Prinsessan och grodan

Jag tror jag är kär, ilskan jag hade i mig försvann för en stund men hatet mot Idioten blev större och större, skönt!
Jag vill åxå hitta min prins, så underbar film.
Fällde några tårar med de va bara lyckotårar =)

En dag hittar vi alla våran prins men vi måste gå igenom mörka skogar och besegra alla fällor tills vi kommer dit ;)

Man kommer att bli sårad gång på gång tills dess, men den lycko dagen är snart här =)





Tara

What would you do without me?

Åååå vakna upp imorse och då höll BitterFittan på att diska högen av disk som fanns i mitt kök, Tack så mycket underbara du!

Sen åt vi en god frukost med Jordgubbs Smoothie såklart och rostade mackor.
Vi tänkte först ta en promenad mot Jakan men åkte och storhandlade istället för de va viktigare egentligen.
Nu har jag stoooooooor handlat och nu är inte min kyl/frys tom längre haha :p

Köpte lite leksaker till Akilla åxå.
Nu skulle BitterFittan köpa mat till söta Emma som jobbar i kiosken och är vrålhungrig, och hämta bästa Fofinha från jobbet.

Jag är så himla trött och seg måste upp och ställa allt i kylen/frysen, fyfan va jag hatar de men de är ändå kul på sätt och vis =)



Tara


Upp och hoppa!

Fyy,, ja vart väckt av hemligt nummer, så hann jag inte ens svara.. Sååå irriterande! Aja de är nog lika bra att gå upp nu. Frukost mums! :D Vilken jäävla kväll det var igår, däckade hemma hos Tara, och nu vaknar jag upp här :) Hon och Akilla sover fortfarande. Det är nog dags att väcka dem snart. Sötisar!

Ska städa lite innan jag väcker henne, sjukt jobbigt att vakna i oreda :P

Puuss på er ALLA ♥BitterFittan


La despedida


Fortsättning på våran kväll








Nu har Akilla lekt av sig ordentligt, hon är tonår nu och har flippat ur totalt, jobbigt att vara  tonårs mamma, fyfaaan!!!

Vi sitter och pratar om hår, drömmer bort oss i kärlekens värld, hahahahhaha imorn när vi vaknar och läser detta så kommer vi att skämmas som fan, Emma säger " neej men vi har ju inte skrivit nått pinsamt" men jag förstår bara mig själv och jag tror ni åxå gör de :P

Ajjaaa nu räcker de, dröm sött!!!

♥Tara


Lo que paso, paso! (Det som hände, hände)



BitterFittans favorit låt, kvällens låt för henne, jag är så full att jag inte kan skriva knappt..
15 pers dissade oss för att dom ska upp och jobba tidigt, men men vi 3 har lika kul tillsammans, nu har vi druckit 3 drinkar var och är helt lulliga.. vem vill komma? hahahahahahaha

Kvällens bilder;















Nu dissar vi bloggen stenhårt för en cigg

Hejdå


Turkisk musik <3

Hemma från en lååång promenad med min lilla familj, Donna och pappan BitterFittan HAHA. ♥

De va supermysigt, haha mitt hår e nu krulligt och mina skor leriga. mmm love it! :D  Haha


Guuu va jag älskar turkisk musik. helt underbart! saknar de som faan, jag sov alltid till turkisk "mtv" där borta. BitterFittan vart helt galen på mig. hahaha bara vi var på hotellet så satte ja på min turkiska kanal. :D


Ska dela med mig av en låt vi hörde i Turkiet. Har spelat den hela dagen. Heelt kär. Jag ska lära mig texten så att jag kan sjunga med. hahahah.
Undra va de säger. de sjunger lite på spanska, hmm kan ju fråga Tara senare ikväll.
Höj volymen och upp och dansa. lovar er att ni kommer få en kick av låten. eller så e de bara jag som älskar den. hahaha








Ååh vill tillbax till Turkiet när jag hör den här låten. BLIR KNÄPP! :(

Bjussar på lite bilder från vår resa.















Älskar dig SYSTERN MIN!

 

Emma


-Friends Will Never Change-

Your 
real 
friends 
wont 
do 
you 
wrong
Real
 friend 
don’t 
change




Tara


Skor från Nelly <3

London Rare SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COMMarble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COMMarble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COMMarble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COMFuture SEK 599, Timeless - NELLY.COMFlog SEK 599, Timeless - NELLY.COM

Alla är från Nelly, in och kolla för de finns massssor med fiin fiiina och BILLIGA
Tryck på länken nedan så kommer du direkt in.

Tara



Nån som är villig att ge mig massage?

Shiiiit, jag vaknade runt elva och skulle ta en promenad lite efter de men de började att regna så jag väntade lite,väntandet ledde till sömn.
Fick helt plötsligt ont i kroppen, jag förstår inte va de kan vara att jag får ont så ofta, så jag la mig igen i sängen tills kvart i fem typ.

BitterFittan ringde och sa att de skulle bli fest ikväll, så ikväll is the night vi ska festa loss!!

Här är en gammal goding;



Sen är jag lite arg på Fofinha The One som inte skriver nått, hon är otrogen mot oss =(

:P

Så nu ska jag dra upp min feta arsle och ta min jävla promend som jag tjatat om hahaha..
Så jag hinner fixa mig inför ikväll, Vi kommer att vara ungefär 18 pers hemma hos Emma, för hos mig går de ju inte att vara i lugn och ro utan att nån Terrorist ska förstöra de.

Tara

FÖRLÅÅÅT ÄLSKLINGAR!!

Jag vet att ni har saknat mig, och det är förståeligt =)=).. Jag är tillbaka efter ett underbaaaart bröllop i lördags .. Min Denize å Keko var så fina att ja grät.. Hela bröllops cermonin + efter festen var helt otrolig.. Jag ska lägga upp lite bilder här så får ni seeeee =)... Nu har jag precis jobbat klart, skönt måndag e över, ser fram emot tisdag .. Nu ska jag BitterFittan plocka upp mig så ska vi åka och sola =) Puss älsklingar

Alla vännerna





♥Fofinha

Tre små apor hoppade i sängen :)

Kom precis till min sista destination för idag, Viksjö!

Köpte lite vitt vin precis som jag och ? ska dela på ikväll. Fett synd! hahaha
Nää men idag har jag verkligen gjort allt möjligt, ringt och pratat lite med mitt jobb. Sedan har jag varit på Kungliga tennishallen, sen drog jag till min mamma en snabbis å hämtade en grej. Sen iväg till Huddinge å nu har jag äntligen fått allt överstökat, usch på alla sura bilister (inklusive mig), stressade människor som går in i en.. Näää guud så skönt att vara på hemmaplan! Gillar inte Stan.

Emma tycker att vår blogg har blivit för deprimerande så hon sa åt mig att försöka skriva lite glada saker, så jag ska anstränga mig. Hahahaha Sen tyckte hon att jag skriver för långa inlägg. De tänker jag däremot inte ändra på. Jag skriver så mkt jag vill :P


Ska ringa Tara å se om hon är sugen på att dela den här med mig. Hoppas hoppas hoppas!




♥BitterFittan







Är det så här när man är kär när man är liten, hur blir det då när man blir kär när man blir stor

Gu va jag älskar äldre trevliga, alerta gubbar. De är sååå söta.

Snackade precis med en som började prata med mig om rökning, sen när han drog så sa han thats life, så gick de förbi en annan gubbe i 70års åldern och fråga gubbe nr 1. Va sa du för nått, så svarade han att han sa nått på engelska.
Så gubbe nr 2 la också en kommentar på engelska för att typ "skryta": Jag kan också engelska.
Så jag kommenterade de. Oj va alla pratar engelska idag. haha

Dåå börja han förklara om en tjej som han var tillsammans med för måånga år sedan, som var från USA, hon var de vackraste han någonsin sett.
När han pratade om henne glittrade hans ögon. Han visade hur långt hennes hår var med handen (till rumpan). Han sa att de va jobbigt o gå med henne till och med för alla grabbar dreglade efter henne. hahahha
Såå underbar. Han avslutade sitt samtal me mig o sa att han inte gifte sig med henne för att han inte kunde de just då. Så hon flyttade tillbax till USA. stackaren! :( Så han sa några visa ord till mig... "Tänk va man e dum när man e ung, inte visste jag att jag skulle tänka på henne i så många år".


