt

Maten är stax klar, sen blire fixa till sig fort. Hinner inte skriva så mkt. Vaknade precis så jag måste bli klar, hinner inte förklara om hevetesnatten :( Hur som helst fick vi besök igår natt! Säger inget mer.

Nu ska ja fixa mig å sen in till stan å njuta av mitt underbara Sverige! Älskar verkligen det här landet!


Sveriges flagga

BitterFittan


Laaaat

Ojjj ojj oj idag har jag bara sovit, vakna för de första sent sen har jag bara hängt hemma och vilat ut, kollade på mina underbara serier och somnade om vakna sent på kvällen fan helt förstört ska jobba imorn och jag kommer knappast kunna somna om inatt, vem vill hålla mig sällskap? :P
drog en snabbis till Emma och Bitterfittan och vi gjorde pankakor.. Haidar kom och joina oss haha bästa Haidar



Jag är så jävla less på idioter som hela tiden ska fucka för en.. och inte nog me de så är mina planer för att flytta till jakan helt förstörda, nått ska alltid gå åt helvete när man är så fucking glad över att de ska bli bra.
Måste leta efter lägenhet.. fan och de kommer inte gå bra vet jag..

Hehe lyssna på den här låten, bästa :D



U need a girl just like me ;)

♥Tara

Min mage är inte glad :(

Take me back to the place where we were free
Didn't have a care in the world you see
All that really matter was you and me

Times were still the world was frozen
A pretty pictured love was golden
Best friends and Lovers till eternity
You and me

But now the seasons chainging
Everythings will rearange and
Now your Kisses seem so cold
To visit your door
The Things we used to
It ain't the same anymore

Take me back
Take me back to where it was good
Take me back to where I was new
Take me back
'Cause I know things haven't been the way that they should

But I know if you try than Baby you could
Take me back

Let's troughlive this special moments
The moments that we took for granted
They way you helt my face in your hands
Caught in amazing love so true
Never thought that I loose you
Baby what I might do





Näej jag e så trött , enough is enough..  trött på att vara illamående.. ? Började kräkas för 2veckor sen trevligt vah haha iiiuu ja vet , och fortsatt varje dag denna vecka .. Trött e jag på detta, trött fattar ni, tröttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!


♥Fofinha



<3

U know, don't act like you don't!





Fofinha

Brevbäraren hihi

Har ännu inte fått mitt JÄVLA skal till mobilen :( Ringde dem och frågade när den kommer då sa de att kanske idag eller imorgon, så jag har väntat hela dagen på att brevbäraren skulle komma.
Plötsligt hörde jag att posten kom, jag öppnade dörren å där stod en sjukt söt brevbärare. Som tur, var jag fixat från topp till tå ;). Vi började prata lite smått om mitt paket som skulle komma och jag frågade honom vilken tid han skulle komma imorgon, så nu vet jag. Jag ska fixa mig och stå där vid dörren hihi.Jag vet sjukt desperat, men jag är sååå uttråkad. =) Nää men han var sjukt söt, jag vet att man inte ska säga att killar är söta men de va något speciellt :P Jag vet juh att i grund och botten så är alla killar i princip lika ruttna menmen , vem har sagt att de ska bli något, bara lite kul me en SNYGG brevbärare för en gång skull. Annars brukar de vara äldre å fula. :P Fortsättning följer imorgon :P





Annars har jag varit hos veterinären me min lilla flicka, hon har blivit jättedålig. Men nu har hon fått medicin så de ska bli bra igen :) Sjukt jobbigt att se det finaste man har, måå dåligt. Men jag tror hon gillar att bli ompysslad så här mkt.

Idag har varit en helt sjukt seg dag. Tara sitter hemma hos sig och kollar på nya avsnitt på Gossip å 90210, hon föreslog att vi skulle promenera, men hon orkar inte lyfta sitt arsle från soffan, som tur är för jag orkar inte heller det. 

He left a scar across your heart, I understand girl
Don't let his wrongs, tear us apart.





Massa pussar!

BitterFittan


En dag i taget, snart blir de bra snart får jag åxå ett normalt liv...

Nä nu har jag sovit i tolv timmar och är helt utvilad känns fett med skönt =)
Har fixat de jag skulle fixa nu sitter jag och dricker en good hallon smoothie och funderar på vad jag ska göra idag.. men jag känner för att kolla på Salt med Angelina Jolie, har laddat ner den och den ska tydligen vara skiiiiiit bra ;)
Får se..

Vill åka förbi Ikea åxå och köpa hem ljus allt är slut hemma vi har haft fööööör många myskvällar hos mig hahha.. plus att de blir varmt och skönt hemma när man tänder ljus.. Får se om nån vill åka med mig.

Jag tror jag är den lataste människan på jorden, har haft min tvätt legande i ikea påsar jag vet inte hur länge men de är länge så vaje gång jag ska ta på mig kläder så måste jag leta från den högen.. =( de blir bara mer och mer för varje vecka för varje jävla gång jag tvättar så låter jag allt bara ligga där.... de värsta jag vet är sortera kläder och diska.. men jag har blivit duktig med diskningen.. jag diskar hela tiden nu så fort de blir disk, AASSSÅÅÅÅÅ fan va skönt de är säger jag bara..

För er som vill ha en god doft i lägenheten konstant utan att behöva slösa på el eller tända ljus så finns de en grej på The Body Shop, kostar 195 kr och håller i flera månader.. de är en liten flaska med vatten och olja i och några pinnar... de finns olika dofter och pinnarna ska man bara lägga i flaskan de är de enda du ska göra sen så luktar hela lägenheten skit gott.. jag lägger min i hallen och den förra jag hade har jag lagt i badrummet.. för den har tappat lite doft men doftar lagom för badrummet..
Det är hur bra som helst och som sagt du behöver inte tända ljus eller ha en sån där annan grej man lägger i el uttaget..

OK nu räcker de med massa skitsnack ska upp och fixa kläderna, tror jag :P


Avokado och hallon smoothie till frukost =)


Akilla som sitter och är uttråkad.. nu ligger hon och sover som vanligt


♥Tara

PUSSELIPUSS



*Hoppas de funkar nu* Håll tummarna :P

BitterFittan


Badboys badboys what you gonna dooo!

Det är en myt att man ska snacka om allt i ett förhållande. Vissa saker ska man nog behålla för sig själv.
För killar är så duktiga på att dömma.. =)

För det första så har han inte med det att göra, vad du gjorde tidigare. Han ska ge fan i det. Och om han inte
gillar det han hör överväg att be honom fara åt helvete om han fortsätter.
Han hade också sitt liv tidigare och det är inte så att du dömmer honom.
Det här är ett tecken på omotiverad svartsjuka... Det kan vara väldiigt farligt och ett tecken på att du träffat på en svartsjuk och osäker hönshjärna =) haha!

Och att de flesta (observera) de flesta, har högsta betyg i manipulation och omvänd psykologi tjejer akta er=)
Det vi kallar bakvänt ser de flesta män som fullkomligt naturligt. Alla män vill ligga, så enkelt är det.

DOM VÄRSTA GRABBSEN måste vara dom som vill äta sin kaka i lugn och ro samtidigt som han i brist på bättre vid behov kan öppna kakburken och stilla den värsta hungern med något som han lade tillbaka för ett bra tag sedan...
PERIODARE kallar jag dom killarna, sånna som aldrig lyckas falla för tjejer eftersom att dom alltid har ett X antal runt omkring sig hela tiden.. Men karma is a bitch :)



Men va inte bitter, e du intresserad av någon men inte vågar ta steget, kom ihåg att du inte kommer att veta hur han tar det förrän du provat. Livet är för kort för att bara gå omkring och vara nyfiken

Kom ihåg att livet inte fylls med mening av sig själv, det är bara du som kan göra det
.

Och att bli lämnad av den vi älskar är en upplevelse som i högsta grad påverkar vår självkänsla. När man är chockad, ledsen, arg frustrerad, förvirrad och känner sig maktlös är det lätt att vi ifrågasätter vårt eget värde.
Men det är bara att acceptera att vi är maktlösa i det läget. Att han vill gå vidare utan dig. Kämpa inte emot den smärta som den tanken orsakar. Låt de fucking gå.


PS: Hur stark ja än blir, hur mycket jag än tränar kommer jag alltid vara svag för dig
.



♥Fofinha

Only girl

I want you to love me, like I'm a hot pie
Keep thinkin' of me, doin' what you like
So boy forget about the world cuz it's gon' be me and you tonight
I wanna make your beg for ya, then imma make you swallow your pride

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man

Want you to take me like a thief in the night
Hold me like a pillow, make me feel right
Baby I'll tell you all my secrets that I'm keepin', you can come inside
And when you enter, you ain't leavin', be my prisoner for the night

Tara


Jag hatar dig!

Du är så patetisk och pinsam de är inte jag som är pinsam. Du vet exakt hur allt ligger till så försök inte ens vända allt emot mig.

Idag har jag varit sjukt trött så de är därför jag inte har skrivit jag har knappt pratat bara lyssnat, somnade på soffan när Bitterfittan och Fofinha lekte en lek ;) på datan, den hemliga leken hhaha :P
Sen vart jag tvungen att springa iväg mitt på kvällen på ett litet hemligt ärende i Jakan =)
Innan de gick vi och träffade Kosaj och hans underbara prinsessa, Nikita heter hon och Akilla älskar henne och Nikita typ suger på hennes tuttar haha.. fett söt liten valp ja vill att Akilla ska bli liten igen nu är hon fett jobbig och går mig på nerverna jag kommer att bli gråhårig snart, hon är kaxig, jobbig och olydig så blir ett skjilsmässobarn men jag hoppas på att hon blir snäll igen som förut annars kommer jag inte orka mer..


Kosaj, Nikita och Akilla


Fofinha och Nikita

Vi drog vidare till pizzerian här i Kallhäll och käkade fan va länge sen de va man åt pizza men de va så gott.



Slutligen så hamna vi hos mig, jag är ledig imorn men ändå är jag sjukt trött vill inte vara trött, vill njuta av min kväll men jag kommer decka snart tack vare en idiot som ringde och väckte mig tiiiiidigt på morgonen.
Ha respekt för dom som har ett liv och sover!

Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på Gossip girl och 90210 äntligen säger jag bara, jag har väntat i flera månader på de här =)

Tara


Otrogna Fittor

Du vare återigen dags att prata om oärliga pojkar.



Händelse1
Kom på grillfest ikväll, sade tjejen till sin pojkvän. Han svarade att han skulle träffa EN KOMPIS innan så han kan bli sen. Okey svarde tjejen å frågade vem den där kompisen var. En kille som jag inte träffat på länge, ska bli kul att få träffa honom igen svarade han. Har din komnpis ett namn? frågade tjejen glatt. Eeäää aa ****** ******** svarade han. haha hittade på ett namn och ett efternamn plus ålder. Har din kompis barn frågade hon. Nää eller jag vet inte, känner inte honom så bra, sa han. Okey älskling sa tjejen å la på. Tjejen ringde upp fem min senare efter att ha kollat upp identiteten på den såkallade KOMPISEN. Han finns inte i Sverige. Hon sa åt honom att hans kompis inte finns i Sverige. Ååå då vart han plötsligt rasande och skrek HUR KAN DU KOLLA UPP MIG???? En timma senare ringer hans flickvän å då är mobilen avstängd.  En timma efter det ringer han upp å säger att han är på väg. Då frågade tjejen varför mobilen hade varit avstängd, då sa han att hans batterier hade dött. Okey sa hon och undrade hur han hade fixat batterier nu da. Då vare plötsligt inte batterierna de va fel på utan mobilen funkade inte som den skulle den dagen. HAHAHAHA SERIÖST!!! Din lilla fitta!!!!!!!

Händelse2
Eller att se den killen man träffar bli stoppad på motorvägen av poliser, strax innan hade han förberett sin tjej på att han kanske somnar. hahahhaha skrattretande!!!! Så sen ser man honom där på motorvägen me en brud hahaha NEJNEJ hon är från Skåne och han skulle köra in dem till stan. Fast tjejen i själva verket har gått i samma skola som tjejen., FETT SYYYYYYYND!

Händelse3
Att ha uppehåll i ett förhållande för att vara ifrån varandra lite grann. Va BETYDER DET??? Att man ska knulla den första bästa som man stöter på??

Händelse4
Att din festman är otrogen mot dig. Killar skaffa preventivmedel om ni ska knulla runt så att ni inte har den TUREN att tjejen blir GRAVID å behåller barnet. ELLER ATT NI SMITTAR ER UNDERBARA TJEJ MED EN ÄCKLIG HOOOORSJUKDOM! För då kan ni få hem ett brev i posten där de står att DU kan ha blivit smittad! Nu snor jag ditt ord Fofinha "SMUTS"!!!!!!!

Usch alla ni äcklar mig! Jag vill verkligen Slåååå er!!!!!!!!!!!! OCH SPOTTA PÅ ER!!!! HIHI

AAA VI ÄR ÄNGLAR! VI GÖR ALDRIG NÅGOT FEL, VI ÄR ALLTID OSYLDIGA! HAHAHAHA

I ALLAFALL VI 4 HIHI

Vi skulle aldrig gå bakom ryggen på er killar! Aldrig, vi är för godhjärtade, å sen en sak till skyll er själva när det gäller vårt taskiga humör.



BitterFittan ♥Fofinha ♥Tara

Smuts

Eii vad händer bloggish .. ovanligt pigg idag, efter mina 6 timmar inatt .. kvällen igår va mysig men eei ja missade filmen, måte c den.. fast den fick tre tjejer å gråta, jag e stark jag kommer inte att gråta .. well vi säger så va...

En fråga som vi diskuterade igår under middagen var.. Är killar så raka som det sägs ? Eehh Svar: Nej!

Sluta använda hjärnan så mycket

Det är bättre att ha älskat någon och sen fått hjärtat krossat än att aldrig ha älskat.
Så sluta att använda hjärnan för mycket och börja använda ditt hjärta.


Men varför saknar man någon som gjort en en massa ont? - Enkelt: Du älskar honom och Du saknar hans goda sidor. Åå man vill att det ska funka för man älskar honom si å så mkt, han är ditt allt å yadi yadi yadi..

Snälla rara söta ni jag respekterar att man kan älska, jag själv älskar, men Stäng av honom, så nu suddar ni bort honom lite fint sådär..
Ni kommer vara ledsna ett tag, men det går över som allt annat..

Ta hjälp och filtrera bort fel sorts män. Verkar som att man dras till den typen av pojkar tyvärr..

Näääej älit talat det är hög tid att vakna upp, sparka ut Romeo och välja ett värdigt liv.
Finns ett bra och mindre smickrande namn på sådana som dom, dom är psykopater, experter på psykiskt misshandel, FRAM OCH TILLBAKA, ena dagen 110% DIN, andra dagen 0% DIN, och problemet med vissa av dem är att de har en viss ytlig charm. Ut med fanskapet, bit ihop och gå vidare.


När ni ser tydliga tecken på otrohet då ere ingenting annat än otrohet, försök få in det i era hjärnor .. Svart på vitt, behöver ni mer?! .. Hej älskling, jag är ute med några kompisar?! Låter bekant i mångas öron, den där, de e en kompis, jag är med en kompis, hon är en kompis .. kompis kompis .. När ni hänger me era boys säger ni aldrig En kompis, ni säger namnen direkt, idioter!





♥Fofinha

<3 Härliga onsdag

Ibland kan man vakna och känna att IDAG kommer bli en jobbig dag. Vet inte varför men det är så det är. Somnade efter de nya Gossip igår. Nu ska jag börja följa 90210, Fofinha har verkligen tvingat mig :P hahah. Vill verkligen att den här dagen ska gå fort. Men det är en bra början i allafall, vem vaknar nu?? kl. 12:30 hihi nu äre bara 11 timmar kvar sen en ny dag. :)
Ska ta å boka kryssningarna nu, innan alla hyttar är fullbokade. Den här ggn får Tara tänka på vad hon har i fickorna. Skulle juh bli så trist att inte få komma me på båten :P

Det ända som kan rädda mig idag är ifall jag får hem mitt fina skal till mobilen Åååååh ska ut me Donnisen nu å kolla brevlådan. Spännande Puss så länge!

