Han åt upp sin cellkamrat

Rånaren Nicolas Cocaign tröttnade på att hans cellkamrat orsakade stopp i toaletten och dödade honom med en sax. Sen skar Nicolas ut hjärtat på den mördade mannen och åt upp hans lunga.

Fransmannen Cocaign åtalas nu för det bestialiska mordet som ägde rum i ett häkte i Rouen 2007, där Cocaign satt häktad misstänkt för rån.
När rättegången inleddes berättade han för domstolen hur han och medfången bråkat om de ständiga stoppen i cellens toalett.  Cocaign säger att han konfronterade den andre och då fick en ”snuskig blick som var väldig aggressiv.” De båda började slåss, och det slutade med att Cocaign stack cellkamraten med en sax och kvävde honom med en sopsäck.
Tvåbarnspappan Cocaign beslutade sig sedan för att han ville få tag i den andres själ. Därför skar han upp offrets bröstkorg, bröt av ett revben och slet ut ena lungan. Egentligen ville han ha ut hjärtat, men tog fel organ. Stekte lungan, Efter ett första smakprov tog han med sig lungan till en liten spis som fångarna fick använda. Där stekte han den med olivolja, lök, salt och peppar, skriver Daily Mail.
Hela den barbariska galenskapen bevittnades av en tredje fånge som ursprungligen försökt gå emellan i bråket. Han traumatiserades svårt av det han sett och begick senare självmord.

Cocaigns advokat Fabien Pacchiottino förklarade för rätten att hans klient haft en svår barndom och hörde hemma på en psykiatrisk klinik snarare än ett fängelse.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Va skrämmande.

2010-08-30 @ 00:37:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0