Men de är inte så lätt när man e ung...




ÅÅÅååh! Vill inte bli gammal! :S








Emma


Energitjuv!

Kom precis hem, var hos Tara en stund. Skönt att umgås med henne. :D

Känner mig lite som en energitjuv nu på senaste tiden. Tar mer än vad jag ger, pratar för mkt om mig själv å dålig på att lyssna på andra. Grejen är att jag verkligen lyssnar på folk som pratar med mig, men jag svarar i mina tankar. Lite konstigt, men jag tror att jag svarar fast jag gör det i mina tankar. Emma brukar alltid bli sur på mig pga det. Hon tror att jag inte vill höra, eller att jag är helt ointresserad av vad hon pratar om. haha Sötnos :) Tänker bara en massa nu för tiden. Lite för mkt.  

Idag var jag hos min underbara mamma och åt good mat och käkade en massa honungsmelon.

Jag ber verkligen till Gud att det jag håller på med nu ska gå igenom, annars vet jag inte vad jag ska göra. Kommer flyy landet!


Vill klättra upp i ett träd och bara sitta på en gren och rensa tankarna. Skulle verkligen göra det just nu, om det inte vore för insekterna och att klockan är tio över 2 hahaha, fan va rädd jag skulle bli om jag skulle vara ute och kollade upp i ett träd å sen få syn på en tjej med svart hår sitta i ett träd helt ensam. Hahahaha, skulle nog ringa psyket! :) Nää för mkt onödigt skitsnack från min sida!

Du får inte tysta mig med pussar. :P





Den som förbjuder kärleken lockar fram den.

♥BitterFittan



Han åt upp sin cellkamrat

Rånaren Nicolas Cocaign tröttnade på att hans cellkamrat orsakade stopp i toaletten och dödade honom med en sax. Sen skar Nicolas ut hjärtat på den mördade mannen och åt upp hans lunga.

Fransmannen Cocaign åtalas nu för det bestialiska mordet som ägde rum i ett häkte i Rouen 2007, där Cocaign satt häktad misstänkt för rån.
När rättegången inleddes berättade han för domstolen hur han och medfången bråkat om de ständiga stoppen i cellens toalett.  Cocaign säger att han konfronterade den andre och då fick en ”snuskig blick som var väldig aggressiv.” De båda började slåss, och det slutade med att Cocaign stack cellkamraten med en sax och kvävde honom med en sopsäck.
Tvåbarnspappan Cocaign beslutade sig sedan för att han ville få tag i den andres själ. Därför skar han upp offrets bröstkorg, bröt av ett revben och slet ut ena lungan. Egentligen ville han ha ut hjärtat, men tog fel organ. Stekte lungan, Efter ett första smakprov tog han med sig lungan till en liten spis som fångarna fick använda. Där stekte han den med olivolja, lök, salt och peppar, skriver Daily Mail.
Hela den barbariska galenskapen bevittnades av en tredje fånge som ursprungligen försökt gå emellan i bråket. Han traumatiserades svårt av det han sett och begick senare självmord.

Cocaigns advokat Fabien Pacchiottino förklarade för rätten att hans klient haft en svår barndom och hörde hemma på en psykiatrisk klinik snarare än ett fängelse.


Att komma bort lite gör så mycket

Idag när jag kom hem så sprack jag, behöver inte skriva de här utan man kan ju såklart läsa om mitt privatliv på min egen blogg :P
Vill jag flytta nu när jag såg världens sötaste/snyggaste kille som bor mittemot mig?
Jag drog på mig ett par rosa strumpor med hjärtor på och mina låga skor, såg hur fult ut som helst med mina svarta tights och vita Adidas tröja med regnbågs färger på, fyfaaan min toffs va helt ruffsig och min maskara hade runnit av all gråt, men aja.
Träffade på min granne så vi tog en runda runt dagiset med hundarna (3st) så hade jag sett honom åxå gå ut från hans port med sin hund.. vid dagiset såg vi honom och Bettsy (grannens hund) sprang mot hans, Medina och Akilla försökte åxå komma fram och när jag inte har några krafter i mig så glider jag bara fram, han kollar och jag kollar ner för de va skit pinsamt för hur jag såg ut, han måste trott att jag va nån arbetslös piller beroende deprimerad knarkar brud som lever i nån sophög med min Pitbull, men aja vem bryr sig igentligen för från och med nu ska jag fixa mig från topp till tå varje gång jag ska ut och rasta Akilla, haha skoja :P så fråga han hur gammal Akilla va och om jag brukar gå ut med henne där... hmm ;)
Han va skiiiit fin, typ mulatt men inte säker på om han va de ändå.. ? aja men han såg ut som en snäll mulatt hahahha

Samar och Lollo drog för ett tag och BitterFittan kom  med god hemlagad mat och de behövdes verkligen..
Nu ligger vi på soffan och chiiiiiillar.. så mysigt vi har de med massa tända ljus och CSI MIAMI Mitt favorit program, jag tröttnar aldrig.

Hahah vissa underhåller sig med att måla naglarna på sin katt :P






Våran låt

Tara

Hahahahahahahhahaha!

Jaaaag dööör ni måste kolla hahahahah

Rösta på Sverigedemokraterna! hahahaha

Hur får man ha en sån valfilm!? Helt stört! Näää Tack Isak för att du länkade mig den filmen.

♥BitterFittan

Toarullen var min sovkamrat inatt. Aaaaptcho*

Godmorgon på er!
Fyyfaaan va jag mår bajs idag. Min näsa är täppt, mina ögon är jääättesvullna, Min hals gör ont och jag hostar, nyser och har ont i kroppen. Aaa jag har blivit ännu sjukare efter igår. då jag bytte ut Alvedon mot vodka. Haha och de funkade bra, jävligt bra,,,, DÅ!
Nu ligger jag här i sägen heelt förstörd. Host host* men de va värt de.
Gu va skoj vi hade de här, tyvärr så vann jag inga priser. :( haha men ja fick alla pennor Linda lämnade kvar från tipsrundan. Tack lindis! Nu blir mina lärare glada. Haha ((:



idag är vi bortbjudna hem till min älskade mami. Ska bli skoj. bara jag orkar hoppa in i duschen. Haha mitt hår behöver de. Haha. Nää orkar inte ens hålla upp mobilen längre så jag säger hejdå från mig och till er alla som också blivit sjuka (de är ganska många nu) krya på er. O va starka, vi klarar de här tillsammans.
Hahaha :P Juste Tara jag flyttar med dig! Så vänta på mig. Och sandra ska vi dra näst nästa helg eller, alltså då du är ledig? Får paaaniiik här i sverige. Kom o ta mig långt härifrån, klapp klapp* långt härifrån. *sjunger* tihi.

//Emma

Nån som vill hyra min fina lägenhet ???

♥Nää nu har jag bestämt mig att så fort jag hyr ut lägenheten så drar jag till Spanien i några månader och kopplar av istället.


BENIDORM

Jag har inget att göra här för så som de ser ut kommer jag nog ta livet av mig om jag fortsätter vara kvar här, jag känner att de räcker nu med alla problem, räcker med stalkers som inte låter mig leva ifred.

Hur fixar man hundpass?? Nån som vet?
Min mamma sa att de va 40 grader nu och jag känner att jag behöver vara med henne igen och skapa ett band som sprack för länge sen.
Mina kompisar är underbara jag älskar er!
Träffa precis på Arre på tåget :D hennes bror ska förlova sig och dom ska ha en liten familje fest, va kuuul, vem vill inte gifta sig med en advokat haha.

Idag jobbar jag med Emad och hans käft går alltid i 100 så tiden brukar gå snabbare de är vad jag behöver idag, tiden måste flyga förbi. Han gör alltid så goda sallader oxå mmmm ska säga till honom att göra en räk sallad med massa röd lök och burgul.
Så gott folk om ni känner nån som vill hyra min lägenhet helt ny möblerat hör av er!!!!!!!!!!!!!!!!!