Blää regn :( Kan solen komma tillbaka??



BitterFittan


Sova?? Hur lyckas man??

Jag har aldrig skött mig i skolan,(Joo innan jag började i Engelskaskolan) pluggade aldrig, lyssnade inte på lärarna när de hade sina undervisningar. Nuda? Lyssnar jag nu, lär jag mig något av livets läxor? NEJ!!! Sjukt dumt av mig. Man bara måste använda hjärnan :)
Gör jag om samma misstag? JAVISST :) nää vet ni vad fuck de här livet... HaHAHAa
TRÖTT som FAAAN, hur ska jag kunna/orka gå runt här i samma onda cirkel? När ska jag sluta tycka synd om mig själv? Vet ni, jag tycker såå jävla synd om mig. Hahaha 
:) haha Näää du BitterFittan du nöjer dig med skit vaa haha :) nää nu ska det bli skärpning. Hihi skoja bara ;)


Kollade precis klart på "Why Did i get married too" kan inte sluta gråta... Längesen jag grät så mkt åt en film. Varning för känsliga tittare, se inte den filmen. Gråter fortfarande    :( aja migräntablett sen sova. Ciao! 

En bild från den sorgliga filmen som jag trodde skulle vara en KOMEDI :(



Hur ska man kunna sova nu da? Hmmm... Kommer säkert få ett samtal från en sömnlös Tara som inte heller kan sova.

BitterFittan

Tjejer och killar titta hit!

Envy Hipster Set SEK 698, Calvin Klein - NELLY.COMAnimal Print Set SEK 218, 6ixty 8ight - NELLY.COMCloud Swing Set SEK 898, Elle Macpherson Intimates - NELLY.COMPadded Bra & Hipster Set SEK 228, 6ixty 8ight - NELLY.COMElle Spree Contour Set SEK 848, Elle Macpherson Intimates - NELLY.COMElle M Sheer Ribbons Set SEK 798, Elle Macpherson Intimates - NELLY.COM

Tjejer kylan är här och vintern börjar närma sif de betyder massa mys med era pojkvänner eller annat :P jag älskar underkläder och vet inte varför men köper massor under vintertid här har jag bara valt några men de finns sjukt snygga och sexiga på hemsidan, klicka på en av bilderna eller länken nedanför.

Och ni killar om ni har flickvänner kan ni köpa de här som julklapp haha nää men här kan ni se massa fina underkläder som ni skulle gilla eller er tjej skulle älska.. shoppa loss bara ;)

Underbart =)

Tara


Dags att köpa jackor!

Tänkte att många är ute efter jackor just nu och Nelly har hur snygga som helst och bäst av allt är att man kan betala de hur man vill, om man vill dela upp de på 2 eller 3 månader du kan dela upp de i flera månader om du känner att du inte har råd..
Ta en titt jag har samlat ihop dom jag tycker är snygga =)
Hoppas jag hjälpt nån stackare att hitta sin vinterjacka :P
Klicka på bilden eller länken nedanför ;)

Good luck !

Overcast Coat SEK 2499, Odd Molly - NELLY.COMLoma SEK 2995, Acne - NELLY.COMHimalaya W SEK 1849, Tenson - NELLY.COMSigi Jacket SEK 799, Ichi - NELLY.COMTarf Jacket SEK 799, Ichi - NELLY.COMTove City Parkas SEK 899, Jeane Blush - NELLY.COMObey Jacket SEK 1299, Gestuz - NELLY.COMGordon Jacket SEK 699, Vero Moda - NELLY.COMW'S Artic Parka SEK 6649, Woolrich - NELLY.COM

Tara



Vad är big ben? Oj heter de big Bang?

Är du kristen eller atist?
Tror du att du va en  apa förut ?


Vi har haft debatt om vetenskap och religion eller jag har bara lyssnat, garvat och frågat vad e de? vad är de där? vad betyder de?? 
Jag älskar att lyssna på Bitterfittan och Fofinha när dom diskuterar om saker och ting, om världen/livet. Dom har alltid olika åsikter och jag lyssnar bara för de är fett intressant. 

Idag efter jobbet drog jag till nk igen och provade jackan som jag ska köpa, ville testa den igen sen åkte jag hem och vart upplockad av Emma för de spöregnade. Hemma hos mig va Bitterfittan och Fofinha, fofi lagade en underbar mat shit va gott de va, kyckling med potatis och morötter a la portuges såååå gott och hennes kanelbullar är dom godaste jag någonsin ätit.



Tjejern har beställt kläder för fullt fan asså de är Så beroendeframkallande men så är de tyvärr i Sverige shoppa dig lycklig eller tA livet av dig, haha nu tog jag i lite. 
Jag e skit sur på Fofinha för hon skriver aldrig hon skyller på att hon jobbar och inte orkar skriva nått men vi sa till henne att hon ska skriva om nått hon tycker om, nått hon är bra på och de är fakta om saker och ting hon är grym på de tycker jag, varje gång hon ska berätta om nått så fastnar jag helt.
Och skriver hon inget så ger vi henne sparken genom ett inlägg hahahahaha

Vi sitter och kollar på debatten har aldrig tyckt att de är roligt eller intressant för jag fattar inget om nått är känd för att vara trög men när man sitter med smartare människor så är de fett intressant, apropå fett, ordet fett Bitterfittan klagade på varför hon har börjat säga de där ordet och de är för att hon har umgåts med mig för mycket och jag har råkat förstöra henne fina svenska, förlåt :(

En rolig bild på Akilla hahha



♥Tara

Var vårt möte redan bestämt långt innan vi fötts?

Nu är de dags för mig att skriva ett inlägg, de va ett tag sen :P hehe

Igår var vi inne i stan och letade efter vinterjackor. BitterFittan och Tara hittade sina jackor. Jag hittade också min jacka, men som vanligt fanns jackan inte i min storlek. såå jävla typiskt! :(
Men idag så var vi i Kista och när vi gick förbi butikerna där så hittar jag min jacka Svea-jackan i blå. Så jag går in i butiken och gissa om jag var överlycklig. De hade min storlek. Jag tog jackan och köpte den diiirekt! Woohooo! haha

Och nu har jag varit inne på nellys sida och för att hitta festklänningar och finskor och jag hittade jättefina klänningar och klackskor. Hoppas de passar* :D

Ann Dress SEK 199, Vila - NELLY.COM Pop Corn Party Dress SEK 359, Only - NELLY.COM Wendy Dress SEK 379, Jeane Blush - NELLY.COM Dress With Chrochet SEK 499, Saint Tropez - NELLY.COM Himla SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM Himla SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Fina va? :D




Nu sitter vi här hemma hos  Tara och kollar på UtfrågningenTv4. Jätte intressant! Vi har också haft vilda diskussioner om religion och politik. Shit va vi har snackat, tycker synd om grannarna. haha När någon säger något som inte passar den andra blir de höga röster. haha aa ni fattar, alla attackerar. HAHA

Idag lagade Fofinha en jättegod rätt, kyckligklubba och potatis i ugnen med en special sås ;). Åååh va gott de va. Tara tog bild med sin mobil, ska säga åt henne att sätta upp bilden. ((: Tack Fofinha!!

Imorgon ska jag till min mormor i Segeltorp och sy klart min klänning som jag ska ha på bröllopet nu på lördag. Den är suuupersnygg! Ska ta en bild imorrn på min klänning, tihi. Den är verkligen jättefin. Min egna design. :D Mormor är verkligen sååå duktig. :D
Sen kommer min moster komma förbi min mormor och jag ska fixa naglar på henne. ((: Skoj!!

Fan va jag måste skärpa mig... Jag måste boka min Fallskärmshoppning snart,, på söndag var de tänkt! Då Hoppar jag!! Om de finns tid.. Hoppas hoppas hoppas*

Nää nu ska jag springa på toa! hehe. Ciaociao!!

Emma


Cry me a fucking river!

Underbar musik på morgonen, Blunda så kommer ni gilla låten mer hon är inte speciellt vacker :P



BitterFittan

Underbarast!

Vaknade kl 8 imorse av att någon knackade på dörren. Bejbisen kom på besök. Kan lova er att de är den sötaste å mysigade hunden i världen. Tog emot henne för att Kosaj skulle till jobbet. Hur som helst somnade vi om. Hon lade sin kropp över min hals å somna. Världens vackraste! Sen klättrade hon upp å la sig på mitt ansikte haha. Har också glömt hur vassa tänder de har hihi.

Nu ska jag äta frukost å fixa mig en aning, Fofinha ska komma hit snart :)

Sen ska jag ut på en promenad hade jag tänkt. Kanske laga något gott också hmm... eller juste idag är det Fofinhas tur att laga.

Nu kommer massa bilder på min nya kärlek N









Nu förstår ni vad jag menar!  ♥

BitterFittan

MIN LÅÅÅT!

JAG BARA ÄLSKAR DEN! Tror jag missbrukat den helt å fullt .. Pumpat den X antal dagar nu! Fortf försök inte sno den den e min :)...

Fellas, they love me They’ eyes are on my money
They pay me and I stunt, And I can have any boy I want!




♥Fofinha

En hel dag på stan

Gud va jag är slut som människa, vå åkte in till stan på jakt efter vinterjacka, Bitterfittan hittade sin Svea som va skit snygg ville åxå ha den men den satt inte fint på mig, Emma skulle åxå ha en svea men den va slut så hon får vänta lite, sen drig vi vidare till NK och där hittade jag en Peak som passa perfekt men jag gillade en annan marin blå som jag hittade i märket Elvine.. men den va inte lika varm så de är mycket bättre att jag köper Peak så slipper jag flysa på vintern..hoppas min pappa sätter in pengarna inatt så jag kan köpa den imorn, och hoppas den finns på Stadium för då får jag 20% rabbat, måste köpa en päls till den åxå.. åå med vita Converse fan va snyggt ;)

Sen träffade vi upp KatjaÅhlens och drog och käka på Vapiano, fyfääään va gott de va och shit va vi hade att prata om,



Ska köpa mina Converse nu från Zoovillage, klicka på länken dom har massor i olika färger.



Nu är jag skit trött och ska vila ett tag

Tara

Taking back my love



Go ahead just leave, can't hold you, you're free
You take all these things, if they mean so much to you
I gave you your dreams, 'cause you meant the world
So did I deserve to be left here hurt?

You think I don't know you're out of control
I ended up finding all of this from my boys
Girl, you're stone cold, you say it ain't so
You already know I'm not attached to material

Tara


Älskar jag honom?

Hur älskar man någon?? Hur vet man att man aldrig kommer känna något mkt starkare men någon annan å då säger man Nu vet jag verkligen vad älskar betyder.
Jag tror faktiskt att vi älskar ganska ofta, utan att tänka på det.


Jag och Fofinha pratade igår om hur det är att älska någon.
Jag tror inte att jag har älskat någon jag varit tillsammans med, men Fofinha rättade mig. Joo det har du, å rabblade upp några tillfällen då hon tycker att jag har älskat en person. Hon tog upp mitt beteende och förklarade för mig att om du inte hade älskat honom skulle du inte tänka i de där banorna.
Hmmm... Jag känner fortfarande inte att jag har älskat någon kille. Joo min far å bror då. Men de är min familj.

Älska är att kunna sitta å se den man är kär i
flirta med en annan tjej och och njuta av att han mår bra. Inte känna svartsjuka, utan att bara nöja sig med att HAN har det bra. Trots allt ont han gjort mot dig. Andra skulle kalla de där idioti, men SNACKA aldrig dåligt om någons känslor för någon. ALDRIG! Känslor är något man kan styra till en början, sen gör de exakt som de själv vill.
Alla kan hamna i en ond cirkel! ALLA!
Så snälla, jag har lärt mig, man ska aldrig säga aldrig å så ska man undvika att dumförklara andra människors agerande i deras förhållanden. Jag har gjort det, å snart kommer jag få äta upp det :(



Va bara tvungen att rensa tankarna en aning innan jag hoppar in i duschen annars är det en stor risk att jag fastnar där under de varma vattnet. Kommer inte kunna sluta tänka. :)

Ska till Stan kl. 15:00, så jag har en timma på mig hihi,, jag ska göra mitt bästa!

BitterFittan




Jag vill bli kär!!

Va skönt att ha sovmorgon jag vakna av ett sms inatt men somna snabbt om igen.
Vi kollade på Mamma Mia som va helt underbar men jag missade hälften av filmen för vi fick annat för oss lite då och då, jag grät floder när mamman sjunger till sitt ex precis innan hennes dotters bröllop
shit jag fick rysningar och bara grät, du säger hela tiden att de ska bli vi i framtiden att de kommer att sluta med att vi blir kära igen. Jag ville de förut men inte längre, men de va jobbigt att se den scenen de va som en spegelbild.
Jag mår bra jag mår inte dåligt. Men igår va de som om jag flög tillbaka i tiden fan vet jag hur jag ska förklara de. 



Okey här kommer min dröm jag drömde om inatt skönt att jag kommer ihåg den...
Jag drömde om att jag träffade mina kompisar från Spanien vi va hemma hos mig men då bodde jag nån annan stans..  Vi pratade massor och umgicks sen skulle alla dra hem då vart jag helt ensam i lägenheten och de kändes som om ingen granne va hemma, allt va så knäpptyst och ingen va på gården. 
Jag hade mitt fönster i sovrummet heeeelt öppen och då såg jag massor med killar på gården som va utklädda till mörka kaniner.
Dom gick emot mig och jag fick panik, vart så rädd och skakade     
Jag bodde på första våningen och dom kunde klättra upp till mig hur lätt som helst. Stängde snabbt mitt fönster som inte gick att stänga och tviiingade mig själv att vakna upp från drömmen. 
Jag kunde styra min egen dröm, vaknade direkt. 

Bitterfittan kollade upp va de betydde och här har jag betydelsen för denna hemska dröm :P
Kaniner
-Ser du många kaniner i drömmen betyder det att du ska få en stor familj. 
-När en flicka drömmer om kaniner betyder det att någon har förälskat sig i henne men inte vågar tala om det.



Tara: åååå va kul undra vem de kan vara?
Bitterfittan: jaaaaa.. 
Tara: men neej asså jag känner ju inga killar sådär....
Bitterfittan: ja men man kan ändå bli kär i nån även fast man inte känner den. 

:( jag vill oxå bli kär... Jag blir bara kär i mina drömmar och de har varit samma kille.  Men jag vill bli kär på riktigt! I nån annan :) 

Idag ska jag, Bitterfittan och Emma åka in till stan och leta efter vinterjacka, jag ber till Gud att jag hittar en, pappa betalar ;) 

Ha de bäst så länge!
Ps. Min hemliga beundrare jag vill inte att du ska va hemlig längre :P 

Tara  

<3

Åååh, va jag ser fram emot oktobermånad. Säger inte varför :P haha
Nää men jag har 3 kvällar framöver som är spikade. Paaniik måste hitta fina festkläder :D wooho!!

