Starta morgonen med en Smoothie och må bra!

Nu har jag latat mig tillräckligt, fan planen va att jag skulle upp och ta en lång promenad innan jobbet men så vart de inte utan jag låg kvar i sängen och mös med Akilla ;)
Idag börjar jag kl 3, skönt men ändå inte för jag missar hela släkt middagen, som fucking vanligt!! Jobbar varje helg och missar alltid födelsedagar och bokstavligen allt annat.
Har inga planer för idag förutom att när jag kommer hem ikväll efter jobbet så ska jag ta ett skumbad för att vila tankarna.. måste lugna ner mig!
Hur kan en människa fortfarande inte fatta?

Igår tog jag en lång promenad med Bitterfittan, Emma och B, fan va skönt de va och vi ba babblade på om allt, när man är ute och promenerar ska man ha massor att prata om annars blir jag fett uttråkad och vill typ hem snabbt hahaha jag hatar att promenera igentligen för jag tycker att de är så tråkigt men har man som sagt nått att prata om så är de kul..

Sen dumpa vi våra arslen hos mig och kolla på helt sjuka clip på youtube, undra om Systrarna fick mardrömmar, hahahahaha asså jag måste lägga upp en av videorna nåndag haha asså ni kommer antingen bli rädda eller kissa på er.

Sorry nu måste jag verkligen dra innan jag kommer försent ;)



Tara

Kommentarer
Postat av: linda

tack tjejer! men ibland glömmer man bort att man är värd något och då faller man snabbt från toppen till botten! det uppskattas lite girlpower, haha :)

2010-09-10 @ 13:39:16
URL: http://lindaforsman.blogg.se/
Postat av: BitterFittan

Jallah Taris! vi ska åka nu :P hihihi

2010-09-10 @ 13:52:29
URL: http://pmsbrudarna.blogg.se/
Postat av: My

Trevligt!

2010-09-10 @ 15:32:13
URL: http://myafsolhem.blogg.se/
Postat av: My

Haha, naaaw tack :)

2010-09-10 @ 17:36:52
URL: http://myafsolhem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0