♥ TARA

De säger alltid att den rätta personen dyker upp så småningom. Min måste ha blivit överkörd av en lastbil! :D

Kom precis hem efter en promenad med Donna, var på en helt sjukt lyckad födelsedagsfest. Temat var som Tara nämnde tidigare Sexigt! Alla var verkligen så sexiga. Efter att några åkte hem, började Janni, Riina, Emma och Linda dansa depke, de var sjukt kul att se på. Jag å Sofia var sjukt snurriga av att de dansade runt och runt i en sån liten ring hahha. Ilnaz tog med sig en polare som jag jag verkligen såg upp till. Hans närvaro fick mig att dricka med måtta. Han var ganska tystlåten men bestämd. Ilnaz som hade spytt dagen innan å hela morgonen behövde verkligen honom. Jag tror att jag också ska skaffa mig en sån vän.
Jag hoppas verkligen att Ilnaz ska fortsätta ta med sig Måtta till fester :)

Vill verkligen lägga upp bilder men tyvärr är de flesta för nakna. Sorry, ni får använda fantasin istället ;)

Emma har verkligen smittat mig, har också fått en klump i magen, den gör mig illamående och arg!

Ska kolla en resa till London, vart sugen på att resa dit efter att jag hörde att Soulmas skulle dit! Vill bara bort en weekend, skulle vara så skönt att slippa se samma gamla ansikten. Åka dit och shoppa inför hösten. vill åka nu nu nu.
Vill inte vara kvar här. Snart lämnar jag i alla fall Järfälla ska bli så skönt att kunna ta sig hem utan att behöva åka förbi massa saker som ger en minnen av saker och ting. Det är ganska jobbigt att åka förbi rondellen vid Stäket McDonalds, där splittrade jag tre ekorrsyskon. =( Eller bara åka förbi Shurgard vid Statoilmacken. Allt kommer vara så mkt skönare känner jag. Visst kan jag inte ringa över någon snabbt om de skulle vara någon spindel eller tvestjärt i lägenheten. Men ett upp och nervänt glas fungerar fortfarande ganska bra.

Nää nu har min älskling börjat snarka, så de är dags för mig att sova, fast jag är hur pigg som hest.



Massa underbara SEXIGA pussar från ♥BitterFittan


Sexiga tjejer och MAMMOR !!!

Hahaha yes ni hörde rätt, lämnade precis en "porr" fest med bara sexiga tjejer och mammor, eeehm nu låter de lite fel men de va Lindas 25 års fest och temat var sexig, jag följde inte temat dårå för de va inte min dag idag, de va de verkligen inte.. men men alla va super snygga super sexiga, säger bara såhär KILLAR ni missade nått stort ;)
Men jag och BitterFittan har lite sexiga planer inför nyår ;)

Ja temat va såhär,

.


Lägg din hand på mitt hjärta, kom känn hur det brinner

Vilken spännande natt jag hade igår, hade precis kommit hem och satt min i sägen för att blogga, mamma ringer mig och kollar hur jag mår å så, då ringer I på andra linjen. I frågade mig om jag kunde följa med henne till hennes kusin pga en sak som jag inte tänker skriva ut här. Så jag tar en snabb promenix med Donna för att sen åka å plocka upp I.
När vi kommer dit möts vi av hennes två kusiner. Supersöööta! :) Jag och I gamade ordentligt, fanns massa gott att äta ;) I var redan full påväg dit, med det hejdade henne inte för att fortsätt att dricka! Jag driver inte Vodka å tre droppar energidtyck, inte konstigt att natten slutade som den gjorde. Vi tog me oss I's kussar och körde den ena hem till I's mamma, sen drog vi till stan för att hämta min käre bror, Isak. När vi är framme i Odenplan där han väntade, fick I för sig att gå ut å spy. Aaaa vi stannade upp minst 5 ggr på vägen hem.
Tycker också synd om bilägaren till den silvriga bilen som vart helt nerspydd. Bra jobbat I. Nää men de var såå himla synd om henne. Hon hade tårar i ögonen varje gång hon hade varit ute och Försökt spy. "Ska aldrig mer dricka" Upprepade hon. Konstgt nog ringde hon mig precis nyss, och bad om ursäkt! Hahahah Sötnos! Och sa att idag ska jag dricka med måtta! Tjejen ligger fortfarande och spyyr hemma haha å tänker på att dricka med måtta senare ikväll! You go girl! hahhahah PUSS!



Nej, inget smärtar en hjärtlös man!!!
Varför hör du av dig?? Jag kan inte förstå det??
Räcker inte de, de som du har gjort. "kom och vinka från balkongen". Helt seriöst, tror du att jag vill vinka till någon som dig? hur kan man skicka ett sånt sms? Kanske brist på ord, men spar på dina ord, vill inte höra från dig något mer. Det räcker! Tror du att jag bara bara glömmer människor som varit Elaka mot mig?? Jag kanske har förlåtit, för att lätta på mitt hjärta, men att allt ska vara som vanligt, det kan du glömma!
Kände på långa vägar...
Sjukt att jag ska behöva känna obehag av att gå hem till min syster! Har tyvärr bildat sånt stort hat. Vill verkligen att de ska försvinna. Är inte i dans med mig själv just nu =(

Min tankar har tröttnat på att mala, mina händer har tröttnat på att be
Min fötter har tröttnat på att vandra, Mina ögon har tröttnat på att se
Jag har snubblat, fallit, rest mig ur gruset
Men allt det där är över nu, för sen jag tog mig loss
Så vill jag inget veta, jag vill bara vara.

Trött på egotrippade människor!



♥BitterFittan








Hon har gjort sig fri.

Nu är jag hemma :)

Jag och Tara gick runt i Ikea och shoppade lite till hemmet och åt en liten sen luch. Sjukt billigt, 16 kr för köttbullar med potatismos. Mums!
Sen drog ja förbi djurbutiken och köpte lite mat till min älskade Donna.

Påväg till Ikea lyssnade jag och Tara på en låt som jag spelade. Läskigt nog passade den verkligen in på Tara å Herr.D. , precis , hans namn är inte ens värd en tjock text för att synas här i bloggen. :) Nää men den passade så himla bra.
Hon behöver inte dig mer, hon har mig ;) hihi

Hon är inte nåt man får,
hon är nån man ska förtjäna
Du höll henne aldrig högt,
du låg aldrig nere på knäna
Hon är inte nåt man har,
inget att förfoga över
Du sa att hon var så svår,
men klagar för att det är över

Löftet hon gav var aldrig att vara i ditt våld,
att stå under din kontroll
Löftet hon gav rörde något annat,
men jag antar att det inte längre
spelar någon roll
För hon kommer aldrig mera hit
Jag ska försvara henne om jag kan
För hon förtjänar hela himmelen
Och en mycket bättre man

Du sa att du är beredd,
att va storsint, att förlåta
Vad svarar man på sånt,
ska man skratta, ska man gråta
Du som gjort henne så illa,
ska du kalla henne brottslig nu?
Om hon någonsin ska förlåta,
är det hon, inte du

Löftet hon gav, var aldrig att följa dina nycker
Att ingå i ditt spel
Löftet hon gav rörde något annat,
så nu kan hon inte klandras
så nu kan hon inte klandras Hon gör inte något fel
För hon kommer aldrig mera hit
Jag ska försvara henne om jag kan
För hon förtjänar hela himmelen
Och en mycket bättre man

Du sa att hon var så svår,
rent omöjlig att förstå
Det kan nog tänkas du har rätt,
mellan er två var det så
Men nu vill du åberopa brott
Och nu säjer du i raseri,
att den förräderskan har gått
Jag säjer hon har gjort sig fri
Hon har gjort sig fri


Lääskigt passande låt! Ni som hänger med i svängarna kommer fatta, ni andra kan juh försöka förstå.

♥BitterFittan


Bang my head baby

Hey jag ska börja 11 istället för 9 så skööönt!
Idag va jag och BitterFittanIkea och köpte lite grejer, köpte Linda's present åxå =)
Sen käka vi en sup billig lunch där, helt sjukt 16 kr hahahaa

Jag rog en promenix på morgonen och passade på att hämta ett paket som jag hade beställt på BANGERHEAD för ett tag sen men jag har varit lat att gå ända upp till Kopparvägen för att hämta de.
Dom har sjukt bra priser för hårvård så jag tycker att alla ska passa på att beställa därifrån.