Nu sitter vi här hemma hos Tara. BitterFittan sitter och pillar med sin Iphone, Tara sover här bakom mig med Akilla. Tänkte bara skriva ett inlägg innan jag går hem till mig själv där jag inte har någon fungerande data. :(

Idag har vi lagat arabisk mat, aaaalldeles själva :D Och vet ni va? det va skiiiiitgott!! :D De smakade som de skulle göra. Vi var lite stolta över oss själva när vi smakade på de faktiskt. :$ Haha. Glömde ta bild*

Sen kollade vi på Mamma mia. Älskar den filmen, heeelt underbar! Mgråter, skrattar, får rysningar och så blir äcklad (av kärringen i bakrunden med ljust kort hår) hahahah Aaa,, den filmen har allt. Har sett den minst 15 ggr. Gillar den lika mycket om inte mer för varje gång. Jag älskar hon med ljust hår, den unga tjejen, Amanda Seyfried. Tror nog att jag e lite smått kär i henne. hahaha Hon e såååååå fin!
Vill också ha ett sånt fint bröllop, charmigt och mysigt.
Aaa,, ni som har sett filmen förstår vad jag menar, ni andra som inte sett filmen SE DEN, lovar att ni iiinte kommer bli besvikna.




haha Tara är så söt när hon sover. BitterFittan väckte henne genom att ta fram en bild preeecis framför hennes ansikte. Bilden var hemsk. hahahhah. Tara vaknar och blir sur på BitterFittan.

Tara: Ååh, jag drömde en underbar dröm, jag ska somna om igen, så jag kan fortsätta drömma.
BitterFittan: haha,, aa okej då sov vidare du då...
Mumlande Tara: Ibland får man drömma klart!

HAHAH,, jag dööör.. Men de är sant man vill ju inte vakna från sina drömmar. Verkligheten är för hemsk...


Ska hem nu. Ciao Ciao och Godnatt!

Emma

Drömmar

Faaan va konstigt Tara, hade också en hemsk men underbar dröm inatt om EN KILLE :( sjukt juh!!!! 

Kyss: Drömmer du om en kyss kan du vänta dig livligt nöjesliv. Kyssar visar också om tröst och lindring.

Kärlek: Om du drömmer att du är kär trots att du inte är det i verkligheten, väntas problem inom kärlekens område. Men att bara drömma om kärlek är ett tecken på lycka och framgång hos det motsatta könet.

Lycka: Drömmer du om stor lycka är det en varning om kommande problem som du måste möta med mod och styrka. Lyckan är vad som utlovas efter att du löst problemen.

Uppvaktning: Drömmer en flicka om uppvaktning kommer hon att få svårt att välja bland alla sina friare. Drömmer en man om uppvaktning kommer han att få njuta länge av ungkarlslivet.

Skratt: Om du drömmer om skrattande vänner betyder det otur. Om du skrattar väntar oftast tårar.

Läppar: Läpparna symboliserar de personer som kysser oss, älskar oss och står oss nära, t.ex. fruar, barn, föräldrar och vänner. Om du har vackra läppar i drömmen är det ett tecken på att dina vänner är friska. Är läpparna torra och spruckna betyder det motsatsen.

BitterFittan


Blogg tjaffs 1

Igår droppade Emma och BitterFittan in hos mig, skönt att dom har mina nycklar och kan bara komma, då vänjer Akilla sig och inte hoppas och biter mer.
Igår hade systrarna deras första tjaffs om bloggen jag fattade ingenting och asgarvade för mig själv för att ingen skulle märka men jag kunde inte hålla mig, jag vart helt blodsprängd och ville bara skratta ut, väntade bara på en örfil från Bitterfittan.
Hahahahhahahahahahaha asså de såg så roligt ut eller de dom tjaffsade om va så roligt haha. Till slut löste de sig som de brukar göra och de är skönt :D Idag ska Bitterfittan tvätta hos mig medans jag är på jobbet så när jag kommer hem lär maten vara klar åxå haha skoja bara jag vill åxå lära mig den maträtten, de blir Dolma à la Susane ;) haha !! De har ni aldrig ätit förr va? Slå upp de på Google, ni kommer inte ens hitta de där :P



Hela natten har jag bara drömt om en person, den personen är från Jakan, har drömt om den personen några gånger nu tätt inpå varann. Jag undrar va de kan betyda, de sägs att den personen tänker på dig eller pratat om dig så därför man drömmer om den personen, eller kan de va för att jag tänkt på dig några gånger? Nee jag tror inte de jag har bara tänkt på dig dom gångerna jag drömt om dig.
Har ni varit med om att när man drömmer om en kille, jag menar om de är en underbar dröm så tänker man på den personen i några dagar och får fjärilar i magen !? Nu ska jag jobba medans alla ni njuter av eran sömn.

Ha det bäst!


Tara

Pimp my Iphone!!

Nu har vi beställt en massa prylar till våra Iphones. :D Ååh längtar tills vi får dom. Jag beställde ett skinnfodral, låtsas-skinn dåra. :P Hoppas den är fin i verkligheten också. Tara beställde ett zebraskal, skiiitsnyggt. Vi får fota dom när vi fått hem de. :D spännande!

Äähhmm, ibland har mina händer sin egen vilja.... ääähm, får typ tvångtankar ibland. Som att ge Tara en örfil bara sådär eller pilla på BitterFittans ben. Känner ni igen er? hahah.
Ibland kan jag få tokiga tankar, som när man går på en allmänplats ensam. Tänk om man plötsligt skulle skrika allt man hade sen skulle man vara tyst som om inget hade hänt. Tänk va folket runt omkring dig skulle säga. hah
Eller när jag kör bil, brukar jag få en farlig tvångstanke om att jag måste blunda ett antal sekunder. Ibland kommer de upp i huvudet att jag måste t ex blunda 9 sekunder, då mååååste jag göra de. mitt rekord är 23 sekunder. Cool jag e nu va?haha :S
Jag vet att jag inte är ensam om de här... eller? haha

Bitterfittan skrev ju om att vi var hos vår mami och käkade, här är min fulla tallrik.
JAG ÄLSKAR MAT!! De ser man va? haha




När vi var ute och promnerade idag med hundarna såg vi de här vackra.




Sötisen Donna passade på att gömma sig för en bajspaus. hahahh.



Nu ska jag hemåt. Inte sovit hemma på ett tag nu. Skönt att sova i sin säng, ser fram emot de. Haha

PUSS*

Emma


Du kommer bara stå där ensam och skämmas.

Svampplockning? Hahaha de vart en promenad runt huset å där fann vi söta bläcksvampar de är faktiskt väldigt goa :D Måste plockas innan de blir svarta hihi



Sen hjälpte vi till me maten, vi var super duktiga. Maten vart underbar. Ska ta å fixa den maträtten imorgon själv hade jag tänkt. hihi hoppas de blir lika gott.

Emma hänger på mamma istället för att hjälpa till! Mamma vill inte vara med på bild :P


Maten håller på att tillagas MUMS!




Fyyyy på er killar som vill trycka ner en tjej!!!
Varför gå på tjejer??? TJEJER, jaa ni läste rätt! EN TJEJ! Gör va ni vill, men när en kille vill ge sig på en tjej får jag gåshud. Bli illamående. Jag vet inte varför men har faktisk stött på er här och där. Va tror ni?? Att vi ska kunna spöa er?? aaa kanske lite men våra slag går ej att jämföra med era. Vad vill man bevisa när man ger sig på en brud??? Att du är starkare, skrämma?? OCH SEN? Lägg ner! Kan bara sluta illa för killen som gjort något sånt mot en tjej. För det finns MILJARDER som tycker som jag. Shame on you! Nää men till alla er kvinnomisshandlare *Puss på pannan* å tänk efter de gånger ni vill höja handen mot en tjej.. Vad ska ditt slag göra?? Vad vinner du på det? Du kommer bara stå där ensam och skämmas.




Lyssna på låten!


BitterFittan

Day and night

Vilken kaos dag, jag va såå trött idag på jobbet så va de så mycket att göra åxå.. så himla skönt fick sjuts hem av E ;).
Hade bokat tvätt tid men va en timme försenad men gick ändå ditt men då hade nån annan lagt in sin tvätt i mina maskiner, faaaan!! tänkte typ ta ut allt men för en gångs skull så tänkte jag va snäll så jag gick på en promenad med Akilla istället och lekte med henne i hundgården.. sen la jag in min tvätt och har typ duschat hur länge som helst, tvättat bort stressen och dom onda tankarna jag har haft i mig, nu är jag e ny människa igen =)

Jag har inga ord för B, han är verkligen bäst de finns inget snack om saken han ställer ALLTID upp, och finns alltid där.. jag hoppas bara idioten fattar nu för eng gångs skull.

Woho den 25 ska vi ha sååå kul, fetaste festen.. sorry dudes kan inte säga mer än så, riskerar inga stalkers.

Mitt tråkiga inlägg får räcka! för nu ska jag slappa hemma i soffan för imorn jobbar jag.

DIN FITTA!



Tara

Allt har en mening

Godmorgon!

Igår somnade jag på soffan hos BitterFittan, hon höll på att tjata på mig att ta mig till sängen, men jag ville sova på soffan. Vet ni hur jag menar? Du vet när man bara känner,, näää idag vill jag sova på soffan, jag vet att jag kommer få ont nånstans imorgon när jag vaknar, men OCH? jag vill sova här. sån känsla hade jag. haha

Filmen vi kollade på igår va helt ok, den var lite obehaglig, konstigt nog. haha.
Man fick en tankeställare efter filmen tycker jag, om att allt har en mening. "om jag sparkar på en sten till exempel så har de en mening för just den stenen kanske stoppar en vagn som rullat iväg eller en tjuv som springer kanske snubblar på den eller att man alltid ska se vissa personer som man inte sett på länge som har en viss betydelse när man tar "konstiga vägar". okej nu va de första förslagen lite överdrivna, men ni fattar. haha. Så igår va de en sån dag då jag bara tänkte och tänkte och tänkte.

Efter filmen så åkte vi till Stan, Apoteket för att hämta ut Donnas medicin.
Vi åkte i bilen och sjöng med varje låt, högt, högt. Man får en sån känsla i kroppen när man kan hela låten och så skriker man med. Man ska såklart höja volymen så att man inte hör sin egna röst. haha. Om du inte provat de nångång, prova de nu. eler när du är ensam. hehe

Nää nu har BitterFittan vaknat. Får se vad som händer idag, kanske blir svampplockning med mamsen min. Ska ringa o höra med henne. Va tycker ni? Är de inte ett sånt väder? Haha, sådär "vara ute i skogen"-väder. HAHA.

Jag tror att jag ska köpa ett par gummistövlar som jag kollat på i kistagalleria. Orkade inte prova dom då eftersom jag hade mina skor på mig som är jättejobbiga att ta på och ta av. Men de är supersnygga, alltså gummistövlarna. Och jag behöver verkligen ett par sånna när jag går ut med Donna, nu när hösten och regnet börjar komma. usch!

Aja, nu ska jag traska upp till mig och hoppa in i duschen o så. ((:
Ses sen! Pussar och kramar*

Emma


Hatar sniglar.

Vakna i morse och va pigg shit min kropp har verkligen ställt om sig på lite sömn och jag tycker att de är fett skönt. Tog en snabb promenix med akilla innan jag skulle dra och jag hade henne utan koppel... Hon brukar va duktig och inte trampa på dom äckliga sniglarna, speciellt dom svarta, fan dom finns Ju överallt. Så trampade hon på en lite sådär försiktigt och jag skrek till och vart rädd för mig själv hade inte väntat på att skrika... Tror att hela termo vaknade, kollade snabbt runt omkring mig och hoppades på att ingen va där men de va ju såklart nån där, en ung kille han måste ju ha trott att jag är psykopat eller nått. Jag undrar vart fofinha har tagit vägen!? Inte ett enda inlägg inte ett sms... Vart är du? Du kan svara genom ett inlägg haha. Nu ska jag av i jakan och hoppa in i en bil som ska ta mig till jobbet, mysigt ;) Ha de bäst så länge // Tara

Livet är en läxa!

Då har man landat på Termovägen, skönt! En promenix me Skiten, sen droppa örondroppar, sen sova.

Imorgon är en ny dag, en dag för svampplockning om de inte blir för dåligt väder. Det kommer bli jobbigt. Tänk på alla läskiga insekter å slemmiga sniglar som gömmer sig i skogen. fyyy när man ska plocka upp svamparna, myror å massa annat blääigt. Men mamma ska me så hon får göra jobbet. Emma å jag pekar på svamparna å mamma plockar :D Sen hoppas vi på att de ska bli nån gooo svampsoppa eller någon svampsås till något annat gott. Hihi

Lite härliga bilder från vår fettiskväll

 






Vi pratade lite på balkongen under en av våra rökpauser om att allt som händer i livet är en typ av läxa.

Tara
: Jag behöver inte mer läxor, jag har fått nog!!!1
BittterFittan: Tara du har tagit examen.
Emma: Nu kan du få ett riktigt bra jobb.
BitterFittan å Tara: Jobb?
Emma: Jaaa Jobb = Kille ???
Tara: Nu var du smart Emma.
Emma: Jag säger juh det, jag är faktiskt smart
Bitterfittan himlar med ögonen.

Förresten jag är en häxa! Tror de i allafall. Alltså ingen häxa med vårtor på näsan utan en sexig häxa ;) som kan typ se in i framtiden. Vet när saker och ting ska hända. =) Eller hur Tara???


Puss å Kram

♥BitterFittan

Nu är det fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör. HAHA

Hemma efter en stressig dag. Först veterinären med Donna, allt gick bra hon hade öroninflamation och lite hudproblem, men inget allvarligt. Hon var jätteduktig. (: stolt mamma*
Sen åkte vi runt med bilen på lite "äventyr" och plockade upp Tara i Sollentuna. hehe ;)
När vi var påväg hem, kom vi på att vi ville ha en myskväll, det är ju trots allt fredag! :D
Så vi åkte förbi blåahuset i Jakobsberg och hyrde en film, 101 Kvinnor heter den och så köpte vi en massa godis, chips, annat snacks och min favorit dip, Holiday. Nu står Tara i köket och lagar mat och BitterFittan...?? Hmm, hon diskar tror ja. haha orkar inte bry mig om henne. :P

101 Kvinnor:
DVD Film: 101 kvinnor
Den notoriske kvinnotjusaren Roderick bestämmer sig för att göra bättring och gifta sig. Men plötsligt vänds hans liv upp och ner av ett mystiskt e-mail som listar alla kvinnor han legat med ? och någonsin kommer att ligga med! Hur någon kan ha så synska egenskaper övergår Rodericks förstånd. Men visst, det är väl lika bra att testa om listan fungerar! Samtidigt drabbas staden av den fruktade "Death Nell", som går till attack mot mansgrisar som Roderick. Men kan ens hon motstå hans förödande charm..?


Vi hörs senare! ((:

Bjuder på en bild på söta Donna i badkaret när jag duschade henne tidigare idag. HON HAATAR DET! Haha



Emma

Starta morgonen med en Smoothie och må bra!

Nu har jag latat mig tillräckligt, fan planen va att jag skulle upp och ta en lång promenad innan jobbet men så vart de inte utan jag låg kvar i sängen och mös med Akilla ;)
Idag börjar jag kl 3, skönt men ändå inte för jag missar hela släkt middagen, som fucking vanligt!! Jobbar varje helg och missar alltid födelsedagar och bokstavligen allt annat.
Har inga planer för idag förutom att när jag kommer hem ikväll efter jobbet så ska jag ta ett skumbad för att vila tankarna.. måste lugna ner mig!
Hur kan en människa fortfarande inte fatta?

Igår tog jag en lång promenad med Bitterfittan, Emma och B, fan va skönt de va och vi ba babblade på om allt, när man är ute och promenerar ska man ha massor att prata om annars blir jag fett uttråkad och vill typ hem snabbt hahaha jag hatar att promenera igentligen för jag tycker att de är så tråkigt men har man som sagt nått att prata om så är de kul..

Sen dumpa vi våra arslen hos mig och kolla på helt sjuka clip på youtube, undra om Systrarna fick mardrömmar, hahahahaha asså jag måste lägga upp en av videorna nåndag haha asså ni kommer antingen bli rädda eller kissa på er.

