Det här tog priset! Skräckfilm!!!!!

Jag trodde att den här kvällen skulle vara lugn å avkopplande, men nejnejnejnej å återigen NEJ!

Vi gick ut för att ta en nattcigg innan vi skulle lägga oss för att sova. Sen började Akilla kolla åt ett håll och hon lät väldigt orolig. Vi trodde såklart att det var ett SPÖKE, men nej de va de inte. Hon drog åt ett håll å vi följde efter, då hörde vi det där ljudet. Tara å BitterFittan stelnade till å Emma började springa å skrek att vi skulle springa efter. Vi började springa in till skogsområdet där vi bor. Ljudet följde efter oss. Vi sprang längre in för att gömma oss. men Ljudet omringade oss. Väldigt aggressivt körande ljud. Vi pratade om flyktvägar Emma ville att vi skulle gömma oss i skogen, men nej de skulle vara för riskabelt. Vi väntade tills ljudet slutade låta å började gå mot Emma för att lämna av henne. Emma l'ämnade oss och sprang hysterisk till källaringången. Tara å BitterFittan står kvar helt skräckslagna och stirrar på varandra. Våra tankar gick i 780km/h. Sedan tog vi upp mobilen. Vi rör oss mot mittgården. Där vi plötsligt hör de där ljudet igen.

Polisen sitter i tel då Tara plötsligt skriiiker.

TaraBitterfittan ducka!!!!!!!!!!
BitterFittan: Tara spriiiiiiing!!!!!!!!
BitterFittan kollade på en skräckslagen Tara och sitter i buskarna med Akilla intill henne.
BitterFittan skriker igen: Taraa Spriiiing!
Polisen: HAAAAAALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!! SVARA FÖR FAAAAN!!!! VAAAAD HÄÄÄNDER?????
Stackars, polisen sket på sig mer än oss.

Vi började springa fort som fan, det kändes som att händelsen var tagen ur en skräckfilm.

Vi gömde oss hemma hos BitterFittan, släckte ner belysningen och tog fram batongen, Tara trodde att jag skulle ta fram en sopkvast hahah :)
Vi springer in i Bitterfittans sovrum, då ser vi plötsligt hur en bil står rakt framför fönstret med helljus. vi kollade genom persiennerna och blir bländade av de starka ljuset. Emma finns då på tel och håller utkik från balkongen och berättar vad som händer.
Polisen kom på 4 minuter. Han var underbar!!! Han följde oss hem, äntligen "trygga". Nu sitter vi här å skrattar av nervositet. Hahahha Shiiit vilken natt!




Nattinatti!!!

TaraBitterFittan ♥Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0