Klicka på länken och kika runt =)





Jag fick en Cosmopolitan på köpet, heey varför inte ;)

REDKEN Real Control Overnight Treat lyxig nattbehandling som omedelbart tränger in i håret och reparerar behandlat och skadat hår under sömnen. Resultatet är mjukt, glänsande och lätthanterligt hår. Särskilt anpassad vård för håret under nattsömnen då håret absorberar näringsämnena mer effektivt under natten.

Matrix red conditioner Vårdande balsam för färgat rött hår. Innehåller stärkande proteiner som förebygger slitage. Återuppbygger och stärker håret med en naturlig känsla samtidigt som det får en skinande glans.

Schwarzkopf Essensity Replenishing Balm Intensivt reparerande behandling för skadat eller färgbehandlat hår


♥Tara

Om de vore så lätt som fåglarna

" I always wonder why birds choose to stay in the same place when they can fly anywhere on the Earth. Then I ask myself the same question."

TARA

Pmsbrudar grattar Linda på sin födelsedag!!

Är de en vanlig daaag, är de en vanlig daaag? Nej de är ingen vanlig, för de är Lindas födelsedaag. HURRA HURRA HURRAAAA!! Grattis fina Linda!!!!! kililililiiii. PUSSAAR

Tro det eller ej, men ibland mår man bra av att gråta.

Godmorgon alla glada!
Igår natt va de en Helvetes natt. Kunde inte sluta gråta, usch måde verkligen skit. Söt som min Donnis e. Låg hon bredvid mig och bara stirrade på mig med hennes fina bruna ögon ca 2 cm från mitt ansikte, då och då gav hon mig en försiktig och tröstande puss. Hon gjorde så tills jag grät mig till sömns. Livet är inte lätt ibland. Blää. Så tänker man när man ligger där med svullna ögon och täppt näsa av allt gråtande, imorgon mår jag bättre, visst jag kanske inte gråter, men jag har blivit fucking förskyld. Aaaaah *skriker*. Hoppas BitterFittan vaknar snart så att jag kan fråga henne om min skumma dröm jag drömde idag. Hmm... Vakna iallafall med en dålig magkänsla. ((:
Emma

Fofinha is baaack :)

*Hossst* asså jag håller på att bli dum snart.. jag har varit sjuk i en hel vecka nu,  7 dagar, 168 timmar, 10080 minuter, eeh ah ni fattar moden ( uttalas måwden på engelska dårå).. Hur som helst så jobbade jag faktiskt igår ::::::) min första arbetsdag på en vecka och det kändes woonderbart, träffa mina små bebisar igen ni vet komma in på morgonen äta frukost och fråga lilla mohammed vad han vill äta till frukost, gröt elr smörgås, aah den moden e skön..

Gick hem vid 4 åkte och solade inför the big day yah imorgon ere bröllop!! Jag är fett hypad :D .. Nu sitter jag vaken kl 9 och äter min gröt med hallonsylt, its the shiet.. och jag har sjukt mkt att göra fast min kropp har noll energi och så känns det som att någon slagit mig gul och blå, but u gotta do what u gotta doo....

Solen skiner iaf, så snart jag ska ta min sjuka kropp ner till centrum och handla mat.. Först vill jag dela med av en av mina favorit låtar som alltid gör mig glad föressten SPOTIFY IS THE SHIET , seriööööst vad skulle jag göra utan den.. å ni alla som har min kod , som alltid ska lyssna samtidigt som mig så MIN spoitfy stängs av.. ja har bytt kood ::::) suckeeeeers muuahhaha..  

Här kommer låten jag pumpar varje morgon, enjoooy... :)



Fofinha

Bästa vaccinet!

Hem ljuva hem!
Nu ligger jag här i min underbara iskalla säng, egentligen ska jag vara på jobbet nu, men så äre inte inatt. Hemmahemmahemma ♥

Nu tänkte jag rensa tankarna innan jag lägger mig, så slipper jag vrida på mig miljoner gånger.

Hur mycket skit klarar en människa av att ta? Tänker på de där människorna som aldrig har några bekymmer, visst de kanske är ledsna till och från men de har aldrig gått igenom någon traumatisk kris, fan va skönt de måste vara, de är säkert blåögda. De tror att alla vill deras bästa. Hahaha Antingen så är de för korkade för att inse att människor är onda, eller så har de haft en sån jääävla tur!
Ibland känns det ganska skönt att saker och ting händer när man är ung, för sen när man blir äldre så ska det vända. Men tänk om det aldrig blir bra. Jag tänker också på hur mycket man ska klara av innan psyket tar farväl. Hmm..


Karma! Goda gärningar!

Varför är killar så falska?
När jag var yngre och hade tjafs med mina tjejkompisar, ville jag alltid byta. Ville vara kille. Men nu när jag är äldre och har umgåtts med killar ett ganska bra tag, tackar jag Gud för att jag är tjej. Tacktacktacktack å tack igen. Snackar så jäävla mkt skit! Jag har så jäävla mkt på er, såå mkt. Ni är svaga och fega att ni hellre har en massa falska vänner kring er, än att stå ensamma! Hur kan man välja att umgås med en vän som man ogillar?
Till alla förortskillar Grattis ni har hittat varandra. Fyyyy.... Jag förstår inte att man kan sitta bredvid en så kallad vän och prata i telefon och säga att personen bredvid bjöd in sig själv och berätta om hur mycket man inte tycker om personen osv.  Jag fattar inte att man sen kan umgås. Men ni har funnit varandra, inte bara ni två utan ALLA! En hel jäävla faslk flock!
Alla är inte så, så ni som är bra Grattis och håll er på avstånd. Det där beteendet smittas.


Du tror du kom undan, du tror du är frikänd, men dra inga slutsatser så fort!




Jag vet att ni älskar de låtar jag lägger upp. Njut!



En till grej. Vill vara svensk, vet inte varför men de verkar ha mycket mindre huvudvärk.

♥BitterFittan

Pmsbrudar anropar FoFinha!!!!

FoFinha vart har du tagit vägen, bloggen saknar dig.

♥♥♥


Svarta fjärilar i magen.

Hallojs bloggsan! :P

Sitter nu hemma hos Tara framför en data, ååh så skönt de e o ha en data framför mig och inte en mobil med miniskärm. nää måste ta tag i mina problem o ringa till jävla Dell så att de kan hjälpa mig atrt göra min data frisk igen.

Idag hakade jag på S efter skolan som skulle på en visning, sedan drog vi på bio, karate kid. Den var faktiskt bra. han e såå söt den där lilla ungen som är med i filmen, en sån där cool liten grabb som kan få va hanvill med sin charm. haha Sen drog jag hem o tog en låång promenix med Tara, Akilla och Donnisen. De va skönt som faan om man bortser från alla äckliga sniglar på marken. blää! sen tog vi ett kvällsmål på max. Åt kanske lite fööör mycket. haha men gott va de.

haha, nu sitter Akilla här bredvid mig och pussar min arm, min kind och min mun, så himla underbar. Älskar djur och speciellt hundar.
När vi promenerade idag snacka jag och Tara om hur nära man kommer sin hund, att det är som ens egna barn. Och hur viktigt det är att killen man träffar kommer bra överrens med henne. Det är som om en ensamstående mamma skulle träffa en kille och hennes kille inte skulle gå ihop med hennes barn. Det är inte så att mamman kastar ut eller stänger in sitt barn i ett rum när killen hon träffar kommer på besök. Nej hon ber killen däremot sticka och älska sitt barn ännu mer. Så skulle iallafall normala föräldrar göra.
Det är de som är nästan de viktigaste hos en kille att dom är djurvänner. En person som är djurvän är en godhjärtad människa har jg kommit fram till.

Jag tror nån har satt en förbannelse över mig. Vill inte skriva för mycket. Men för varje dag som går bekräftar jag min tanke om att jag har en förbannelse över mig... ORKAR INTE MER! Mår skit... Eller så är de du, jävla PIIIP som förstört för mig!!!! Vet inte va ja ska göra längre. De är som om jag har ätit en svart lerklump, en stor och tung klump. Som fastnat i magen. Jag söker någon som har tålamod och orken att ta ut klumpen ur magen min. Det är ju inte de enklaste. Jag tror jag behöver opereras till och med. Så fram med kvinen och skär i mig. Mohaha. Jag vet, är skitzad *felstavat, i know* Haha 

Nää, nu har Tara diskat klart och vi ska ha lite tjejmys nu med Taras supergoda te i hennes stoooora stooooooora muggar, hahahha helt sjukt. Aldrig sett så stora muggar förut. haha. :D




Lite bilder på mammas prinsessa!