Sorry nu måste jag verkligen dra innan jag kommer försent ;)



Tara

Vill dansa mig in en ny dag hahaha :S :P

Hahaha får verkligen för mig att sätta på lite annorlunda musik å dansa lite frigörande dans. =)
Ni förstår inte hur kul det är att blunda å dansa som en katt, tyyp som havet i ett rum med släckta lampor å tända ljus. Jag å Emma dansade faktiskt de för fem år sen :D hihi de va nog de bästa jag har gjort hahah, Kunde ha massa aggressioner i mig å de försvann efter dansen :D hihi

Här kommer en video på Frigörande dans. De såg inte ut på de viset, ja vart till och med lite rädd för videon. Hahaha jag ska tvinga Emma å Tara dansa i vardagsrummet å då lovar jag att en video kommer upp i bloggen :P hihi


Tanten är jag om 68 år :D 


Nää nu ska jag dra upp Emma ur sägen äta en goo frukost sen till Albano djursjukhuset å hoppas på att Donna får någon medicin!

Puss å Kram

BitterFittan


Min älskade man =)

Bloggtjejernas framtida män!

Min är han i mitten som sjunger så fint.



BitterFittan

TACK B!!!! =)

Äntligen är man hemma efter en Sjukt lång och jobbig dag, den började med att vi skulle ut me hundarna på en promenix, men vart stoppade av en person, inga namn nämda, han tog Akilla ifrån oss. :(

Nää de va sjukt jobbigt, vi var tvungna att ringa vår pappa å be honom stänga jobbet tidigare för att plocka upp lite smått rädda tjejer. Pappa var där på två minuter (vår hjälte). Sen var jag tvungen att ringa ett samtal för att prata med en person som skulle kunna hjäpa oss ur den här obehagliga situationen.
HAN är verkligen en underbar människa. Vi har inte haft någon kontakt på sjukt läänge. De känns verkligen. Men jag vet att han alltid ställer upp för han är så godhjärtad.

Sedan Plockade vi upp Tara från Jakanstation, och åkte runt och pratade om det som hade inträffat. Vi sa inte så mkt i bilen utan vi bara rökte en massa å väntade på ett samtal. Sen drog vi till jakan en snabbis, sen till Kallhäll å tog tillbaka Akilla som var helt utmattad. Hon la sig i baksätet där hon vart inlindad i en filt. Underbar!!!


Lång historia kort. Så löste sig vårt torsdagsDRAMA. Nu kommer vårt tackinlägg till B.

TACK, tack igen du är verkligen en människa med hjärta utav guld! VERKLIGEN!!! Vi uppskattar allt du gjort idag till max. Vet inte hur vi ska kunna tacka. Kanske genom en middag, som ska lagas av TARA hihi? Näää Vi väntar på att du ska komma HALLÅÅ!! Vi ska ut på en promenix nu... TACKTACKTACK!

Du vet att vi har våra hem å hjärtan öppna för dig vad som än händer!



     ♥BitterFittan           ♥Tara             ♥Emma


HAHAHAHAHAHAHA sååå tuffa är vi :P


Jag ska bli snuskigt rik!

Kom precis hem från skolan, där en kille hade föreläsning om hans liv och hur man blir miljonär.
Och mitt mål i livet sen ja va liten är att bli rik, sådär snuskigt rik!
Ni vet de där böckerna man hade när man va liten som kallades för t ex "mina vänner". Man lät alla sina kompisar fylla i lite smått om sig själva genom att svara på frågor som står i boken. En utav frågorna löd: Vad vill du bli när du blir stor? Alla andra skrev något med, jag vill ha en häst eller jag vill bli fotbollsproffs, eller sångeska. Nej jag stack ut i mängden och skrev med stora bokstäver JAG SKA BLI RIK! haha,, och de ska jag. Ja skiiiiiter i!! haha

Så nu ska jag bli rik! haha.... har en plan, ska tvinga med mig min syster in i planen med. Vi ska bli jävligt rika! hahah.

Haha jag ska berätta min plan sen för henne, nu när vi ska ut i solen på en promenad med hundarna. ((:




Juste, jag hitta 240 kr idag när jag gick hemifrån. haha. Kände mig som en tjuv när jag tog upp pengarna. hahaha men de bara låg där och ropa på mig: Emma, hallå!! Ta mig!! Ta mig!! Du vill ju bli rik! HAHAHAH

Nää nu ska vi hämta Akilla och promenixa! yeeaah!


Bjuder på en bild på mig och min älskling som syrran tog precis.




PUSS och KRAM

Emma

Morgonmänniska?? Hahaha NIX!

Sitter fortfarande i sängen, känner mig för seg för att gå upp. Donna snarkar fortfarande så jag kan lika gärna sitta kvar här och skriva ett inlägg.

Igår när jag skulle lägga mig hade jag en sån där stesskänsla. Allt jag tänkte på gick sjukt fort som om det spolades framåt i en hastighet som hjärnan totaldissade. Sen när jag blundade tänkte jag på sand som var för len att känna på sjukt jobbigt, massa stress. När jag sen vaknade av ett underbart meddelande av Tara som hade en strålande nyhet, hade jag vaknat hur en stressdröm. Drömde att jag och Emma skulle resa till Thailandet, å vi var på Arlanda, å att jag hade stoppats i säkerhetskontrollen av mina kollegor, fick typ lämna ifrån mig allt :( Sen var Emma plötsligt borta å planet skulle upp i luften om en kvart. Skulle ta upp min mobil å ringa henne men SÅKLART hade jag tappat min nya mobil. ALLTID! hahaha nää så jag fick låna en mobil å ringa min farsa som sa att Emma hade hamnat på sjukan. Sen vaknade jag!

Jaaah =) Drömde säkert om jobbet för att ja känner väl någon slags stress över det, men vill tillbaka snart, men skönt att vara hemma å vila också :D

Nu ska jag väcka min älskade Donna! Ååå förresten Fladder hälsar. Hahahha :P





♥BitterFittan



Hahahah skön hon e ;)

Jag tvingade BitterFittan igår kväll att skriva elaka kommentarer till stora bloggerskor men mot Kenza va hon lite snällare för henne kan man verkligen inte vara elak mot..
Hon har inga fel, felfri vacker tjej men BitterFittan hittade ett fel hahaha...



Bitterfittan klagar på att hon har dålig syn men nu vet jag att hon ljuger...

Bitterfittan: Jag försökte verkligen kolla på henne... ETT FEL MÅSTE JAG HITTA...


Tagen från hennes blogg

♥Tara

Som en fjäril blir fri från sin tråkiga kokong

Tjoohoo!
Ni som har hund hemma, gå uuut! Det är jättehärligt väder ute. Vindstilla och lagom kyligt.
Själv har man varit ute på en lååångpromenad med BitterFittan, Donna, Akilla och Tara. Det är sååå jävla tråkigt att promenera här i kallhäll, finns ingenting här. Bara massa skog, sniglar och hoppande grodor. Men de kan ju också vara mysigt. Eller va säger ni? Haha.


Massa bilder på busungarna när de lekte! :D
 




Visst är de fina! ♥♥♥



Innan de var vi i Kista för att leta efter kläder till min lillebrorsa Isak som skulle på fest inne i stan.  I Kista mötte vi upp min äldsta syster Rima. Som hade jobbat och väntade på sin prins Frej som skulle komma och hämta henne. ♥
Efter mycket provande så hittade jag en byxa och skjorta till brorsan. Älskar att hitta kläder till killar speciellt till brorsan min, för allt sitter fint på honom.

Älskar er mina syskon, ni betyder verkligen allt för mig!






Isak i provrummet. Ni ser mig där nere, måste ju visa honom hur man viker upp byxorna. haha
KILLAR LÄR ER!! NI MÅSTE VIKA UPP ERA CHINOS!!




Stackars S, han är instängd i ett rum med massa robotar... Om jag var han skulle jag vara rädd. Hahah.


Emma


Lär känna psykopaten.

Ensamheten? Vad ska man göra med den? Hmm,, ska fixa en hobby har ja tänkt mig.. hmm.. innan veckans slut ska ja ha kommit på något! Sen vill jag fortsätta läsa böcker. Va så länge sen, ska ta å läsa lite nu när jag sitter ensam. Jag vet sjukt trist men en bra bok med lite musik är verkligen underbart. ´Ska fortsätta läsa boken "Lär känna psykopaten" som jag inte har läst ut än. Har bara läst något kapitel.

Psykopaten känner inget medlidande, inga skuldkänslor och ingen rädsla. Han är impulsiv och har ett lättväckt vrede. Detta gör att psykopatiskt lagda människor ofta är kriminella och blir beroende av den kick brottet ger.

I boken finns det också en checklista som används för att utreda om någon är psykopat. Spännande!!! hihi



Finns sjukt många psykopater,, lite läskigt faktiskt. Ibland tänker jag, 'Är jag en psykopat?' sen tänker ja på vissa människor å då känner jag mig lättad. Nää kommer inte ens i närheten hihi :D

Pusselipuss!


Hennes huvud var glasklart som hos en som ser allt
Likt förbryterskans skärpa inför en stöt
Likt självmördarens allvar, stunden innan hon sköt

BitterFittan





Nu är jag hemma äntligen

Shit idag har jag fan i mig inte varit hemma en enda sekund, dagen började med en lång promenad med Bitterfittan, Donna och Akilla vi gjorde lite ärenden åxå och sist men inte minst så gjorde vi nått busigt hahahah fyfan va jag garvade hahahahahha bara jag tänker på de så garvar jag åt hela situationen för jag såg ju helt otrolig ut när jag skulle hoppa in i grejen och leta efter en viss sak ;)
Hittade inget men nu vet jag iallafall hur man kommer in så jag ska försöka fler gånger.



Kom hem för att sitta och äta men då ringde de på luren och jag vart tvungen att dra ut igen på ett annat ärende, Sen skulle jag visa min lägenhet för en kille som vill hyra den och han vart helt kär i den och vill redan hyra den från första oktober men faan jag vill egentligen inte... jag ska tänka igenom de nogrant i nån vecka sen får jag bestämma mig... sjukt jobbigt.

Nu håller jag på att steka auberginer och tomat med massa peppar och salt mums va gott ska äta de med pita bröd och såklart en pepsi ;)
Ska sätta på en skön film åxå :P
De blir The Expandibles men alla sköna skådisar, en Action rulle såklart!!!!

Ett team av världens farligaste och mest välutbildade soldater åker till Sydamerika för att störta en mäktig, ond diktator och hans armé, som har orsakat förödelse, kaos och tortyr under de senaste tjugo åren.

Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Terry Crews Tänk att alla dom är med i filmen och många fler, helt jävla sjukt den måste va så himla bra hoppas jag, man ska inte ha så höga förväntingar..

Puss på er

Tara


Kista NÄSTA!

Nu äre dax att shoppa med brorsan hihi :D Han ska festa idag! Lyllo han, vill också...



Emma, Isak å Jag Drar nu! PUSS

BitterFittan


Busfrön!

Hemma efter en lååång promenad med Donna å Akilla :D De har blivit väldigt goda vänner. Såå himla kul. Snart kommer vi kunna sitta å chilla å ha båda där.

Nu ska jag laga en god sen lunch till mig. Hihi.. Nu sitter Emma å rensar Donnas öron, de tycker hon inte alls om, hjärtat lilla. Vi ska till Veterinären på fredag. Så kommer hon att må mkt bättre.

Jag å Tara gjorde något busigt precis, å Emma höll utkik. Hihi.. Synd bara att vi inte hittade de vi sökte efter. ;)

Få se vad för spännande vi ska hitta på idag. Vet i allafall att vi ska ta en till promenad senare ikväll. Skriver mer i kväll.

Lyssna på en underbar klassiker!



BitterFittan

Solen skiner

Hallå hallå! Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag toppen!
Solen skiner och jag är i skolan. Jiihaa! Sista året nu, spännande. Studenten snart! Shit va jag längtar.
Vi pratade om de på lektionen idag, om studentskiva, flak, djs och allt. Någon som vet någon bra men ändå billig dj med egen utrustning, som kan spela på vårat flak?? De e fan dags snart. Äntligen! Haha 2 år försenad. Hahah. Nä nu ska jag va lite social men mina klasskompisar.

Puss och kraaam.

Emma


Njut av oss, vi är så vackra :P

Här kommer lite fler fjortisbilder. Ska ut och smoka nu. pusselipuss*










♥Emma ♥BitterFittan ♥Tara


Fjortisar

Vi satt och fick för oss att ta bilder, då menar jag fjortisbilder.. BitterFittan orkade inte med oss, Emma tjatade om webcam bilder asså hon har blivit som Kenza nr 2, gör poser och olika ställningar som stora bloggerskor hahaha asså vi kunde inte sluta skratta åt henne, nää men jag e ju fan värst hela min privata blogg går ut på ego bilder på mig själv så jag ska ju inte snacka, förresten visst blir ni llite sugna nu på min privata blogg ;) höhö glöm de ni får inte koden för den är för farlig för er..







BYE BYE ILLUMINATI

♥Tara och Emma ♥


Vi vet att DU läser vår blogg hihi...

Jag har kommit fram till en sak. Jag vill faaan gifta mig med Tara. Hon gör inga gropar i smöret. Fatta! Det finns inte många som inte gör så. hahaha

Fixade precis två smörgåsar supergott!
Eller jag ångrar mig, hon är inget för mig längre, jag bjöd henne precis på en smörgås å hon totaldissade den.
BitterFittan: Här Tara ta en.
Tara: Iiiuuuuu!
BitterFittan tänker, slipp da!

Idag köpte jag DUNDERHONUNG, den ska göra mig frisk hihi... va bara tvungen att skriva det!



Ni förstår inte hur mätt jag är, men de är smaskigt att äta så här sent på kvällen, då vet jag att smörgåsarna lägger sig sådär fint på magen. Jag jobbar juh på att fixa en magrunta Hallå! Nää skoja bara, kan bara inte gå å lägga mig hungrig, tycker så synd om mig då. 

Ikväll är det inte synd om mig, sitter fortfarande kvar hos Tara håller på att spricka har ätit Marängsviss med massa kolasås! 
Hahahhaha Tara smaskar på nachochips och är såå missnöjd. Hon ångrar att hon inte köpte den dyrare dippen. hahah den dippen som hon käkar nu är inte lika god som den som är lite dyrare. Är man snål så får man skylla sig själv! :P



Lollo gick för en stund sen, hon frågade oss en sak innan hon drog. 

Lollo: Hur vågar ni skriva i BLOGGEN?
BitterFittan: Varför skulle vi inte våga???
Lollo: Jag skulle aldrig våga
Tara: Jag skriver juh saker som jag står för, så jag bryr mig inte.
Lollo: Saaant!
Emma: Jag skriver juh bara glada inlägg *mes min*


SKVALLER!!!!!
I helgen såg ***** dig, å nu vet vi en massa skvaller om dig, en kille från Jakan! OTIPPAT? Hahaha Sjukt synd, skulle aldrig vilja vara i dina skor. Hoppas du kan ljuga ordentligt, annars blire synd om dig ;) Vi bloggtjejer vet sanningen å ja vet att du läser vår blogg. Så vi önskar dig lycka till! hahhaa Har ingen lärt dig hur man behandlar tjejer? PUSS PÅ PANNAN! *blink*

BitterFittan

Parfym är nått personligt, sno inte den!

Parfymer luktar helt olika på vissa och på andra, vissa skryter om hur gått de luktar på dom när de verkligen inte gör de i själva verket ;)
Bitterfittan och Fofinha, dom kopplar jag direkt till dom parfymerna dom använder kan inte tänka mig nån annan en bara dom som kan ha den.
Jag är sån som tycker om att byta parfym hela tiden, har inte nån specifik som just luktar mig men de skulle va roligt att ha de men fyfan jag älskar alla mina jag har och varje dag blir de en ny doft.. men tråkigt att inte ha en som är just dig.
När jag tänker på Emma så tänker jag på Coco Chanel, den är så hon och den luktar så gott men Bitterfittan tycker inte om den så Emma har slutat använda den och istället tyckte dom att Armanis classiska parfym påminde om henne, jag har åxå Coco Chanel men shit när jag luktar på den får jag vissa minnen tillbaka och jag vet inte varför men de gör bara ont i hjärtat.
Senaste parfymen jag köpte va Hugo Boss orange, den är så gooood.