Jag med min vackra AIK t-shirt och min bebis.



Possen och kramen*

Emma





De där var jag då men det här är jag nu!



Tara

Killar gå häng er jag ska börja träffa tjejer istället!

Ligger i min säng med täcket, öppnat fönstret för att de ska kännas extra skönare att ligga under täcket.
Nu känns de bättre i magen, blodet har börjat droppa :) en liten sömn sen är jag på topp igen.

Vet ni killar hur mycket ni äcklar mig? ni är vidriga jag ser inte en enda kille ute på stan som är snygg eller ens värda att titta på, vafan tror ni att ni är?
Vi kvinnor har makten vi kan få exakt vad vi vill!


Efter att man gått igenom ett helvete med någon så blir man sjukt äcklad av alla, man tror att alla killar är likadana, vilket ja tycker att ni är men många tjejer försvarar er ska ni åxå veta, jag tycker att dom är dumma för jag lovar att de spelar absolut ingen roll om hur underbar kille man träffar, det kan ta 10 år och då kan han visa sina äckliga sidor.

Tro inte för mycket på saker, va inte dumma tjejer!

Jag va den som trodde att jag hade världens underbaraste kille, han va underbar vår kärlek till varandra va extrem, vi äääääälskade varandra, påminde varandra varje jävla dag om hur mycket vi betydde för varandra,  Han gjorde bokstavligen allt för mig, va med mig hela tiden, lät inte mig må dåligt en enda sekund, varje gång jag såg honom så dunkade hjärtat trots att de hade gått några år. Han kunde skicka tio sms om dagen om vad jag betydde för honom.. TILLS EN DAG DÅ ALLT VÄNDE.
Han vart otrogen JA JAG KALLAR DE FÖR OTROGEN FÖR JAG VA DIN OCH DU VA MIN, och han råka göra en annan brud på smällen. Jaaahhhh!!

Så säg mig VAD FAN ÄR KÄRLEK IGENTLIGEN?

Varje gång en kille pratar med mig så blir jag bara illamående och vill spy på deras ansikte.
Jag bestämde mig för några månader sen att behandla vartenda jävel som skit och jag kan säga såhär, ATT JAG NJUTER AV DET :) känns skönt att trampa på killar så skönt som ni känner, så skönt känns de för oss att trampa på er.

Ibland tänker jag på att de va KARMA att jag fick tillbaka det på de här sättet, för i mina unga dgar så va de jag som spelade spelet och när jag träffade den här människan så visste jag inte om jag kunde hålla mig men en vän sa till mig en gång att när man älskar en människa så mycket så kan man inte spela med den människan och hon hade rätt, men jag fick tillbaka det istället av den killen jag dog för , för jag spelade fula spel med andra killar innan.

JAG TROR PÅ KARMA!





Borde gått när jag kände att hjärtat tog stryk!

Ni måste verkligen se det här klippet hahaha Fyyy va pinsamt!



Brrrrrr......

Upp och hoppa, kanske börjar tidigare idag, då får jag juh gå hem tidigare. Nu är det juu är helg å så, då skulle det vara skönt att kunna ställa om :) Väntaar på att de ska ringa tillbaks :D

Just nu kan jag inte känna av mina fötter, som två isblock fyyy va jag fryyser, det måste vara 14grader här i mitt sovrum :( Men jag måste ta mig upp ur sägen nu, har legat här i mer än en halvtimma.
Lallade lite på youtube och hittade en låt som jag bara älskar. Den är så sann! Jag tror att många kommer att känna med den, sjukt deprimerande också. Men sån musik gillar jag :)





Tara lyssna på den! Får verkligen ont i hjärtat. :'(

BitterFittan




Jag behöver min skönhetssömn.

Godmorgon godmorgon gladisar!!
Gissa hur länge jag har sovit. Haha i sesådär 10-11 timmar. Och jag brukar vanligtvis bara få sova högst 6 timmar. Så är de när man inte har en fungerande data hemma. Då somnar man på soffan framför fångarna på fortet. Haha Nu sitter jag i sängen och äter min tallrik med joghurt och havregryn blandat me socker. Supergott! Allt just nu går i slowmotion. För jag börjar om 2 och en halv timme. Suck!
Aja ska äta upp min mat nu och ropa tillbax Donna in till sovrummet. Så vi kan mysa, för mer sömn kommer bara göra mig trött. ((: Puss på er sötnosar!

Emma

BitterFittan har smittat mig med Shopping!

Jag va ute och tog en snabb runda med Akilla medans jag pratade med BitterFittan på telefon, kände hur kallt de va ute, nej asså de va verkligen höst kallt, känns så mysigt på nått sätt.
Vart sugen på varm choklad och massa tända ljus hemma.. från de ena till andra så ville jag komma fram till att jag inte har nån jacka alls, jag menar verkligen de.
Jag gick runt förra vintern med en helt trasig jacka som jag bara kunde knäppa, NOT AGAIN säger jag bara!!!!

BitterFittan ringde mig och sa att hon hade blivit helt besatt av några klänningar hon hade sett på Nelly så jag gick in och kollade, klickade på jackor och då hittade jag två st som jag vill testa hemma, får se sitter dom inte bra så skickas de bara tillbaka, no problem ;)

Gordon Jacket SEK 699, Vero Moda - NELLY.COMValsi Padd Canvas Jacket SEK 599, Only - NELLY.COM

Jag har länge gått runt och tänkt på Vita Converse skor som jag velat ha, jag tycker att dom blir så sjukt snygga när dom är smutsiga och trasiga, hahaha de är ju perfekt för då behöver jag inte slänga dom som jag alltid gör med mina andra skor.. sjuuuuuukt snygggggaaaaa
All Star Canvas Hi SEK 699, Converse - NELLY.COM

Det vart faktist en cool tröja åxå som jag fastna för häromdagen :)

Debbie Sweater SEK 499, Cheap Monday - NELLY.COM


Tara

Heres a little story I gotta tell



Heres a little story I gotta tell
About this boy I know so well
Back in the day he was cool and all
He fell in love I fell in love
I thought he was the one for me
Other boys I could not see
And look what happened to our love
I'm like how could it be?

It shoulda been me and you
It coulda been you and me
But boy you broke my heart
And now I'm standing there

Now all I got are these photographs

Tara


Att ha tråkigt på jobbet resulterar i shopping!



Wendy Dress SEK 379, Jeane Blush - NELLY.COM



Agnes Dress SEK 199, Jeane Blush - NELLY.COM

Chrochet Frill Dress SEK 369, Rare Fashion - NELLY.COM

Nu är jag lyckligast i världen! ♥

NELLY ♥ BitterFittan = SANT

Grrr

Men helt seriöst!
Orka få en uppstötning rakt i mitt ansikte när jag ska visitera dig. Ditt jääävla äckel! Han hade typ ätit Lahm å Ajin, tyyp något som luktar köttfärssvett! Jag dööör! Ryser fortfarande. Tur att jag vart löst från min position :) Sitter nu på jobbet kommer ha en jäävla lång rast nu, så jag inleder raster med att blogga lite, jaa jag vet jag har inget liv, inte ni heller haha ni som läser detta :P

Tara, jag och du ska flyy landet. Bort långt långt från Jakobsberg, till ett hemligt ställe. *drömmer*

Förstår inte hur man kan vara så egotrippad! Till alla er killar som gjort bort er! SKÄMS ni inte att höra av er 4 månader senare?? Och låtsas som ingenting alls. Räcker de inte med den smärtan ni redan gett oss??? Jag blir äcklad av mänskligheten, hur kan man vara så?
Tänk om jag vaknade en dag och hade en fjärrkontroll vid min sida, med en STOR röd knapp. Trycker du på den så kan du radera en människas liv från den här världen! Fem gånger får du trycka på den, sen är den borta. Jag vill haaa! Eller vänta hahaha va gullig jag är, vaddå bara fem gånger, man ska kunna trycka hur många ggr som helst :D Tänk va underbar världen skulle bli. Rensa bort alla idioter!

Tänker på livet och äter min pastasallad. Härligt!

Tänker på dig med, bara lite... ♥





Att slåss med troll och befria prinsessor det är att leva!


BitterFittan


Sunny Day



Tara


Vart är du Bebis?

Jaa nu va de bara jag kvar.
Imorse när jag skulle dra till jobbet så hade Akilla gömt sig för hon kände självklart av att jag skulle lämna henne ensam, gick till sovrummet, de va helt mörkt men sen såg jag ett litet huvud bakom sängen, hahahahahahhaa hon va så söt och smygtittade på mig :P

Fofinha och Samar gick av i sumpan för att sola men jag fortsatte mot stan, på jobbet vart jag bemött av värsta KAOSET! de va fööör mycket folk.. mitt i ruschen kom en SVENSK dam och skulle beställa mat, hon satte sig ner och när jag hade serverat henne frågade jag om det var bra så, och sa vad priset blev för att hon skulle betala men hon glodde bara konstigt på mig, så jag gick mot kassan och skrev ut ett kvitto och la de framför henne men ändå ignonera hon mig medans jag stod där, Jaha skitsamma hon betalar väll efter maten tänkte jag.
Jag hade fullt upp men tittade till henne lite då och då hon satt där och njöt av sin maträtt, kollade lite mystisk på mig då och då... helt plötsligt när människorna börja dra så fråga min chef mig om hon hade betalat?! NEEEEEEEJ hon hade såklart dragit, fyfaaan va lack jag blev jag bad och böna för att bara se hennes fejja igen jävla dam hon såg jävligt rik ut och hur kan en i hennes ålder och stil göra en sån grej, sist men inte minst så hade hon gömt kvittot under hennes tallrik, Hahaha är de så man gör?

Väl hemma decka jag igen för att slippa allt skit som klistras på mig, SÄG MIG EN SAK hur kan en människa inte låta en annan vara ifred? när man ber och bönar att den personen ska dra och inte höra av sig mer, men personen fattar aldrig! VARFÖR?
Jag tänker hela tiden på hur mitt liv kommer att sluta, ska jag behöva få leva såhär varje jävla dag resten av mitt liv, ska man fly? VAD FAN SKA MAN GÖRA.
Skönt att jag har en privat blogg där jag kan skriva mer saker detaljerat och få ut min ilska på, här måste man skärpa sig lite.

Nu ska jag och älskling ta en promenad, måste rensa mina tankar..




♥Tara

Fofinhas specialitet .. Bakning ..

shuuululu.. idag har jag haft fullt upp, vaknade av ett sms av Tara hon skrev och frågade om jag skulle ta tåget den tid vi bestämt, oj flög upp och la en löpning rakt mot tåget.. Tåget var inställt ÅNGEST!  hungrig och trött satt ja själv och väntade tills nästa kom.. åkte och solish sen hem till Samar i Solna och hämtade upp ett par skor till bröllopet på lördag JA du hörde BRÖLLOP! GISSA VEM som ska gifta sig?! .. Hursomhelst, åkte jag hem sen och bakade, här e mitt resultat av min cheescake :).. gooooooooood den blev :) .. Nu ska jag upp till höjden och träffa höjden människor .. puss och nej ni får inte smaka hahahahah BitterFittan, Emma och Tara sluta dregla jag ska baka igen hos tara på söndag kanske? :)


♥Fofinha

Att shoppa gör en lycklig... För stunden...

Hejhej bloggen!
Nu ska vi se hur de går att blogga genom min iPhone. Passar på nu när man ändå sitter i den här jäävla trafiken påväg till solarieöarna. Jag kände att de är dags nu, eftersom min fina solbränna från Turkiet är heelt borta. Hoppas jag blir brun då. ((:
Jag är så glaad och lycklig idag eller just nu, för jag har varit och shoppat massa kläder och ett par stay ups som jag ska ha på mig på min vän Lindas kalas nu i helgen. Temat ska bra sexigt. Kul va. ;) Wohoo! Nää nu börjar bilarna rulla igen, så jag får skriva lite mer när jag kommer hem. Gubben bakom mig börjar bli sur för att jag segar på att köra fram.. Haha så jag ska koncentrera mig på körningen.
Bye bye hörs sen. Pusspuss

Emma

Kärlek är ett lotteri, vill man vinna - måste man spela!

Iskallt att vakna upp ensam!
Vi tjejer pratade om en sak igår som jag kom å tänka på nu när jag ligger halvdöd i sängen. En man, man behöver verkligen en sån. Hahahha tyyp sova med, ringa till och sånt. Tjejkompisar kan ge dig kärlek men inte den närheten du MÅSTE ha. Någon som reagerar på att du sover oroligt, genom att tyyp trycka åt din hand, eller bara krama om dig lite exra hårt. (Fofinhas önskemål) Näää,,, killar är juh som droger, har man en gång träffat en kille, som du har fått de där som du verkligen alltid velat ha, kommer du mot alla odds fortsätta träffa honom. Blir som ett beroende/vana. Det är farlig! Hur som helst, som rubriken till det här inlägget lyder så är kärleken verkligen ett spel. Kan du spela dina kort rätt, vinner du tillslut. Men som lotter, hur mycket måste man inte köpa för att vinna, hahaha.

Vi tjejer pratade också om en grej som jag inte kunde släppa. Vi tjejer börjar nöja oss med skit! Varför ska man de? Alla mongokillar man träffar gör bara så att man blir mindre kräsen, och det är farligt.

Känns ändå ganska skumt att skriva i en blogg. Människor läser och dömer. De tror sig genom en blogg lära känna en. Intressant.

Aja, nu ska ja upp äta frukost, betala räkningar förbereda mig inför ett nattskift med mina kollegor som jag faktiskt har saknat! Så första dagen efter semestern är här :D



Gör som grodan - lev på hoppet (Emmas humor)

BitterFittan


Våra karaktärer...

♥BitterFittan



♥Emma


 

♥Fofinha



                                                                         ♥Tara




Fyfaaaaaan hahahahahah de här e så viiiiiiiiii.... Cruela De vill e BitterFittan och pricken över i:et är den långa ciggaretten som alltid förföljer henne.... Sen har vi Emma, liten och nyfiken och sprallig precis som lilla Mowgli, pricken över i:et i denna karaktär e att om ni hade sett bild på Emma när hon va liten så har vi en kopia av Mowgli hahahaa....... Fofinha hennes karaktär behöver vi inte skriva så mkt om ni kan läsa texten bredvid bilden..... Sist men inte minst Tara, alltid lyckas irritera kanin, sen har vi skrattet och energin hos tiger underbart!!





Turn your lights down low



Där ligger BitterFittan och Fofinha och tröstar varandra. Fofinha var lite ledsen och behövde en ordentlig kram och det fick hon. Såå söta! Här kommer en passande låt.



Tara och Emma

Lollos spaghetti med köttfärssås satt bra!

Nu är vi mätta och belåtna, Samar och Fofinha kom åxå för en stund sen.
Lollo och Samar har parkerat sina arslen på balkongen och vi andra degar på soffan.



Tog världens skönaste siesta innan och när jag vaknade 1,5 timme senare så kändes de som att jag hade sovit ut till imorn, fick panik och letade som en idiot efter mobil för jag hade tänkt att jag skulle ha fått miljoner samtal och sms från tjejerna.. men så va de ju inte =)

Gick upp från sängen, städade och tog en dusch! såå skönt sen gick jag ner och mötte upp Lollo och BitterFittan :D

VI HAR FÅTT 250 BESÖKARE NU !!!!
REKORD VI KNÄCKER ALLT OCH AAALLLLLAAA!
SNART BLIR VI RIKA ÅXÅ HAHA NU SK JAG INTE ÖVERDRIVA OCH ÖGA NÅTT.

Här bjuder jag på en bild när Emma har fått rymdpsykos, hon fick för sig att skydda sig mot UFO strålningarna som finns på Termo.



JAG HAR MEEEEENSVÄRK OCH JAG HAR PMS!!!