Asså fett jobbig Bitterfittan är, hon vill inte att jag ska visa upp hennes parfym för hon är så "speciell"

:P

 

Promenixade i Jakan och jag väntade bara på att få en Gunshot haha svär.. men aja.

Jag tror att alla vill läsa vad man har att skriva om och ju mer privat de blir desto mer intressantare blir de för läsarna så sluta klaga och läs, lämna gärna en kommentar åxå så kanske jag skriver ännu mer intressanta saker ;) jag skäms inte och jag skiter i verkligen jag kan blotta mig helt här, vad förlorar jag på? de finns inget att förlora på :) Just smile and Be happy

Vad ska man hitta på för kuk idag då?, oj jag menar kul. Lollo kanske kommer förbi sen kanske ska man ha en pratkväll för de finns alltid så mycket att prata om, de händer ju helt otroliga saker i varenda jävels liv och då menar jag vårat liv ;)
Eller kolla på film...

Nu ringde Lollo och fråga om jag va sugen på kyckling rullen dom har på Ekmyran och fan jag har ju varit sugen på den hela dagen och tänkte typ kolla med henne om hon ville käka de men försent för mig för jag  har redan ätit, snacka om att båda varit sugna på samma rulle ;) hahahhahahahahhahaha
Bitterfittan och Emma kommer snart dom ska fixa Marräng Swiss ååå va gott så vill dom kolla på IDOL hahahahhahahah Idol ??? hahahahahhahaa

Jalla hejdå

Tara


Sockervadd!

Grym kock! hahah Mums, Emma missade värsta luchen idag... Men tjockisen kom hit lite senare och åt maten i alla fall :P hihi..
Har faktiskt blivit väldigt duktig på att laga mat. Jag som inte ens kunde koka potatis innan. Ordentliga framsteg :D

Färsbiffar stekta i grädde med potatis å gräddsås ♥


Fofinha kom förbi vid 2 tiden, vi tog en promenad runt Kallhäll sen hem in i duschen å sen ut å promenera med Tara å Emma också. Så Bloggtjejorna var samlade på en promenix i Jakan. Donna å Akilla va också me hihi. Börjar känna mig fett mobbad, jag har typ snackat skit om folk som bloggar och tar kort på allt de gör. Nu gör jag samma sak :( hahha

Här bjuder jag på lite bilder från vår promenad.




Nu är ja hemma och väntar spänt på IDOL2010 hihi Ska bli sjukt kul att garva åt människor som tror att de kan sjunga hahah :P Tjockisen Emma sitter här till vänster om mig och smaskar på majs med smör å salt, hon tuggar som en hamster å andas sjukt jobbigt här bredvid... Hon är så lat att hon inte ens orkar gå upp å sätta på tv:n. Hon väntar säkert på att jag ska bli klar och gå upp å göra det. :) Ååå Donna är sjukt jobbig sitter typ på min rygg, seriöst orka ta min jäävla plats, hon vill typ trycka ut mig. haha

Nu vart man juh sjukt sötsugen, tyyp sugen på sockervadd från Grönalund. MUMS! Vill vill vill vill!!! Ååhh sen popcorn. Sen DAIM åh jordgubbstårta. Ska nog fixa en jordgubbstårta imorgon. =)



BitterFittan




Godmorgon alla glada!

Godmorgon snyggingar!

Ååh vilken härlig morgon, man vaknar av gräsklipparn som låter som faaan utanför, jätte härligt. woohoo.
Nää men de ger en sommarkänsla, haha när solen skiner igenom persiennerna. Vill ha sommaren tillbax!

BitterFittan står i köket och letar/rensar efter något att äta. haha man hör hur hon gräver och kastar.

BitterFittan: Asså jag har fortfarande beslutångest vad jag ska äta.

Idag ska vi ringa och boka tid hos veterinären för vår lilla vovvi. Hoppas vi får en tid fort som attans. ((:
Nä nu börjar min mage kurra på riktigt, måste ha maat!!
Åker kanske förbi pappas jobb o äter lite mat, han har Moussaka idag. hmm, får se om BitterFittan kan locka mig med något godare än moussaka. Tihi.

Puss och hej.

Emma





SHOPPIIIING!

Nattshopping!

Klicka på bilderna så kommer ni till NELLYS hemsida!
Tänk va snyggt med en oversize tröja men en härlig stor halsduk i de här härliga höstvädret. Det enda som är positivt med hösten är väl höstmodet. LOVE IT!



Kate Boots SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Kate Boots SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM Caley T-shirt SEK 169, Jeane Blush - NELLY.COMCaley T-shirt SEK 169, Jeane Blush - NELLY.COMKnitted Cardy SEK 199, Club L - NELLY.COMJams Top SEK 249, Ichi - NELLY.COMSirene L/S Long Sweat SEK 199, Vila Basic - NELLY.COMUrup Cardigan SEK 399, Vila - NELLY.COMLucky Legging SEK 139, Vero Moda Basic - NELLY.COM


NU ska jag iväg till sängen.. hahah Fastnade på Nellys hemsida som vanligt.
Faaarligt faaarligt, men häärligt häärligt

Emma

Dried my eyes and made me smile again <3




Before you, I was empty
Nothing left, was just a shell
Before you, loneliness was all I felt

Didn't want to fall in love no more,
Was so sad I, fell so many times I hit the floor, hurt so bad
I didn't want no one to bring me down, was sick and tired
Then you came to lift me off the ground, and you take me higher

We rise, we rise in love
You and I, keep rising
We rise, we rise in love
Higher, we're flying
Our love will rise 

Rescued me from all the pain I felt, before I met you
Dried my eyes and made me smile again, you helped me get through
Now I know what loves supposed to be, it's like you're flying
Now I know the love I've found is real, cause it keeps on rising

We rise, we rise in love
You and I, keep rising
We rise, we rise in love
Higher, we're flying
Our love will rise 

We're so high and we keep rising
We keep climbing, higher and higher
And we keep soaring, we keep growing, we keep loving
Our love is flying

Emma och ♥BitterFittan


Godnatt!

Nu är jag hemma hos BitterFittan efter en filmkväll hemma hos Tara.
Filmen var helt okej, lite seg, sorglig och hemsk. Den va lite småkuslig också, med massa läskiga döda människor. Så jag vill helst inte sova ensam ikväll.

Nu ska jag lägga mig i sängen med min älskling Donna och min fina och underbara syster BitterFittan. Haha oj nu kom hon in efter en promenix med Donna. Hon ger mig order att jag ska kolla på alla avsnitt av Gossip Girl eftersom de nya avsnitten börjar 13 September. Haha,, hon har sett alla men jag ligger lite efter. Så vi ska nog lägga oss i sängen och kolla ett avsnitt iallafall.  


Såhär har ni inte sett snyggingarna i Gossip Girl vah?? Graaw!

Emma


HEJ!

Vill ha tillbaka mitt ansikte!!! Vill inte visa mig ute just nu. Min hud har gått på semester. :( buuhuuu!

Nää Sååå himla förbannad på alla äckelmänniskor som tror sig vara mer värda än andra. De som tror att man kan köra över folk hur som helst! Vad fan får dig att tro att du har rätt att göra så som du gör????
Sen är jag också så jääävla trött på de människor som håller käften också. Stå på er, MES-idioter!!!
Har konsiga "demoner" som brukar besöka mig då å då om kvällarna. De är sjukt elaka och de vill bara förstöra. =( De smyger sig in överallt, och dödar mina drömmar och mitt hopp. Istället planterar de in onda planer som gror och växer under natten. Ibland dyker det upp helt stöörda tankar. Tänker faktiskt INTE dela med mig av dem. :P Men ja jag undviker människor som skall undvikas, för att inte göra dumma saker :D Puss på pannan! ;)


Hej mitt namn är Demon, (mitt namn ska uttalas på engelska) kanske kommer jag hem till dig ikväll!! HöHö


Nää skämt å sido så är jag bara uttråkad... Väntar på att någon av de här efterblivna tjejerna ska sätta på filmen. Istället sitter de och dreglar åt Ashton Kutcher på tv.
   


:( HerreGUD!

Näää snart blir det en promenix till kylskåpet, ska tröstäta lite hihi mumsigt!

BitterFittan





Iphone 4 = 4

Åhh shit nu sitter jag äntligen ner, jag sluta kl två idag för jag va så sjuk så jag jobbade sammanlagt två timmar bara hahaha..
Jobbigt nu har den hysteriska hostan kommit fram.. men jag tror jag blir frisk snart för jag tar massa olika mediciner..

Järfällahus kom och tittade på spisen men de va inget fel på den utan en propp hade gått och han sa om inte jag tar bort skåpet som ligger framför proppskåpet så kan de börja brinna en dag, av olika anledningar.. jaha najs tänk att vakna en dag av att de brinner.

Jag va så himla hungrig när jag kom hem så jag tänkte laga stuvade makaroner med falukorv, ringde BitterFittan och fråga om receptet så kom hon hit och gjorde mig sällskap när jag åt, eller såklart hon åt åxå men de är ju så trist att äta själv.. de märks ju hur vi alltid varje dag äter tillsammans haha.. som en familj, de har blivit en rutin att alltid äta tillsammans varje dag.

Nu har jag färgat håret och har en inpackning i medans BitterFittan och Emma gör en ansiktsbehandling, dom har sån där mask på sig som man kan dra av, fett skön känsla men man ser ut som HEJ KOM OCH HJÄLP MIG JAG HAR BRÄNNSKADOR..

Läste precis upp de sista meningen högt och garva ihjäl mig och de här va Emma

Emma: Neej sluta driv inte om sånt de är synd
Tara: Hahah, sluta de är mitt inlägg jag får skriva vad som helst, ge mig inte ångest..
Bitterfittan: (ekar i toaletten) Hahahahahahhahahha

Förlåt jag kan inte skriva mer har fastnat på en tönt som precis blivit av med oskulden och är fett jobbig, måste bara avsluta allt.

En gammal goooooding


Tara

Flickan från ovan

Hallå hallå!
Äntligen hemma! Shit vilken dag det har varit. Var i skolan till kl 16 sen drog jag in till stan till min mammas salong på söder och gjorde naglar på en tjej. (: Det blev jättefint. Men min dag var såå lång, så jag ville bara hem.

Nu är jag hemma hos Tara, BitterFittan är också här. Tara hade lagat stuvade makaroner med falukorv. Mmm de är så gott. Man kan verkligen äta de varje dag.
Hungrig som jag var slukade jag i mig en rejääääl portion och nu är jag övermätt som jag alltid blir efter jag ätit med mina tjejer. haha.

Hyrde en film idag som vi ska kolla på ikväll. Den heter Flickan från ovan. Jag tror att den ska va super bra.
Jag kommer in lite senare och berättar vad jag tyckte om filmen.

 



Ha det bäst! PUSS*

Emma


Äntligeeeen ÖVER!

Fyfan vilken jävla dag asså.. Först och främst däckade ja hos Emma igår, så BitterFittan körde hem mig, va hemma vid 2 tiden och gick upp 7.30 för att jobba idag.. Idag vare en såndär jobbig dag på jobbet, ja skulle jobba till stängning 17.30 ja fick paniiiiiiiik redan vid 10.00 då ja messade BitterFittan å bad henne ta mig därifrån.. Eftersom ja gick sist vare självklart JAG som skulle ha uppevila, de menas att JAG skulle läsa en bok för barnen efter maten.. Jag HATAR VERKLIGEN att läsa böcker för en barngrupp, d okej med 2-3st men INTE 10 som idag .. Asså ingen lyssnade :'( när jag läste och jag försökte verkligen läsa med inlevelse och ändra ton på rösten när de var olika karaktärer, men de enda barnen sa va..

Barn 1: Fofinha jag e trött,
Fofinha: Nej nu får du vara tyst och låta dom andra lyssna
Barn 2: När är sagan slut
Fofinha: SNART
Barn 3: Fofinha får jag gå rita?
Fofinha: !%(/¤¤%¤#w¤&#¤ !!!

Ut med alla barnen, dom blev fett lyckliga av att få gå ut och cykla, asså en grej ja e dålig på det kan jag faktiskt erkänna det är att fånga barnens intresse genom att läsa bok, ja suger , men dom älskar mig för ja e så duktig på allt annat hiihihih...

Åå kom på en sak jag HATAR med vissa föräldrar, kan ni fatta att det finns föräldrar som blir så arga på sina barn om dom smutsar ner sina kläder på förskolan? Jag vet inte hur många ggr ja hört barn börja stört gråta å säga mamma kommer bli aaarg för min tröja e smutsig... Eller idiot föräldrar som klär sina ungar me fina kappor och fin kläder till förskolan å sen säger till oss pedagoger "Dom får inte smutsa ner sig" ursäkta?!!!! HALLÅ??! Barn ska få leka fritt , barn ska få smutsa ner sig DOM ÄR BARN! Ja brukar låta dom gegga extra mkt för att irritera föräldrarna, idioter!!!

Efter jobbet drog jag till sumpan och solade, ingen ville haka på för alla är sjuklingar :(.. Men ja åkte själv och nu är jag hemma för att äta middag sen ligga på soffan och inte göra jack shit, jo titta på biggest loser de premiär idag hihi Motivation till träning sånt älskar vi! .. Imorgon slutar jag 13.00 WOHOOOOOOOO då ska jag raka vägen till BitterFittan och göra henne sällskap , de inte kul att vara ensam när man e sjuk ..*Skickar krafter* Puss Puss


                  NEJ TACK                                         JA TACK





♥Fofinha


Haidar

Haidar vill köpa en bil, men han vet inte vilken haha Nää skoja bara, det är så kul att snacka lite me Haidar han gör en alltid på så underbart humör, han la precis på för att fortsätta jobba.
Tjejer han är singel. Jag kan fixa värsta dejten åt er, om ni vill. :) Men han är sjukt kräääsen. skoja inte! hihi

Eller skoja bara, han är MIN! hihihi



Såå himla bäst! Jaaa han är verkligen underbar. Jag å Haidar ska ut å promenara nu "varje dag" fram till den första oktober (Han lovade mig det i alla fall hihi), grejen är att ja blir lite orolig över vårt förhållande, Emma försöker alltid sno honom ifrån mig. Tänk er min egna syster!!!!!
DUMMA Emma!

Vi måste börja hänga igen. Ni förstår inte hur god mat han lagar. Var hemma hos honom me Emma. Han lagade såå good mat. Vi fick inte gå in i köket ens hahha Minns också hur han la sleven han använde till grytan på en tallrik som hade en vikt servett på. haha Hur han städade sönder köket efter att han var klar med maten med alla rengöringmedel.. Å sen handduken som hängde ut ur jeansfickan hihi RIKTIG man.

Har saknat dig Haidar, såå himla mkt  =)

BitterFittan






10 min senare och 2kg tjockare



Tara

Jag dööör för jag är så hungrig!

Näää asså jag kan ju inte kolla mer på maten tjejerna åt och äppelpajen som dom gjorde snälla gode gud va jag tvungen att somna sådär och vakna tolv på natten? nu är jag vrål hungrig och jag vet fan inte vad jag ska äta, min spis har lagt ner helt nu haha helt stört... jag får väll rosta mackor med massa smör och ost mmmmmm va gottttttt...

Träffade Bitterfittan lite snabbt här nere på gården mitt på natten, jag tror grannarna ville döda oss för vi skrattade så mycket och grät dessutom... läskigt!
Jag skulle typ ligga i min säng helt skräckslagen om jag hörde sånna ljud.