Fofinha sitter nu bakom mig och smaskar och de ända hon säger är AJAYEB!!
Emma försöker dansa som "SO YOU THINK YOU CAN DANCE"
Vill ni se hur de ser ut??

Nu ska jag vara social ;)

En blöt kyss

♥Tara

PS. BitterFittan skrek precis bakom mitt öra för att hon såg en fjäril, EN FJÄRIL!!!!! jag trodde hon såg en orm eller nått, Samar dödade den och Lollo gav henne ångest om att hon kommer få otur resten av sitt liv.



See you and I we'll never be, We drew a line both you and me!

Faith brings you together, but it's still up to you to make it happen.. We may meet someone by chance..
But loving and staying with that someone is still a choice, aint I right?.
I don't know why we all hang on to something we know we're better off letting go.. It's like we're scared to loose what we don't even really have...



♥Fofinha

A


Sååå, då har man precis vaknat. Dags att hoppa in i duschen å fixa sig till en sen middagen hos Tara. Yammi! Det ska bli Spaghetti och köttfärssås, jag vet att jag, Tara å Emma kommer äta så mkt så att vi knappt kan andas efter hihi som vanligt :D

Min träff med A
Det var lite annorlunda med de var givande. A var underbar, sjuukt snäll. Bra att träffa någon som är lite äldre, som har mer erfarenhet. Men inte allt för gammal hahaa. Nää vi ska träffas igen och det känns bra att vi tog det snacket då vi var med varandra, så slipper jag dra mig undan och undvika samtalen. Lika bra att ta tag i något tycker jag.

Hahahaha jag kan knappt andas, ja garvar så mkt för mitt inlägg om A, är så himla patetisk, men jag tycker ändå det är roligt att skriva om sånt.. näää jag fattar ingenting... Hahahaha

Nääääää snart får jag panik av mig själv. Måste duscha å fixa håret efter, ni försår inte hur lång tid det tar. Torka en stund, ta en paus kolla tv sen fortsätta torka då kommer nästa vilostund den Heliga ciggen in, platta håret sen mitt i allt får jag för mig att fixa garderoben. Aaaa nii fattar de kan ta upp till två timmar :( Som nu tillexempel, ja ska vara klar om 10 min, men nejnej, satte mig ner för att blogga. Tara hata inte! hahaha

Näää nu ska jag sluta babbla om en massa onödiga saker!

In i duschen å fantisera om K med 4 tjejer i köket hahahahah



BitterFittan

Skumt samtal :S

Hahaha,, ja måste bara dela mig mig av en SJUK grej som hände precis.
De måste ju vara någon som driver med mig. HAHAH

Jag står i min pappas kiosk här i viksjö och plötsligt ringer telefonen och jag svarar.
Då är de en man med invandrarbrytning som pratar, brytningen var så extrem att jag förstod knappt vad han sa.

Jag bröja nästan skratta för att jag trodde att någon drev. men efter han förklarat varför han ringde så börja jag tro att han mena allvar.
Så mycket som jag förstod av samtalet frågade han om en svart väska som han tappat bort och han punkterade och repeterade att de stod något om irak på väskan.
Jag försklarade snällt att jag inte har sett eller ser någon väska här och att han får söka vidare. Då fortsätter han att prata om att han va i nån butik och att väskan e borta. Så börja han snacka om en bok på väskan. Förstod iiingenting. haha
Efter mycket snack så säger jag de igen att jag inte har någon väska här. Då kom han på att han kanske glömt den på bussen, så jag säger att han får prova ringa sl. Då börja han bli sur på mig och sa: "har do nommer till centrom". och de har jag ju inte.
Så han börja höja rösten och säger varför do inte hjalpa. hahahah,, helt sjukt. tillslut blev jag sur jag med och säger för att de inte finns nån väska här, du får ringa sl. de är inte mitt problem att din väska är borta. Så sa jag till honom att jag nu lägger på.
Direkt efter ringer telefonen igen, och han e skitsuuuur. Han halvskriker: du inte jobba, du inte jobba, du inte jobba, do ar skiiiiit! haha, o mitt svar var lite skratt och en tackning. så klickade han mig. HAHAHAH


De måste vara någon som driver med mig... eller? Han lät så verklig. ska man bli lite rädd för att stå här eller? Tänk om han kommer. scary. HATAR VIKSJÖ, sjuka människor som bor här. :S


Emma

Jag måste ha min morgon.

Tjena bloggen! ((:

Idag vakna jag upp med strålande humör. älskar sånna dagar, då man bara kan sova ut och mysa med sin underbaring Donna som låg tätt bredvid mig helt utsträckt som en människa. Såå mysigt. ♥
Efter många vändningar i sängen tog jag tag i min morgon och hoppade in i duschen med Lisa Ekdahl röst som strömmade ut ur högtalarna från min bergssprängare.

Älskar hennes röst och låtar, texterna är så genomtänkta och härliga. Alla hennes låtar är superbra, förutom när hon sjunger på engelska, haha. Då låter de inte bra. :P

Nu sitter jag här och väntar på att BitterFittan ska komma tillbaka, spännande. Va skulle jag göra utan henne. Min mobil skulle vara så tyst om hon inte fanns i min värld. haha ibland blir de lite fööör mycket samtal. Hahaha. men jag ringer väl lika mycket. Älskar dig mitt troll! ♥ 

Jag måste också skriva om min kärlek till cola. alltså Coca cola. Jag är heeelt besatt. Ibland kan jag bara sitta hemma och få panik för att jag inte har någon cola hemma. Kan bli irriterad, ofokuserad och allmänt virrig om jag inte får min dos cola per dag. Hahah, Har hänt att jag mitt i natten hoppat in i bilen och åkt till närmaste bensinmack som e öppen, och i mitt fall är de då Akalla eller Rinkeby. Vill jag ha nått så tar jag de också. ;)

Nä nu räcker de med massa onödigt snack, skönt att få skriva av sig lite. Haha.

Bjussar på en gammal bild på mig och min enda kärlek Donatella.



Och en av låtarna jag lyssnade på i morse. :D

 



♥ Emma

"I'm an excellent housekeeper. Every time I get a divorce, I keep the house."

Nämeeen halllååå nu är ja vaken och hungrig som ett lejon, fyfan jag är ju alltid hungrig men nu är jag sugen på alllt, buffe, pizza sallad, kebab, dolma, thai.


Idag måste jag till banken och hämta ut mina ruttna hundra lappar jag ska handla hem mat för allt, sen ska jag till min mormor och morfar för dom åker hem imorn, i think?!
Jag börjar tolv imorn så varför inte en thai kväll?

Fan va glad jag blir nu ligger vi på över 130 besökare,
Måste fixa till lite små grejer på sidan och lägga till lite reklam åxå ;)

En kompis hade blivit taggad på ett album på Facebook och fyfan vad jag fastnade på de albumet, det va bara sexiga brudar med massa tatueringar, grejen passar inte men de va så coolt.

Här får ni lite smakprov; VARNING dom är kanske snuskiga för er men jag är snuskig ;)









Tara

Positive thoughts my friends :)

Instead of thinking about what u're missing, try thinking about what you have that everyone else is missing..


One Man Cried When
He had no shoes ,
But he stopped crying when
He saw a man without legs….
Life is full of Blessings ,
Sum time we don’t understand it..!!!


♥Fofinha

Jag ska gå i hennes skugga, om hon faller finns jag där.

Näää,, nu börjar jag bli sjukt nervös inför mitt möte med A, har inte ens sminkat mig. ;)
Ska bli så skönt att bara komma bort, men A kommer typ på hjärtattack av mig haha.

Buuuuuh för tidningen Slitz!

"Dags att dumpa sommarkatten? Att göra slut är aldrig kul, men sommartjejen hör till de allra mest lättdumpade." Helt seriöst varför skriver de inte tyyp, hur man ska behålla en tjej, tyyp hur man ska behandla henne. HAHAHA
Uppmuntrar idioterna att vara värre än vad de redan är, de har redan sina underbara äckliga kompisar som ger råd, som de själv aldrig skulle följa. Killar är sååå falska, 70 procent av alla fucked up förhållanden beror på killens kompisar.
Hade killkompisar förrut som kom överrens om när de skulle dumpa sina tjejer, den ena peppar sönder den andra, de höll på så i nån månad sen dumpade den ena sin brud, men den andra "kunde" inte, för att han tyckte synd om henne hahahahha. Sjukt falsk kompis! Fucka för din polare.

Kollade på Why did I get marrried? kolla på den så kommer ni se hur grabbarna i den filmen sitter och peppar varandra att man har laglig rätt att vara otrogen om tjejen inte har sex med dig på länge. Okey det är en film men ändå! hahaha

Inte bara de, finns det såå många killar där ute som vet att de ska dumpa sin tjej snart???!!! Vad väntar man påååå???? Hahahha Fega som fan.
Vi tjejer fungerar helt annorlunda, säger någon åt oss att en kille är dålig och att vi ska dumpa honom, vill vi ha honom mer, nästan i allafall. Vi tar egna beslut helt enkelt!


♥BitterFittan


En minut av idioteri

'Cos you're supposed to be my boyfriend
You start acting' like it! 
 
And once again, you showed me no respect
Cause what you did, I know I won`t forget
So please don`t come here n` knocking on my door
Cause your girl friend ain`t living here no more

You don`t seem to realize
Don`t care you do me wrong
So don`t you count on me
Cause the next time I`ll be gone
So don`t apologize
Please spare me your excuse
It`s time to underline
I`m not reaching for a truce

Supposed to be my boyfriend
I was counting on you
Don`t act like you don`t have a clue

I’ve been swallowed by this wreck that you call your life.
I’m damaged from the inside. I’ve been broken.
Don’t threaten me with what you think I feel.
If you could read my mind you’d be in tears.

I’m sick of your excuses you hold above me.
I’ve finally come to terms with what I am.
I’m nothing in your eyes, this will not change.
I’m living in a dream.

And I’ll close my eyes, and I’ll dream of a better time
when I’ll finally be past this and I'll be happy on my own.


♥Tara & BitterFittan


Money can't buy happiness but it can certainly rent it for a couple of hours.

Jasssåååå vi har redan fått 68 besökare på en timme och 94 sidovisningar, kan det bli bättre?!

Fofinha och Emma ni är grymma för ni va dom sista som man kunde tänka sig blogga..

Vill inte hänga ut nån i bloggen så jag döper honom till den omtalade personen, fick precis ett mail där han skriver hur glad han är att jag fixat en blogg utan lösenord eftersom jag för en vecka sen la lösenord på min andra blogg ;)
Förlåt men du är verkligen en jävla psykopat jag förstår inte vad ditt problem är!!!

Whatever som sagt ni vet ju hur de ligger till ;)



I can tell you're lying. Your lips are moving.

♥Tara

Fofinha has entered the blogg :D

Tjeeeeeeena bloggen.. kunde aldrig tänka mig att JAG skulle börja blogga? seriöst asså.. haha näääe blogga var inget för mig tills mina vänner la upp de på ett roligare sätt.. Bitter Fittan, Tara, Emma och Fofinha ..wohoo blogga tillsammans om allt som sker alså folk kommer stalka våran blogg, we know ;) but it's okey we love you for that :) puss puss.. .. ait ait men de kommer komma fett intressanta inlägg inom kort kan jag lova :)..


Representtttttttttttttt jag och min bebis i sommras



Fofinha

Skratt och tårar är bara för oss dårar. *Emmas torra humor* haha

Jah, då va de dags igen...


Älskar att vara hemma hos Tara, man har alltid lika roligt. Riktig girlpower i den här lägenheten. Man blir en killhatare efter man varit här. ;) 

HAHAH,, jag döör, ni ska se Tara, hon sitter med sin Iphone och skriver i sin egna blogg, den gamla dåra. Hon har till och med tårar i ögonen.

BitterFittan: Va gör du Tara?
Tara: Jag skriver i min blogg, den känner sig ensam. Jag får ångest, att jag skaffat mig en annan.  

HAHAHHA Tara vänsterprasslar.

Shit va roligt. Gu va vi har skrattat och fått tårar av all skratt.

Och BitterFittan då. Hon sitter och skriver om alla gosaker som hamnat i lägenheten, sluta klaga du har redan tömt halva kylskåpet. HAHA.
Hon går runt här helt överlycklig. Har aldrig sett henne såhär. Hon ville t.o.m skicka ut ett sms till alla i hennes telefonbok. Men de kommer hon inte göra, för hon har inga vänner. Haha.
Jag orkar inte me henne, hon stressar mig. Paaniiik!



Älskar er tjejer. Alla är så speciella på sitt sätt. ♥

  


♥ Emma



Regler är till för att brytas ;)

Okey, jag vet jag är sjukt mobbad. För typ 20 minuter sedan kom Jag på en regel som alla måste följa, endast skriva ett inlägg om dan. Men jag kan inte hålla mig.

Faaan vill redan nu vara hatisk och elak, men jag vill inte att ni ska hata mig redan.

Lite onödig skvaller:
Helt ärligt! Vem snor pepsiburkar å massa festisar å godis hahahahhahahah De gjorde man i 8:an,, alla i Nibble i allafall hahaha hur som helst vart jag mött av det, i den fina lägenheten som jag befinner mig i.. Aja Sucka är det enda man kan göra åt sånt. Grrrr...

Det bara kokar inom mig, sååå mycket haaat hahaha, tur att jag ska träffa A imorgon, ska bli underbart, hoppas ja på :D

Fina flickor skriver dagbok, dåliga flickor skriver blogg.


♥BitterFittan


Emma får fjärilar i magen av att skriva, haha (Taras första inlägg)

Shohooooo Allihoppa!



Inte nog med en blogg så har jag två nu eller den här är en delad vårdnad mellan 4 st.
Designen gick jätte snabbt, först började jag få huvudvärk av att jag igen skulle börja med en ny design men av all erfarenhet så gick de som en blixt.

Nu hoppas vi på att de händer lite grejer i mitt liv så att jag kan skriva på båda bloggarna :P

Synd att inte Sandra O är här och joinar oss men de lugnt för efter de här inlägget så messar vi henne namnet och koden så hon åxå kan slänga ett inlägg från Jakan.

Det här får räcka för idag mer smask kommer snart ;)

Ps. Bitter fittan får ta de lite lugn nu hon har blivit helt vild, hon vet redan vad hon ska börja skriva om, stackars oss hon kommer att skämma ut oss.. hahah
Men vad skulle vi göra utan henne, man behöver någon som provecerar lite så de blir roligare att läsa

Här slänger jag våran älsklings video




Tara

Emmas första inlägg. ;)

Tjena alla glada!

Haha,, jag vet inte va jag ska skriva är jättenervös.  BitterFittan och Tara skrattar ihjäl sig åt mig, nu ska de lämna mig ifred så att jag kan koncentrera mig. Haha

Helt sjukt att jag ska börja blogga, har aldrig ens tänkt tanken att skriva om mitt liv så att ni kan läsa de.
Men de här är ju annorlunda när vi är fler. eller? :S haha kanske bara en bortförklaring.

Så de är här man skriver sina inre tankar, sina elaka planer, lyckliga stunder och skvaller eller? Mmm,, I liike!

Okej Tara, ta de lugnt du ska få skriva ditt första inlägg nu. Shit hon e helt vild. hahah hon drar datorn ifrån mig.


xoxo Gossipgirl HAHHAHHA (Jag är ju trots allt nybörjare, med torr humor.)

Här har ni en bild på mig i Turklandet, Graaw. Enjooy! ;)




Emma




BitterFittans första inlägg HAHAHA

Hejhej Bloggen!

Äntligen är vi klara :) Tara har varit sjukt duktig, fixat hela designen, bara på en timma :D
Nu räcker det med beröm, haha.

Tack för hjälpen Sandra O, du kunde inte ens välja ut din bild, menmen ;)

Nu sitter vi här hemma hos underbara Tara

Det kommer verkligen vara den bästa bloggen ni någonsin följt. Vi behöver bara lite uppvärmning Grrrrr....
Massa skvaller, hatiska inlägg om ALLT! Åååå mina fingrar kan inte ens skriva så himla uppspelt!!!!! hihihi Min dröm sen igår har gått i uppfyllelse :)

BitterFittan


RSS 2.0