De ba rinner från min näsa jag får hämta en toarulle som jag får ha brevid mig hela natten, vill bara sova men kan inte och hur fan ska jag klara mig imorn, hur ska jag vakna?
Jag vill verkligen ha sömnpiller, nån som vill dela med sig?

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅhhhhh magen kurrar för mycket nu, ska göra lite mackor så kanske jag slänger ett till inlägg senare..
Tara

Jesus???

Kände av de där hemska precis nyss när jag lämnade hem Fofinha. Snälla måste verkligen härifrån. Mitt psyke pallar inte mer, kommer bli som den där killen som cyklade efter mig igår mitt i natten. 

Näää nu ska ja sluta lipa framför datorn och skriva ner hur vår kväll vart.

Vi kollade på Valentine's day Helt ok film. Åt mumsig mat också hihi

Korvstroganoff med ris Yammi, sen äppelpaj till efterrätt.





Mumsigt vaa?? hihi

Sen får vi inte glömma vårt snack under måltiden. Den här ggn handlade de om GUD/JESUS?

Fofinha: Snälla kan vi inte välsigna maten innan vi äter?
BitterFittan: Hahahahha VA?
Fofinha: Jesus säger att man ska göra så.
Emma: Jag vill!!
Fofinha:Ja från och med nu ska jag välsigna min mat.
BitterFittan. Skojar ni???
Fofinha: Nej, nu ber vi.
Emma: Aaa BitterFittan du ska också be.
BitterFittan: Nej haha
Fofinha: Nu börjar vi, Låt gud välsigna vår mat och vi tackar gud och Jesus för att vi har mat på bordet. Amen(Något i den stilen)
Emma ekar i bakrunden.
EmmaBitterFittan du måste också.
BitterFittan: Men ja vill inte!
Emma ställer sig upp och lägger handen på min axel och börjar be.
BitterFittan: Men sluta!
Emma: Så nu har jag redan gjort det, klart!

Fofinha kollar upp i taket där gud finns (enligt henne) och pussar hahaha

Emma: Om vi skrattar nu, så skrattar vi åt Gud.
Fofinha:Aaaa
Emma: Men Gud måste förstå, för det här är nytt för oss.
Fofinha: Vaddå förstå??

Bitterfittan: Hahahahhahahahaha (kunde verkligen inte sluta skratta.)

Inte bara maten skulle välsignas.

Fofinha: Nu ska vi välsigna pajen.
Emma: Jaaaa!
BitterFittan spärrar upp ögonen.

Puss på er tjejor!

Tara din sömntuta du får krya på rej!

BitterFittan

Victoria Silverstedt och Maurice på NK



Ja ni hörde rätt jag såg Victoria och hennes lilleman, hur i helvete kan man vara med en sååå himla liten man och så ful, han tror ju att han är värsta grejen dom ser ju bara för overkliga ut ihop, de är ett skämt.
Hon va såå lång och han kom till midjan på henne.
Jobbade idag och när jag kom till jobbet så va de översvämning på jobbet.. asså tänk att vara sjukt sjuk och stå där och moppa bort allt vatten plus stressa med allt som behöver fixas, helt ensam fan jag kände mig sjukare efter en timme...
När de hade lugnat ner sig så drog jag till NK för att köpa en grej till jobbet och när jag kommer upp från hissen så står Victoria och Maurice framför mig.. vid skomakaren.. så jag gick förbi men sen tänke jag att jag måste fan ta kort på dom i smyg haha så dom stod kvar vid skomakaren.. vände mig om och diskret tog jag en bild som vart helt misslyckad för Maurice glodde på mig så jag kunde inte ta en bra bild.. fick ju bara med henne men man ser hans armar på sidan av bilden... sen traska jag förbi dom och till skomakaren Dani, hälsa på han och lekte som om inget hade hänt.. hahah



Tara


Smått å gott!

♥♥Lite onödiga bilder :)







Grrrr... Kul att de är sååå många som läser vår blogg!!
♥♥♥♥
Fofinha & BitterFittan


Läääskiiigt!

Fyy va sjuk jag har blivit, hostar non-stop! :'( Måste in i duschen snart :( Vill bara inte gå ut ur duschen efter för det är såå himla kallt då... hihi

Efter att ja lämnat av en alkis igår vid 4 tiden, väntar fortfarande på din ursäkt!!! Sen åkte jag åter igen hem mot Kallhäll. Svängen vid Dahl stod en kille i 26 årsåldern, han hade sin cykel och var klädd i helt svarta kläder, med huva. Sjukt läskig blick hade han också.
Så först iakktog jag att det stod en man med cykel längst vägen där jag körde så jag saktade in en aning och kollade på honom, hans blick våldtog mig hahaha, nää men jätteläskig va han. Sen skulle jag svänga in till Ulvsättra och ja var tvungen att att kolla en extra gång på killen , för det kändes som om jag hade inbillat mig att jag hade sett honom, men nejnejnej, kollade en gång till och då GLOR han på mig men en elakblick, (typ värre än min onda blick ;),, Han vände cykeln från den riktningen han skulle cykla i, mot min riktning. Jag fick panik för att jag såg i hans bick och han var arg! Han börjar cykla efter mig med en sjukt snabb fart. Jag vet han kunde inte komma i fatt mig men ändå. Det jag tänkte på var när jag skulle parkera bilen och gå de där 100 meterna till hemmet. Att han skulle komma cyklandes och hoppa på mig och typ döda mig, hugga mig å äta upp mig :( Nää,, så jag sprang för livet med mina underbara tofflor. In genom dörren och låste, släckte alla lampor och la mig bredvid Emma och Donna :)

Underbart,, Fofinha kom hem till mig med bröd å mortadella, så omtänksam :) Sen tittade Tara förbi precis. Nu sitter vi å planerar vår kväll :D



Massa pussar

BitterFittan

Full som en kastrull!! haha

Godmorgon alla glada och alla ni som är bakisar!! haha för de e jag!

Har precis ätit en rejääl frukost som BitterFittan fixat. mm så gott!
Igår va de såå kul! Jag blev såå jävla full. haha. Kvällen började hemma hos Rojda där vi spelade lite fyllespel och sen blev vi tvugna att springa till bussen, haha. Vart tvungen att ta av mig mina klackar, de gick ju fortare med bara strumpbyxor på fötterna. haha

När vi kom in på klubben träffade jag en annan klasskamrat, så vi stod där och dansade som faan tills syrran ringde och sa att de var inne i stan. Så jag gick ut och hälsade på mina bloggtjejer och Taras söta vovvi, Akilla! Ååh, va jag älskar dessa tjejer. haha,, de fick lida med mitt fyllesnack och mina kramar. hahahah *blir alltid så kärleksfull när jag har druckit lite.

Efter ett tag så gick jag in igen, och då pratade jag med S som också kom och hälsade på mig eftersom han var i stan.
Han va så snäll och körde hem mig, för mina fötter gjorde såååå ont av mina skor, men innan de drog vi och käkade på max. Fattar inte hur han orkade med mig. Haha, och påväg hem låg jag på hans knän medans han körde. hahahahha råka mosa hans favorit skiva. haha pinsamt* När vi kom fram till kallhäll väckte han mig och jag gick hem till BitterFittan och sov där.



Haha har suttit med de här inläggen så länge för att jag avbryts hela tiden av fångarna fortet. så kul. När jag var yngre älskade jag fångarna fortet och gissa om jag blev glad när de sa att den skulle börja igen.

Nää, snart ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig, idag ska vi nog hyra sex and the city 2an som jag och BitterFittan inte sett än och laga något smarrigt.


Nu börjar fångarna på fortet igen de är finalen. jiiihaa! haha


Bjussar på lite bilder från gårdagen!


Rojda och Emma


Emma, Liza och Rojda
 

Torka torka efter spillning.


Muumindalen!
 


Mina bloggtjejer!



 


 



Emma


De deeeeeeeeeee!

Ikväll tog jag, BitterFittan och Tara och Akila en sväng till city.. D första vi gjorde var självklart köpa en varm choklad hos Sigge och company.. Vi satte oss ner och hade värsta diskussionen, ärligt asså, hur mkt skämde man inte ut sig när man var yngre???? Runt 14-15, man trodde man var vuxen, åkte till stan satt på ett café 6 pers, tre köpte dricka resten satt och ekade , hahahahh... och vi kom på en sång vi alltid sjöng på, högt på tåget framför folk, en egen låt , texten måste va den sjukaste någonsin om våra föräldrar skulle höra skulle vi få stryk.. Tänkte skriva texten här men den e FÖR GROV ja skämmsssssssss...... 

Plötsligt blev vi sugna på våfflor så vi bestämde oss för att åka hem och laga våfflor med grädde och sylt gaaalet.. Medan vi promenerade pratade vi om Taras inlägg tidigare på bloggen, om hur grov den var, Tara bara skrattade..

Fofinha: Tara blir du inte rädd för dig själv när du läser dina blogg inlägg?
Tara: Nej hahah
Fofinha: *Tänker*.. Tara e du psykopat på riktigt?
Tara: Nej varför mohahahah..
Fofinha: Nej asså ja tänkte bara HAHA..
Tara: Fofinha blir du rädd för mig?
Fofinha: hHahah Nej asså d klart inte..
Tara: Tror du verkligen att jag e psykopat Fofinha sluta.. Ska jag berätta en sak för dig?
Fofinha: A ..
Tara: Ibland på nätterna, så brukar jag ligga i min säng med en stor kniv mot halsen och det är då jag känner mig lugn..
Fofinha: Mamma mamma Tara menar du allvar driver du me mig, mår du bra??
Tara: HAHAHAHA trodde du verkligen på mig ja skoja bara Fofinha..
Fofinha: Jag vill aldrig vara din ovän
Tara: Nej men sluta ni tror väll inte så om mig
Fofinha & BitterFittan: Ne då *fast innerst inne tanken finns kvar*

Jag bjuder på en bild på vårat nattmål.. Om ni blir sugna så kan ni lägga in beställningar Fofinha fixar




♥Fofinha


Im back now

Oj oj oj va många kommentarer vi får från olika personer, så himla underbart jag älskar sånt eller alla vi gör de ;)
Idag var den värsta dagen på två år tydligen, VI HADE SJUUUUUUKT MYCKET ATT GÖRA PÅ JOBBET, och vi va bara 3 st i vanligt fall så brukar vi vara 5 om inte mer när de är såhär mycket att göra och till och med då känns de förjävligt.. men vi va så grymma och klara av allt utan stress och ångest.. alla kunder vart nöjda och ingen klaga haha :P

Jag tror jag håller på bli sjuk på riktigt nu... har kännt lite konstiga symptomer i flera dagar nu men idag har jag bara nyyyyyst och nu känner jag mig förskyld. Inte kostigt alla Pms brudarna har varit sjuka förutom jag och nu är de min tur såklart.

Jag läste Bitterfittans inlägg om kryssning och den skulle jag aldrig banga på.. ska vi fixa en grupp på facebook och samla ihop massa Jakan folk och ordna en kryssning? bara för att minnas de för livet för de kommer vi att göra... de kommer verkligen att hända så sjuuuuka grejer, HAHAHAHA TUR ATT DANA INTE KAN GÅ PÅ DEN FÖR HAN HAR INGET LEGG, YESSSSSS!!!! OCH KNAPPAST ATT HAN KOMMER IN MED SITT FRÄMLINGSPASS ;)
Jag kan ha kul utan att ha en stalker bakom mig varje jävla sekund, jävla idiot vänta bara hur jag kommer att döda dig en dag, du är så jobbig din lilla orespektlösa fitta, jag hatar dig så jäääävla mycket, och jag tackar GUD varje dag för att jag gör de för att jag hatar DIG, jag är ju så pass kapabel till att döda dig, synd att knivarna inte hamna i din mage och bara på ditt ben.. nästa gång går jag djupt in i ditt hjärta och ler mot dig sekunden innan dina ögon slocknar, Åhhhh va jag njuteeerrrrrrr!
DU ÄR ETT SKÄMT =)
HUR KUNDE JAG SLÖSA BORT SÅ MÅNGA ÅR PÅ DIG DIN LILLA GOLDDIGGER!!! DU ÄR EN RIKTIG GOLDDIGGER FAST I KILLVERSION.. ÅHHHHH låt mig inte babbla för mycket.. har inte råd med en till mobil, dator, hem som går sönder i bitar..

Aja nu lämnar vi min andra personlighet och kommer över till de vanliga jag, den normala Tara..
Jag har nu druckit lite och känner mig på topp jag skulle kunna göra allt just nu utan att vara rädd, nu räcker de!

Vad hände idag? Jooo jag träffa på världens snyggaste människa tjej eller kille? de säger jag inte men jag ska på "dejt" nästa vecka ;)

Nää men nu ska jag inte blotta mitt liv mer de räcker för "idag"



Tara

Kryssning?

Nu va man hemma efter att jag köpt mig en ny mobil. Äntligen!!!! Jag vill juh inte sticka ut ur mängden så jag skaffade mig en sån där Iphone4. :)

Ja satt å tänkte på en sak i bilen, hem från Kista. Tänk om man skulle sätta alla människor från Jakan i en båt, alltså på en kryssning. Hur skulle den kryssningen vara, eller rättare sagt sluta??
Först och främst skulle de få ha en våning där de gör om hyttarna till "Fyllehyttar" för de som har varit dumma! Sen fåre också lov att vara knarkhundar, å en massa snygga poliser hihi... Dubbeltrippla buffén också.

Det är som att slänga in 50 Pitbull hundar som är tränade för kamp i en litet rum... Slutar bara illa!
Undrar hur många som skulle bli kastade överbord? Hmm.. Jag skulle nog slängt av minst 7st i allafall :P Eller människor som skulle vakna upp med ångest dagen efter när man ser vem personen bredvid är hahahhaha. Jusste grabbar ingen fara MP-mammorna kommer också vara där så ni kan andas ut, er räddning :P

Shiit de skulle bli MP med hyttar hahhaha skumt! Fyyyfarao va kul!!! 
Avundsjuka, tjejer som slår tjejer, killar som slår tjejer å så tvärtom å sen KILLAR som slår KILLAR hahah Som vanligt. De är juh alltid så på MP, har nog inte varit där en gång då det inte varit bråk, nu snor jag någons påhitt "MP3",, hahah har man tråkigt den tiden och vill se gulliga människor som bråkar ska man befinna sig där 5 i tre :P PS! då kan du juh passa på att dra me dig ett fem i tre ragg. Två flugor i en smäll Hahahha...

Vet inte ens varför jag får såna här tankar, blir lite rädd, Kanke är jag för beroende av Jakobsbergsmänniskor??? Näääh!! Fyy det känns som mitt jäävla liv kretsar kring Jakan hahahha Fett synd!

Nää nu ska jag fixa mig en smula å ringa å stressa Fofinha, måste ut nu när det är så himla fint väder... :)




BitterFittan


Bachata is dah shiiitt!

Godmorgon alla glada!

Vaknade upp idag med ett spanskt humör. Satte på Aventura-låtar (bachata) och dansade salsa, eller ja tror att jag kan dansa salsa. HAHA gu va jag och Bitterfittan som ligger i sängen just nu skrattar.

Bitterfittan: Tänk dig Emma, när vi åker till spanien, då ska vi till en club som spelar sån här musik.
Emma: Aaa, och vi ska dansa med spanska killar, vi ska säga typ "hihi nej jag kan inte" när de bjuder upp oss. Så att de ska verkligen hålla om dig och visar med hela kroppen hur man dansar.
Bitterfittan: Aaa,, de ska va snygga också. tänk känslan.
Emma: Min kille ska ha toffs.
Bitterfittan: Hahah iuuu löss.

HAHAHAHAH. Man ska passa sig för de där spanjorerna, de är farliga. Jag fallar inte så mycket för deras smörsnack och deras dans, men shit ni ska se Bitterfittan. HAHAH (hon kommer döda mig när hon läser detta)

Nää nu ska vi iväg till Kista för Bitterfittan ska köpa Iphone, hoppas den finns och köpa där och inte är slut. Sen ska jag förbi Rinkeby och köpa löshår, eftersom mitt hår blivit så kort efter jag klippte mig, får panik, de är inte jag...  Som alla vet ska jag ha LÅNGT hår!
Har hört att de säljer där. Orkar inte åka in till taj mahal inne i stan. Så jag ska dit och se om jag hittar min hårfärg och så. Sen ska jag hem och göra mig iordning till Rojdas fest. Hon fyllde år förra veckan så hon ska fira sig idag. Så idag blir de paarty för min del. Ser fram emot de.


En av de låtarna vi lyssnar på





Ha de bäst! PUSS*

Emma


Godmorgooon Solstrålaar

Igår bestämde vi oss för att åka till stan, jag, BitterFittan och Emma.. Väl inne i stan var det lite kyligt men vi klädde oss varmt som tanterna.. har ni tänkt på en sak, ju äldre man blir ju mindre skämms man för hur man ser ut SÅ LÄNGE MAN INTE FRYSER, ja hade tom min vinterjacka på mig igår, folk gav mig blicken, JA ASSÅ JA VET ATT NI FRYSER så sluta spela fina med era korta klänningar/kjolar, ni önskar att ni hade min jacka hahahha.. Nääe när man var yngre tänkte man mer på aa åå men jag vill va fin spelar ingen roll om ja fryser i mina jeans min lilla väst MITT I VINTERN, FUCK FRYSA de måste vara det VÄRSTA jag vet.. När vi gick runt så kom vi in på killar.. (Ovanligt).. om hur gulliga dom kan va men hur ÄCKLIGA också, prioriterar alltid sig själva först oavsett vad, vi tjejer borde bli bättre på att prioritera oss själva, de dags..

Juste OCH VARFÖR är det så att killar inte kan nöja sig med att ha kontakt med EN tjej? Dom måste alltid ha en Back up plan, jag träffade två killar ifrån London för en månad sen när jag va ute och festade, dom börja prata om att KOM TILL LONDON they'll treat you like queens .. ja ba yeaaah yeaaaaah whatever SAME BULLSHIT DIFFERENT GUY, thats just OLD, tell me something new pls.. han ba neej asså du förstår inte hur fula tjejerna är i London, och vrf har du ingen kille?! Jag sa för bra killar inte existerar här, han ba, lyssna, anledningen till varför killarna i Sverige inte bryr sig så mkt, är för att, får han inte en vacker tjej, så kan han gå på nästa vackra tjej, han ba TJEJERNA I SVERIGE är otroliga, vart du än vänder dig så finns de fina tjejer, era killar är RENT AV BORTSKÄMDA! Å d sant... Så vi ska ta vårt pick å pack å dra till london över en weekend snart =) ..

Asså varför, så fort killar får motgångar elr nobben så ger dom upp å drar sig ifrån å "pallar" inte, de har blivit för enkelt för dom vet att dom lätt kan få någon annan...


Efter några timmar bestämde vi oss för att gå förbi mina kära vän Sigge på Seven säga hej och hejdå men han har ingen tidsuppfattning så han vet inte vad passa tider är , så det blev inget hälsande haha.. vi satt oss vid en busstation för att vila benen lite innan vi gick till bilen, BitterFittan: Vi måste röra oss Norrtull bussen kommer om 3min.. Fofinha: Vadå röra på oss, vi ska ta den.. BitterFittan: Haha ? .. Fofinha: A vadå vi bor ju där om de ngn som frågar=) .. Haha Emma satt bara med sin telefon och smsa ..

Hemvägen fick BitterFittan köra för att jag var så trött så jag somnade på vägen, jag kom hem la mig i sängen och somnade direkt.. Vaknade upp idag och såg 3 Missade samtal från Rizäk och ett sms och ett sms från Denize, tänkte vad har hänt?? De stod Vi vill ba veta att du mår bra de e en olycka här i Jakan.. Fick panik.. Tänkte direkt på Emma och BitterFittan som hade lämnat av mig, så ja ringde dom båda flera ggr och ingen svarade, tillslut ringde BitterFittan upp och undrade om de va som hänt?.. De har varit en olycka här i Jakan, rondellen där avfarten från motorvägen, en personbil två ambulanser, två brandbilar och poliser .. Någon låg på marken.. Hoppas d inte är någon man känner, eftersom de va bröllop igår som de flesta grabbarna ifrån Jakan gick på och ja hoppas ingen hade druckit och kände att Äeh jag kör hem jag kan de, har gjort de förut och de ingen grej! Snälla sluta köra påverkade!


Fofinha♥

Spanska?

Hemma efter ett besök i stan, skönt att komma bort från Jakan :)

Har precis lagt mig i sängen, bredvid mig ligger Emma och Donna :)

Får fucking migrään av Emmas röst, hon sjunger en gonattvisa till Donna på arabiska, eller jag är ledsen Emma, det låter inte ens som arabiska. Näämi ya Sgiri näämi å så vidare.. stresss!!!!!!! hahahah

Sen får hon för sig att vi ska lära oss spanska, hon har tydligen bestämt sig för att lära sig spanska med ett program hon har laddat ner till sin mobil. Nu halv 3 på morgonen, lära sig spanska? *gråter*

Jag döööööör, hon tog av sig strumporna precis och ropade högt "Här kommer ett skepp lastat med, Vaddå??? STRUMPOR" Snälla hjälp mig!!! Nu sjunger hon Idas sommarvisa :'(

Aja ska köpa öronproppar till nästa gång jag ska sova bredvid Emma.

Micke och Molle låten snälla jag kommer typ ta livet av mig!!!



Irriterande, jobbiga äckliga mygga som flyger runt i rummet.. fyyy ska sova under täcket.

♥BitterFittan


Hösten är här. Brrrr.

Yo!
Haha nu är vi påväg in till stan och för första ggn sitter jag och bitterfittan och fofinha kör bitterfittans bil. Haha hon e sååå duktig hon kör 50 på 50 väg, 90 på 90 väg. Stolt* hahah. Vi ska nog sätta oss nånstans tror jag får se. Pallar inte traska runt på stan i den här kylan jag har trots allt klätt mig varmt. Känner mig som en köttbulle. Haha. Stackars vår fina tara som ska jobba imorrn så hon stanna hemma.
Nää nu ska jag va social och sjunga med låten som spelas. Libeeerian giiiirl *sjunger* Puss på er.

 //Emma


Sit down and talk for a minute


Älskar den här tunnikan eller vad man nu ska kalla de för som jag köpte igår, HM 99 kr
Har aldrig tyckt om dom här färgerna jag trodde inte jag passade i sånt men den är jätte fin tycker jag, de här är typiskt Bitterfittans färger men hon passar så jäääävla bra i dom!!

♥Tara

Ps. Jag trodde jag va inloggad på min blogg de va där jag skulle slänga de här inlägget men märkte efteråt när jag öppna första sidan att jag hade skrivit på fel blogg, men ähh skitsamma den går bra här åxå haha ;)


Tjejerna dissar en våffelkväll mot en kväll i stan!

Nu känns de så skönt att ha formaterat om datorn och rensat allt skit som va i den, man ska faktist formatera datorn några gånger om året för den behöver åxå rensas från massa onödiga tankar som vi människor behöver göra som när vi reser och så.
På tal om resa så vill Bitterfittan att vi ska åka på en weekend till London.. vi har kanske boende där jag skulle inte banga om jag får ihop pengarna.. ska kolla senare på biljetter de blir nog 2 nätter bara men de räcker ändå.. om man kan så ska man åka en gång i månaden en helg nånstans de räcker och de är jätte nyttigt :P


Idag vakna jag tolv och jag vart förvånad över hur bra jag hade sovit och inte ens vaknat en sekund under natten.. natten va verkligen min, Gud tyckte säkert att jag behövde en frid och fröjd sömn utan att nån ska störa eller ringa tusen gånger och undra vem jag är med, LÄGG NER!

Jag diskade och plockade lite i ordning och de är de bästa man kan göra innan man drar hemmifrån sen åkte jag och Bitterfittan till Ö&B och willys, jag behövde en grym rengöringsprodukt som jag har hittat till badrummet och lite mat från willys. Även fast man ska småhandla så ska man ändå åka till Willys de är mitt råd till er alla som bor ensamma ;)

Väl hemma började jag sätta igång med maten jag skulle laga men jag glömde totalt bort att min spis inte fungerar som den ska men tur så kokade jag potatisen med vattenkokare haha och kryddade på dom, sen in i ugnen, till det gjorde jag en vär kryddad lax och en god sallat till.. vi glömde faktist ta kort på maten så jag tog kort på de som vart över :S
Skönt med en tidig middag kl fem på eftermiddan haha


Vi hade såklart en god sås till de åxå ;)

Jag köpte dessutom hårfärg åxå och den är så himla fin, min toning som jag la sist gick bort så himla snabbt och de är ju såklart för att den va röd typ, röda färger försvinner bara efter nån tvätt.. den här gången ska jag lägga liiiiiite färg i mitt schampoo så de håller sig extra länge.

Fofinha höll på somna så hon drog hem för att duscha och fräscha till sig, Emma och Akilla somnade för länge sen som vanligt dom somnar alltid efter maten... Bitterfittan somna för en stund sen och dom har planerat att gå ut ikväll, jag skrattar bara åt dom för jag vet att dom absolut inte kommer att palla gå ut ikväll och istället vara med mig och äta vofflor haha ;)
Vi får se vad som händer.. själv ska jag upp tidigt imorn så jag vill stanna hemma plus att de är för kallt för mig där ute.. jag har ont i kroppen som vanligt och tål inte den här kylan då när jag har de..




Tara

Aaaj Aaajj!!! Fyyyy!!!

Kom precis hem från sjukan, tog blodprov usch, det är verkligen de värsta jag vet efter insekter. Fyyy, kan inte ens se på när folk tar blodprov på tv:n. Kan inte ens kolla på människors armveck :( Nää men nu har jag varit sjukt duktig! Jag grät inte ens :D Hihihi *stolt* Hoppas jag aldrig mer ska behöva ta blodprov... Att ta ett stick i fingret är lite mindre farligt, men de är inte kul de heller. Nu är jag hemma, ska snart möta upp Tara och åka till Ö&B, köpa lite rengöringsprodukter, sen en sväng förbi Jakan för att fixa en hemlig sak. Sen hem å laga någon god måltid. Vet inte riktigt vad de ska bli för mumsigt idag. Men jag lär juh komma på något smaskigt under dagen.
Fofinha ska komma hem till mig efter hennes jobb och SKAKA hahaha aaa skaka, har en träningsmaskin hemma som skakar hela din kropp, de ska vara bra för blodcirkulationen mm. Får se vad hon tycker om den. Själv tycker jag att den är obehaglig, det sticker i hela kroppen å så blir jag såå himla kissnödig. haha den skakar verkligen föööör mkt.






Nää nu ska jag ta å sminka mig så att jag inte skrämmer människorna runt om kring mig. ;)

Fredag, fredag, fredag, fredag!!!!! Woooohoooo! Inte för att de gör någon skillnad för mig, men ändå de är alltid något underbart med fredagar. ♥

PUSS OCH KRAM!

IsakPisak sluta stalka vår blogg, måste juh verkligen ta hänsyn att just du läser detta :P:P Puss min älskade bror! Saknar dig en massa.

BitterFittan

Hon ville ha en kall äppelpaj, ingen varm och mosad!

Idag va vädret helt sjukt men ändå underbart.
Jag mådde så bra imorse och dagen startades som bäst med en kopp kaffe och musiken som pumpades ur mina hörlurar.
Vi hade frukostmöte på jobbet och de innebär att varje torsdag så bjuder Pk husets ledning alla personal i gallerian på frukost, hos oss!
Fick se hur de kommer att se ut om några månader, de ska bli skit snyggt vill ha dom färgerna i min lägenhet hahaha.
En utav cheferna (PK husets) fastnade på en lugn rock låt som jag satte på, han ville ha den på repeat hela tiden och på hög volym de va så bra stämning och solen lyste in.

Under lunchen fick jag en kund, en kvinna i 40 års åldern som kanske va jugge eller nått men kunde flytande svenska.. hon undra om vi hade några kakor så jag börja babbla upp de vi hade framme, då menar jag kanelbullar, cookies, muffins och sånt eftersom de va för tidigt för bakverken, de va ju lunchtid vi lägger inte upp sånt tills senare och folk brukar inte äta sånt så tidigt.. nee men hon kolla ner på mig och undra om de fanns morotskaka eller äppelpaj och jag svarade ja, så kolla hon snett på mig igen och fråga vart allt va, jag sa att vi inte hade lagt upp de än.. då vart hon sur och fråga om hon skulle vara tvungen att gå runt hela baren för att kolla vad vi hade, sa till henne att hon inte behövde göra de och gav henne en liten meny som vi har runt baren... hon kollar surt på den och vill ha en rabarberpaj (säsong vara som vi såklart inte har just nu), så typiskt att allt ska gå så fel när man har en sån jobbig kund.. talade om för henne att vi tyvärr inte hade rabarberpaj men att vi hade.....(jag rabbla upp hela listan) och hon avbröt mig med en äppelpaj och té.

Tog fram äppelpajen från kylen och la in en bit i mikron som man BRUKAR GÖRA FAKTIST hon ser allt jag gör, jag serverar henne och hon är fortfarande sur.
Hon tog en tugga och sa med en ful ton "Ska den här vara varm och mosad?"
Tänkte "ska jag ta och mosa in den i hennes ansikte jävla surpuppa, men nej Tara ta de lugnt nu för en gångs skull va trevlig bara så ångrar hon sig sen"
Sa till henne att vi alltid värmer pajerna på 20 sek att de brukar göras så men hon, neejj neeejj hon ville ha den iskall hon. Så hon fick en iskall paj istället, och hennes jävla visa kort vägra fungera men efter femte gången så gjorde den de och hon fick säkert lite ångest för när jag gick tillbaka med hennes kort så hade hela hennes ansiktuttryck förändrats och va hur trevlig som helst helt plötsligt, HADE HON FÅTT KUK UNDER BAREN ELLER? De kanske va spöket som brukar vandra omkring där på kvällarna.

Fortsatte min journey mot Skärholmen till min pappa och nu sitter jag hemma och myser med Bitterfittan, min data är helt våldtagen, någon har installerat ett läskigt program, de programmet ska tydligen ha koll på allt jag gör och till och med se mig från interna kameran, den personen ska kunna logga in från vilken dator som helst och ha koll på mig.. tur att jag såg programmet så fort jag satte på datan och tog bort allt, men imorn får jag formatera datan för den har verkligen blivit våldtagen medans jag varit på jobbet.


Tara

Barndomsvänner!

Jag och Tara sitter och pratar om vänner. Vad är vänner för något? Du har en jäävla tur om du hittar en bra vän när du är över 20, jag skulle säga lycka till! För det är så svårt att hitta någon som verkligen bryr sig till 100%. De flesta människor man träffar när man är äldre, är oftast egotrippade, hör av sig till dig när de behöver något. Eller så dras de till dig när du mår som bäst, och när de börjar bli lite kämpigt i ditt liv finns de plötsligt inte kvar. Vad gör man då?

Barndomsvänner är den familj man själv har valt. Jag vet att om jag skulle behöva hjälp skulle jag kunna ringa ett samtal till en barndomsvän och den personen skulle ta emot mig med öppna armar. För de känner med dig, man är familj. De vet så mkt om dig att de aldrig vill eller kan döma dig. Du skulle kunna komma hem till en barndomsvän helt naken utan kläder och knacka på dörren. Hon skulle släppa in dig, ge dig kläder och en STOR kopp Te. Hon ställer inga frågor, hon väntar på att du ska börja prata...
Du behöver inte ens ha kontakt med den din barndomsvän, men tar du upp kontakten med henne kommer du känna de där som alltid har fattats. Du behöver inte vara glad, positiv eller ha pengar. De vill ändå vara där. För de känner sammasak.

Jag har tänkt på att jag verkligen kan sitta men en vän helt tyst i flera timmar. Som när jag bodde med mina föräldrar. Alla satt framför tv:n ingen sa ett knyst, men ändå vare sköönt, lugnt, inre frid. Gemenskap till max! Jag vet att allt gott man har gjort för människor under sina år kommer tillbaka, fast personerna har pissat på de du har gjort för dem, kommer du få din belöning. Man känner sig ren och god. KARMA!

Just nu vill jag bara vara, jag vill inget veta, jag vill bara känna!



♥BitterFittan


Freaky thing

Jag har psykiska störningar på min data och läskigt åxå. Ska ta tag i de så jag kan ha mitt normala liv tillbaka igen. Återkommer senare när återställningen är klar. //TARA

Ooh Yesterdaaay

Idag på skolan hade vi kundpass och jag fick rulla permanent på en kund. Fyyfaan va ja hatar de. Men de gick bra och min kund blev nöjd, vi pratade lite allmänt bara och det visade sig att hon också bor i kallhäll.
Så när vi var klara med håret frågade hon om hon kunde åka med mig hem, för jag sa att jag åker bil till och från skolan.
Hon hade nämligen opererat foten och haltade. Men jag skulle förbi min papi o käka efter skolan. Så jag sa det till henne och då sa hon att hon kunde vara i Jakobsbergs centrum så länge och gå förbi Druvan en snabbis.
När jag ringer min pappas jobb och frågar om han har mat kvar, så sa han att allt va slut. Så jag talade om för henne att jag ska åka hem på direkten istället.
Då frågade hon mig om jag ville följa med henne till centrum och köpa en sak på kicks och sedan sätta oss på Druvan, så skulle hon bjuda på mat. Hahah. Men jag tackade nej och sa att jag måste hem till min hund. Men hon fortsatte "kom igen nu FÅR JAG INTE BJUDA DIG PÅ MAT så kan jag få min öl också". hahahaha. Nää men hon fick inte sin öl för jag skulle hem till min kära syster som lagat chili con carne.
Men de slutade med att jag körde hem henne och jag åkte till systern min och mättade magen. Guu så gott de va. BitterFittan e fan grym på att laga mat. mumsfillibabbah!

Sitter här i soffan och lyssnar på BitterFittan som sjunger en låt för Donna. hahhaha ni ska se dom, de kollar varande djupt in i ögonen. De ser fan kära ut. Hahahha. Donna njuter verkligen, eller inte bara Donna utan BitterFittan också. Shit ja orkar inte höra hennes låt som hon sjunger om och om och ooom igen, hon kan bara refrängen eller rättare sagt 2 ord. Yesterdaaay, yesterdaaay. aaaaah PANIIIK!!!

Här är låten som hon sjunger om och om och om igen. Haha

 




Emma

Chili con carne

Hem ljuva hem. Det är så skönt att få vara hemma med underbara Donna och inte göra någonting. Bara njuta av sällskapet. Nää Mitt batteri på mobilen har gett upp, så ingen kan nå mig, om inte de tittar förbi mig :P Nää nu vare dags att laga mat. Cili con carne, yammi! Först måste jag ut med Donna stackaren, hon fick inte en rättvis promenad i morse, hade så stressigt. skulle träffa A juh, Tiden går så fort, de har redan gått en vecka sen vi träffades sist. :D Vi pratade också lite om framtiden och det gillade jag. Jag betättade också att jag eventuellt kommer lämna Järfälla, Det tyckte A var suveränt! hiihii

Nää men nu måste jag börja steka köttfärsen, sjukt hungrig hihi
BitterFittans tankar: Glöm inte Donnisen nu! Donna går före maten hihi

Ganska stört att mitt bloggade går före ganska mkt nu för tiden. Ajjabajja!


Apropå ingenting
Jusste, brukar du glömma P-SKIVAN? Köp en sån här automatisk P-skiva så slipper du som jag onödiga böter på ställen som ändå är gratis att stå på. wiiieee... Älskar verkligen den hahaha
När du parkerat klart, visas tiden på din ankomst i skärmen.



BitterFittan

Att mörda!

Vet inte hur vi hamnade i en sån här diskussion, från att Emma pratar om mens när vi äter kladdkaka till att vi pratar om vart man skulle dumpa ett lik om man skulle döda någon. Jag vet att tanken har slagit oss alla. Hur ska man röja bevisen?

Emma: Jag skulle dumpa honom i vattnet.
BitteFittan: Så att personen ska flyta upp sen eller?
Emma: Nej den flyter inte upp, kanske till en början, men sen får den vatten i sig och sjunker till botten, tro mig jag har tänkt på det här länge.
Tara: Jag skulle bränna upp kroppen och gräva ner skelettet på olika ställen.
Emma: Absolut! Jag skulle bränna upp liket!
BitterFittan: Jag skulle ta kroppen och åka till Skåne.
Emma: Ska du åka med kroppen till Skåne?
BitterFittan: Sant fett jobbigt att köra så långt utan sällskap, skulle somna på vägen.
Emma: Tänk om man kunde ta skelettet och cykla runt med värsta smilet på ansiktet, som brevbärarna i USA och typ slänga ut dem typ "Nu kommer ett finger!" Eller "Eyy vem vill ha huvudet?" haha nää då skulle man bli avslöjad tror jag.




BitterFittan

Dumma spis!!

Stod i ca 2 timmar och försökte laga maten, spisen är sönder.
Plattorna vägrade att bli varma, dom va på 6an men de vore som om dom va på 2an fatta va jobbigt att laga Wok då!
Till slut gick de ok men maten vart jätte god, första gången jag kör en egen blandning på såsen från grund och botten.
Stackars söta Emma som fick stå ut med dom starka kryddorna.. vi vart så mätta att vi knappt kunde andas mer hahhahha...


Ris med kyckling buljong och Wokade grönsaker/kyckling med kokosmjölk och curry

Igår tog jag massa söta bilder på Donatella och här är en utav dom med BitterFittans sexiga fingrar!



Jag fick höra idag att om man håller in prutt så kan man rapa ut de istället?, ehhh???? Är de så??

OTROGNA KILLAR!!!
Idag när jag va på Ica och skulle hämta ut mina kläder som förresten va för stora :( måste byta ut allt fan orkar inte vänta längre, skit samma nu, nu ska jag berätta om händelsen!
Står bakom en snygging i kön och han pratar med en tjej på telefonen, hörde ljudet av en tjej.
Dom pratade om att träffas och checka in på hotell på kvällen.. han frågade tjejen om råd, om vad han skulle hitta på för lögn den här gången till sin flickvän.
Hörde inte vad tjejen sa, men såg bara på honom att de hon sa lät som en bra idé...
Fattttttaaaa hur äcklig man kan va!!
Nu ska han hem och säga "Hej älskling" och kyssa henne men falska äckliga horläppar.
Säg mig om man har hamnat i en sån här äcklig sutation, varför kan man bara inte göra slut med sin tjej? Är de kul att hålla på såhär?
Den dagen kommer då din tjej får reda på allt och då du får gå igenom samma skit en vacker dag men mycket värre!

KARMA IS GOING TO EAT YOU BITCH!!!

Nu ska vi äta KLADDKAKA med VANILJGLASS (gammeldags såklart)

Tara

Vampyrer suger SUGER!

Wooho fick som jag ville. haha jag och BitterFittan drog på bio till slut. Vi tog en tidig bio för hon ville inte spendera hela hennes kväll på vampyrer suger, de förstår jag faktiskt. För den sööög på riktigt!
Visst några skämt va roliga, men den va för mycket. Fick iallafall äta massa popcorn. mmm. :D





Sen följde jag med Tara och Akilla som skulle till centrum en snabbis. Så jag tog med mig Donna och de börjar bli vänner. Jag tror de gillar varandra faktiskt. Jag är så glaad! :D Dom klistrade mot varandra och de va inte alls nå aggressivitet i närheten av dom. De va bara glädje och viftande svansar. :D




Nu är jag hemma hos Tara som står och lagar mat... mmm hon ska fixa Thaimat. Ååh va ja längtar, för hon gör den skiiiiitgood. Sen kommer BitterFittan komma som somnade hemma medan vi va ute.

Emma

I love him

Jag är helt kär i T.I asså hur kan man va så snygg????
Han ser ut som en ung version av SnoopDogg fast finare :D
Jag vill flytta till USA jag vill verkligen! jag vet att de är där jag kommer att hitta min drömkille, in ur face D, din värsta mardröm ska uppfyllas, att se mig men en sån här...



Efter morgon promenaden så drog jag aldrig till min pappa, de vart ändrade planer så jag satte mig ner i soffan och kollade istället på Shutter Island, sånna psykiska filmer gillar jag. Såg mig själv i filmen, sådär kommer jag att bli om några år så akta er!

Jag måste fan ta och undersöka mig för varje gång jag hostar eller nyser så känner jag blodsmak och de har varit såhär i några månader, 2 typ? undra vad de kan vara? spännande om jag skulle ha nån sjukdom jag skulle bara skratta och tacka gud för den ;)

Ska upp snart igen och ta min andra promenad och påväg hem så hämtar jag mitt hemliga paket, hoppas grejerna passar!

Tara

Hahahha Edward hahahha fulaste!

Var bara tvungen Emma!



Sååå himla ful. hihi

BitterFittan

En vacker, ung flicka har alltid det besvärligt.

Tjoohoo!

Kom precis till systern min, har varit såå duktig och varit i skolan. stolt* Nää men de är ju en självklarhet att gå till skolan. hahah. De är ju sista året nu, ÄNTLIGEN! har fan gått om 2 år, inte för att jag är dum utan för att jag har bytt linje. haha :$

Sov hos BitterFittan igår, när ja vaknade hade mina batterier på mobilen dött så ja hade inge väckarklocka.
Så jag vaknade i Paniik! Hoppa upp ur sängen, borstade tänderna och gjorde en turkdusch, hahahah skulle aldrig hinna annars, sen snodde jag kläder från syrran min och la jag upp håret som en bulle på huvudet.

ååh va ja hatar stress! men de är så min livsstil är, har inte vant mig än. Haha.




hmm,, mmm aaa, Är jättesugen på biopopcorn. Har fan lust o åka till kista och köpa en stor popcorn, älskar att döda dem med salt och leta efter dem allra gulaste popcornen. Ååh va jag älskar POPCORN.



Ska tvinga med mig syrran på bio. Vill se vampyrer suger. tror att den är klockren, eftersom jag äääälskar, då menar jag ÄLSKAR Twilight filmerna.
Hoppas de spelar in en film utan Bella och Jakob och alla andra karaktärer i filmerna. De skulle vara en superbra film om BARA Edward Cullen var med i en film. Har redan en massa scener i jag kommit på som skulle vara med i filmen, typ... Hmm, han kan bara gå runt på en äng, kanske springa om han vill eller bara stå och ge de där mystiska blickarna in i kameran. Sen så kan han mima mitt namn lite då och då. HAHAHHAHA jag tror att de bara är jag som fattar de här. aja.



Nää nu ligger syrran bredvid mig och säger

- BitterFittan: Jag har två nyheter till dig, en som är ganska sådär, inte värsta "Vaah skojjar du?". Den andra är "Driiver hon eller?. Emma gissa va som hänt. Gissa på den här "driver hon" nyheten.

- Emma ser ut som ett frågetecken...

...

Nu har hon berättat. Men tyvärr kan jag inte skriva de här. sorry!

Men jag kan bara säga att jag spyyr på falska människor.



Förlåt att jag är konstig, jag är inte mig själv just nu. Tack för att du orkar med mig. :$


Nää nu ska jag in i duschen och duscha på riktigt den här gången. HAHAHA skojja bara, de ska ja inte alls. orkar inte! HAHAHHAHAHAH. Får vara smutsig idag. skönt att man har vänner som förstår. ;) Man kan inte alltid va på topp. ;)


Emma





Snart äre promenad med Tarisen!


Egentligen orkar jag inte gå ut, men jag måste komma ut å röra på mig. Blir knäppare av att sitta inomhus. De är bara det att de har fått för sig att klippa ALLA jääävla gräsmattor häromkring, så jag kan inte sluta nysa. Men jag måste förbi Ica och hämta mina kläder från NELLY som jag beställde :D Sååå himla glad..

Min älskade Donna ligger här bredvid och sover, hon är verkligen de vackraste jag har! Kan inte förklara min kärlek till henne. Finns faan inga ord för att beskriva vad hon har gett mig under de här 6 åren hon har funnits vid min sida. Hon har ALLTID varit där för mig när jag varit ledsen. Fan va jag älskar att hon inte kan prata, om ändå människor kunde vara som hundar. Bara känslan säger allt! Hon är alltid glad. ALLTID! Min älskade HUND! Kan inte fatta de människor som inte uppskattar sin bästa vän! De som misshandlar sina hundar mm. FYYYYYY! Man borde få livstidsfängelse för sånt! Hur som helst Min BEBIS betyder så otroligt mkt!

Vill verkligen komma till hundhimmelen när jag döör. Måste vara underbart! hihi

Min Donna, undrar vad hon tänker på...



Näää, nu äre promenix som gäller :D

BitterFittan



Myskväll med mina bloggtjejer :)

Nu är jag proppmätt, stuvade makaroner med falukorv. Tro det eller ej men idag vare jag som var kock :) sjukt nöjd. De var super gott!

Samtalsämnet under middagen var det gamla vanliga. OM ER KILLAR! Varför lägger vi ner så himla mkt tid på er?? Varför?? Sjukt synd om oss, vi är hopplösa. Vi hatar er så mkt, men vi kan dessvärre inte vara utan er. Lär vi oss aldrig av våra misstag? NEJ!! ALDRIG!!! Kommer vi oss lära oss någon gång? NEJ!!!





Fofinha ligger och myser med Donna, Emma masserar Taras huvud

Tara
: Nästa kille jag blir tillsammans med ska massera mig varje dag.
Fofinha: Nästa kille jag blir tillsammans med ska vara min man.
Emma: tänker också så, han ska vara min man.
BitterFittan tänker: Hur ska man veta att nästa kille inte är ett rövhål som alla de andra man träffat???
(kan juh inte alltid kontra med negativa saker, så de blir tystnad)

Vi är såå olika, när vi tjejer sitter med varandra pratar vi om framtiden, fina och sööta saker om våra drömmar. Gamla fina minnen om killar vi träffat. (Inte jag då, finns inga såna minnen) hahaha Näää vi pratar bara om er. Får migräään!

Fofinha: Man måste verkligen lita på sin kille.
Ekaren Emma: Man måste verkligen det.
BitterFittan tänker: Hahahhaha lita my ass!

Hata, hata inte, hata, hata inte, hata!!!!! hahhaha Sprängs snart!

Emma: Man måste hitta en kille som inte flirtar med tjejer, han ska inte veta hur man pratar omkull en tjej.
Fofinha: Om han får omkull dig med GAME, så kan han få omkull nästa tjej med game. NEXT! Han är inte ny på marknaden. Han vet vilka knappar han ska trycka på. De vet precis hur de ska vara, skicka ett gulligt sms, vara kall, skicka ett nytt. Fatta hur mkt de han prövat sig fram om vad som funkar.
Tara: Mmm mmmm Mmm. (Hon lyssnar inte, haha hon njuter fortfarande av massagen)

Idag är en underbar kväll. Mina underbara bloggsystrar!

När kärleken blir undantryckt, tar hatet dess plats!



Förstår ni, ni förtjänar bara fötter!!!!!! SMUTS!!!

BitterFittan


RSS 2.0